Connect with kami

buku

Teror dina Halaman: 10 Buku Horor Top Waylon di 2020

dimuat

on

Sataun anu sanés parantos réngsé, sanaos upami kuring jujur ​​2020 parantos karaos sapertos dasawarsa lengkep janten sataun. Masih, aya sababaraha hal anu kedah dirayakeun taun ieu, sareng nalika Désémber lumayan ageung, waktuna pikeun kritik sareng pengulas ngamimitian nyusun daptar "pangsaéna" kami.

Jujur, ieu mangrupikeun taun anu luar biasa pikeun buku-buku horor. Panulis parantos mekar di lingkungan anu diuji pilem dina unggal péngkolan. Anjeun teu kedah ramé ageung sareng "kenténg dina korsi" kanggo peluncuran buku. Anjeun ngan ukur peryogi pamiarsa anu resep kalayan aksés ka toko buku online.

Nanging, ieu, ngajantenkeun padamelan kuring khusus pisan taun ieu kusabab parantos seueur buku anu luar biasa, seueur ti pers mandiri sareng alit anu nembé ngagugulung kaos kaki kuring. Nyaritakeun anu pikasieuneun, éndah anu ngajantenkeun kuring ngarobah halaman sareng ningali taktak kuring mangrupikeun nami kaulinan penerbitan di 2020. Parios daptar kuring di handap ieu sareng hayu atuh terang naon anu anjeun baca taun ieu dina koméntar!

#10 Anu Paeh Hirup ku George A. Romero sareng Daniel Kraus

George A Romero mimiti nyerat buku ieu jauh sateuacan pupusna, tapi sedihna tetep tacan réngsé dugi randa na ngahubungi panulis Daniel Kraus sareng naroskeun naha anjeunna badé ngarengsekeun novel. Anu mecenghul mangrupikeun carita epik anu cemerlang tina awal kiamat zombie ku cara Romero henteu pernah tiasa némbongan dina layar. Upami Stand nu kungsi ngeunaan zombie, éta bakal Anu Paeh Hirup anu ngeunaan pujian anu panghadéna tiasa ditampi ku novel jinis ieu. Upami anjeun teu acan maca, anjeun ngan saukur henteu terang naon anu anjeun leungit.

#9 Dukun Malan ku Catherine Cavendish

Upami carita pikasieuneun sareng carita hantu nyambuang carita rakyat Kepulauan Inggris kalayan dua pulas di sapanjang jalan nyaéta jam anjeun, maka Dukun Malan persis buku pikeun anjeun. Cavendish ngagaduhan kaparigelan pikeun gambaran sareng suasana anu ngajantenkeun anjeun ngarobah halaman sareng nebak naon anu leres-leres di pondok basisir anu terasing dugi ka kecap akhir. Mésér na; pareuman lampu, sareng lebetkeun dirina di dunya na. Anjeun moal kuciwa.

#8 Upami éta Bleeds ku Stephen King

Stephen King henteu pernah gagal nganteurkeun, sareng taun ieu henteu béda. Upami éta Bleeds mangrupikeun kumpulan tina opat carita anu mangrupikeun campuran anu hadé tina Stephen King anu klasik sareng énggal kalayan sagala rupa kipas King. Kumpulanana saé, sanaos rada henteu rata, tapi kuring resep pisan, utamina carita judul / novella. Anjeun pasti kedah parios ieu!

#7 Hijina India Anu Saé ku Stephen Graham Jones

Kuring nembé nembé maca Hijina India Anu Saé. Mangrupikeun salah sahiji novél anu ampir teu mungkin dibahas tanpa masihan nanaon. Kuring ngan ukur gé nyarios yén Jones tetep janten salah sahiji panulis karesep kuring, sareng carita ngeunaan idéntitas, dendam, sareng asa ieu nganyenyeri haté sakumaha anu matak ngaganggu. Sanés dasarna mangrupikeun pikasieuneun tradisional, tapi éta anu cocog pikeunna. Percanten ka abdi, anjeun moal kuciwa.

