imah Berita Hiburan Pikasediheun AHS Star Taissa Farmiga Bakal Béntangan dina 'Conjuring' Spin Off 'The Nun' dina Judul Peran

AHS Star Taissa Farmiga Bakal Béntangan dina 'Conjuring' Spin Off 'The Nun' dina Judul Peran

by admin

Ditulis ku Patti Pauley

Warta ageung kaluar tina horor Hollywood énjing ieu salaku New Line parantos ngumumkeun éta Amérika Blora Story jeung Katresna Final béntang Taissa Farmiga disetél pikeun ngagambarkeun nun ngora dina anu diarepkeun pisan Conjuring produk sampingan, The Nun. Warta anu dilaporkeun sacara éksklusif ku Bates waktos, janten kejutan anu saé Senén-dinten Senén 'ieu, sabab kuring yakin henteu ningali anu datang ieu. Sanaos, éta raos pisan sabab Farmigas 'henteu asing The Conjuring alam semesta.

Laporan na matak pait sabab kakangna Taissa, Vera Farmiga dibéntangan dina duanana James Wan Conjuring pilem salaku psikis Lorraine Warren disarengan Patrick Wilson salaku Ed Warren. Produser tina horor anu bakal datang James Wan nyalira, nyatakeun pikagumbiraeunana kusabab Taissa ngiringan parlemén via Twitter:

 

 

anu nun Taissa

Pilem anu dipimpin ku Corin Hardy (The Hallow) sareng naskah ku Annabelle jeung Stephen King urang IT panulis Gary Dauberman babarengan sareng James Wan anu ogé linggih dina korsi produser sareng Peter Safran, mangrupikeun karakter spinoff anu kadua tina pilem The Conjuring pikeun kéngingkeun anggaran anggaran ageung na. Sareng éta henteu sesah ningali naha. Nun anu mimiti muncul dina The Conjuring 2 mangrupikeun 100% hal anu paling pikasieuneun ngeunaan pilem éta. Sanaos penampilanna pondok, éta cukup pikeun ngajauhan gereja-gereja Katolik dimana-mana, sareng ngan ukur masihan aranjeunna anu ngiringan sakola-sakola anu dikokolakeun ku biarawati ketat éta, ngimpina sababaraha minggu.

The Nun

Kumaha saur anjeun ngeunaan Taissa Farmiga dina peran horor modéren ieu? Sora pareum di handap, sareng tahan langkung The Nun warta muncul!

Kiridit poto anu dipidangkeun: ComingSoon.net

Posts Related

Translate »