#6 Monstre: Jilid Hiji ku Duncan Swan

buku horor terbaik Duncan Swan

Novel horor epik ieu dimimitian nalika fénoména anu teu dijelaskeun lumangsung di laboratorium CERN di Swiss. Ledakan anu teu kaduga sears dunya sakurilingna sareng ngaluarkeun awan pikasieuneun anu ngahalangan panonpoé. Awan gancang mimiti tuwuh. Poekna cukup pikasieuneun, tapi aya mahluk maut anu cicing di jero gelap sareng teu lami sadayana Éropa bakal murag.

Anu paling narik ngeunaan novel ieu nyaéta lumangsung dina dua waktos. Dimimitian dina Poé 0, teras kedip-kedip ka Amérika Serikat dina Poé 89. Awan bakal énggal-énggal dugi ka Wétan Seaboard sareng pelanggaran hukum sareng bunuh diri massal parantos biasa. Nalika urang maju ka hareup sareng tukang, Swan masihan carita kumaha ieu sadayana dimimitian sareng jangka panjang ragrag sakaligus dina cara anu sengit ti mimiti dugi ka akhir.

#5 Kajahatan Leres ku Samantha Kolesnik

Jaman balik dina Januari, kuring ngaramal anjeun bakal ningali buku ieu dina daptar "Pangalusna" dina akhir taun. Pernyataan semacam éta ngagaduhan cara pikeun ngahudangkeun panulis, tapi kuring resep pisan yén éta sanés masalahna dina taun 2020. Kajahatan Leres mangrupikeun patok-patok carita kalayan petikan anu teu tiasa dibaca. Éta fiksi brutal, atah anu bakal ngeusi anjeun ku pikasieuneun nepi ka ngancik burih anjeun, tapi anjeun bakal tetep muterkeun halaman-halaman éta pikeun milari naon anu salajengna. Pondokna éta naon anu matak buku horor.

#4 Tempat Anu Suwung ku T. Kingfisher

Tempat Anu Suwung mangrupikeun novel anu pikaseurieun sakumaha pikaseurieun sabab matak pikabetaheun, hal anu diperyogikeun pisan dina taun 2020. Éta mangrupikeun awéwé ngora, anu nembe cerai, anu nampi tawaran pikeun cicing sareng pamanna di musium panasaran na. Saatos anjeunna kedah menjalani operasi darurat, anjeunna nuju ngantep musium nyalira. Teu masalah ageung, leres? Éta moal kajantenan yén anjeunna mendakan lawang dunya anu pikasieuneun anu tempatna ngan ukur di sisi séjén témbok sareng éta nyobian ngajantenkeun jalan anu langkung jauh ka bumi urang. Abdi henteu tiasa nempatkeun buku ieu nalika kuring angkat, sareng anjeun henteu ogé. Éta gampang mangrupikeun salah sahiji buku horor anu pangsaéna dina sataun éta.

#3 Cacing sareng Raja-Raja na ku Hailey Piper

buku horor hailey pipir

Buku horor kosmis ieu maos sapertos opera dina cara anu pangsaéna. Hiji awéwé ngora teu boga bumi mendakan dirina ditarik kana misteri bawah tanah anu pikasieuneun saatos pasanganna leungit. Asa pikeun mendakanana, anjeunna nuturkeun mahluk anu pikasieuneun dina jero poékna peuting sareng mendakan dirina tengah-tengah misteri anu akhir dunya anu tiasa ngorbankeun sagala rupa. Kuring henteu kantos maca naon-naon anu matak anca sareng ngageterkeun salaku 15 halaman akhir tina novella ieu dina waktos anu lami. Upami anjeun milari horor kosmik parantos leres, henteu kedah milarian deui Cacing sareng Raja-Raja na.

#2 The Sun Turun Motel ku Simone St. James

Simone St. James ngadamel carita anu pikasieuneun anu bakal tetep sareng anjeun salami anjeun nutupkeun panutupna. Aya anu henteu leres ngeunaan The Sun Down. Hiji awéwé ngora namina Carly nekad pikeun milarian naon. Bibi Vivna ngaleungit di motel sababaraha taun ka pengker, sareng Carly ngan saukur henteu tiasa ngantepkeun misteri éta. Saatos anjeunna angkat ka lokasi di Upstate New York sareng ngalamar padamelan di motel, anjeunna geuwat mendakan aub dina misteri anu sami anu ngaganggu Viv kalayan akibat anu pikasieuneun. Sababaraha kajahatan teu pati éléh. Halaman-turner ieu pikaresepeun sareng mistik sareng bakal ngajantenkeun anjeun nebak dugi ka akhirna.

#1 Taun Dukun ku Alexis Henderson

Buku Seram Taun Dukun

Alexis Henderson ngadamel implengan anu poék, dystopian anu museur ka awéwé ngora anu namina Immanuelle Moore. Dilahirkeun dina aib, Immanuelle ngalakukeun sagala anu anjeunna mampu pikeun saluyu sareng hukum puritanis Nabi, tapi saatos kacilakaan nganterkeun anjeunna ka Darkwood dimana opat tukang sihir anu kuat disembelih, panon awéwé ngora dibuka kana kanyataan anyar anu bakal maksa anjeunna pindah ngalawan konvénsi ku cara-cara anu henteu pernah anjeunna impikeun. Kuat, gerak, sareng sering pikasieuneun, buku ieu mangrupikeun buku anu bakal ngajantenkeun anjeun mikir panjang tentang saha anjeun, dimana anjeun pas, sareng naon anu anjeun laksanakeun pikeun lereskeun kasalahan generasi. Kusabab sadaya alesan ieu, Taun Dukun kéngingkeun puncak kuring kanggo buku-buku horor anu pangsaéna taun 2020.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

buku

Trailer 'A Haunting In Venice' Nguji Misteri Supernatural

dimuat

on

Kenneth Branagh Éta deui dina korsi sutradara sareng salaku Hercule Poirot kumis mewah pikeun misteri pembunuhan petualangan hantu anu pikaresepeun ieu. Naha anjeun resep Branagh sateuacana Agatha Christie adaptations atanapi henteu, anjeun moal bisa ngajawab aranjeunna teu beautifully difoto.

Ieu katingal anca sarta spellbinding.

Ieu naon anu urang terang dugi ka ayeuna:

Thriller supernatural anu ngaganggu dumasar kana novél "Hallowe'en Party" ku Agatha Christie sareng diarahkeun ku sareng dibintanginya juara Oscar® Kenneth Branagh salaku detektif anu kasohor Hercule Poirot, bakal dibuka di bioskop nasional 15 Séptémber 2023. "A Haunting in Venice" nyaéta disetél dina eerie, pasca-Perang Dunya II Venice on All Hallows 'Eve, "A Haunting in Venice" mangrupakeun misteri pikasieuneun featuring balikna sleuth sohor, Hercule Poirot.

Ayeuna pensiunan sareng hirup di pengasingan diri di kota anu paling glamor di dunya, Poirot horéam ngahadiran séance di palazzo anu buruk, angker. Nalika salah sahiji tamu dibunuh, detektif didorong kana dunya bayangan sareng rahasia anu jahat. Ngahijikeun deui tim pembuat film di tukangeun "Murder on the Orient Express" taun 2017 sareng "Death on the Nile" taun 2022, pilem ieu diarahkeun ku Kenneth Branagh kalayan skenario ku nominasi Oscar® Michael Green ("Logan") dumasar kana novel Hallowe karya Agatha Christie. 'en Partéi.

Produser nyaéta Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott, sareng Simon Kinberg, sareng Louise Killin, James Prichard, sareng Mark Gordon janten produser eksekutif. A ensemble akting cemerlang portrays cast of unforgettable karakter, kaasup Kenneth Branagh, Kyle Allen ("Rosaline"), Camille Cottin ("Call My Agent"), Jamie Dornan ("Belfast"), Tina Fey ("30 Rock"), Jude Hill ("Belfast"), Ali Khan ("6 Underground"), Emma Laird ("Walikota Kingstown"), Kelly Reilly ("Yellowstone"), Riccardo Scamarcio ("Caravaggio's Shadow"), sareng juara Oscar panganyarna Michelle Yeoh (“Sagala di mana waé sakaligus”).

Continue Reading

buku

'Resmi Lima Peuting di Freddy's Cookbook' Dileupaskeun Musim Gugur Ieu

dimuat

on

Lima Wengi dina pilem Freddy

Lima peuting di Freddy urang geus meunang release Blumhouse badag pisan geura-giru. Tapi, éta sanés ngan ukur kaulinan anu diadaptasi. Pangalaman kaulinan horor anu hit ogé didamel janten buku masak anu dieusi ku resep anu pikaresepeun.

nu Resmi Lima Peuting di Freddy urang Cookbook dieusian ku barang anu anjeun bakal mendakan di lokasi resmi Freddy.

Buku masak ieu mangrupikeun hal anu para peminat parantos maot ti saprak sékrési asli kaulinan munggaran. Ayeuna, anjeun bakal tiasa masak masakan signature ti kanyamanan asal anjeun sorangan.

Sinopsis pikeun Lima peuting di Freddy urang sapertos kieu:

"Salaku penjaga wengi anonim, anjeun kedah salamet lima wengi nalika anjeun diburu ku lima animatronics naraka anu hoyong maéhan anjeun. Freddy Fazbear's Pizzeria mangrupikeun tempat anu saé pikeun murangkalih sareng dewasa tiasa senang-senang sareng sadaya sato robot; Freddy, Bonnie, Chica, jeung Foxy."

Anjeun tiasa milarian Resmi Lima Peuting di Freddy urang Cookbook di toko mimiti September 5.

lima
Continue Reading

buku

'Billy Summers' Stephen King Dijieun Ku Warner Brothers

dimuat

on

Warta Pegatna: Warner Brothers kéngingkeun Stephen King Bestseller "Billy Summers"

Warta ngan turun via a Deadline ekslusif yén Warner Brothers parantos kéngingkeun hak pikeun buku laris Stephen King, Billy usum panas. Jeung powerhouses balik adaptasi pilem? Taya lian ti JJ Abrams ' Robot Goréng jeung Leonardo DiCaprio urang Jalan Appian.

Spekulasi geus rampant sakumaha fans teu sabar ningali saha bakal mawa karakter titular, Billy Summers, hirup dina layar badag. Naha éta bakal hiji-hijina Leonardo DiCaprio? Sareng bakal JJ Abrams linggih dina korsi sutradara?

Dalang tukangeun naskah, Ed Zwick sareng Marshall Herskovitz, parantos damel dina skenario sareng sigana bakal janten doozy nyata!

Asalna, proyék ieu dijadwalkeun salaku séri kawates sapuluh épisode, tapi kakuatan anu parantos mutuskeun pikeun kaluar sadayana sareng janten fitur anu lengkep.

Buku Stephen King Billy usum panas nyaeta ngeunaan urut Samaun Perang Marinir jeung Irak anu geus robah jadi hitman a. Kalayan kode moral anu ngan ukur ngamungkinkeun anjeunna pikeun nargétkeun jalma anu anjeunna anggap "jahat," sareng biaya anu sederhana henteu langkung ti $ 70,000 pikeun tiap padamelan, Billy henteu sapertos hitman anu anjeun tingali sateuacanna.

Sanajan kitu, sakumaha Billy mimiti mertimbangkeun pangsiun ti bisnis hitman, anjeunna ngagero pikeun hiji misi final. Waktos ieu, anjeunna kedah ngantosan di kota alit di Amérika Kidul pikeun kasempetan anu sampurna pikeun ngaleungitkeun pembunuh anu parantos maéhan rumaja baheula. The nyekel? Targetna dibawa balik ti California ka kota pikeun disidang pikeun rajapati, sareng hit kedah réngsé sateuacan anjeunna tiasa ngadamel deal banding anu bakal ngajantenkeun hukumanna tina hukuman pati ka panjara sareng berpotensi ngungkabkeun kajahatan batur. .

Nalika Billy ngadagoan waktos anu pas pikeun mogok, anjeunna nyéépkeun waktos ku nyerat jinis otobiografi ngeunaan kahirupanna, sareng ku kenal ka tatanggana.

Continue Reading