Connect with kami

Harita pilem

Ulasan TADFF 2022: 'Di dieu Pikeun Darah' Ngaladénan Punch Knockout

dimuat

on

Di dieu pikeun Getih

Upami komedi aksi ramah-kulawarga Hulk Hogan taun 1990-an parantos ngajarkeun urang naon-naon, éta pegulat anu gagah sigana mangrupikeun jalma anu paling mumpuni pikeun lalajo budak anjeun. Daniel Turres' Di dieu Pikeun Getih confirms palajaran ieu, tapi kalawan gembleng loba leuwih getih. Jeung cultists! Ieu waktos hébat. 

In Di dieu Pikeun Getih, mahasiswa Phoebe (Joelle Farrow, level 16) didorong pikeun milari pangganti pikeun manggung babysitting biasa ku kituna anjeunna gaduh langkung waktos pikeun nyiapkeun ujian anu bakal datang. Babaturanana lumayan pengkuh, sareng aranjeunna gaduh titik anu sah, janten Phoebe ngalih ka kabogohna anu kasar-sareng-tumble Tom (Shawn Roberts, Jahat Residen: Sareng Nyawa) pikeun ménta nikmat badag. Anjeunna horéam satuju, sahingga dimimitian peuting mayhem. Sakelompok kultus nyerang bumi sareng nyobian nyulik bangsal ngora Tom, Grace (Maya Misaljevic, The Boys), teu sadar yén anjeunna diurus ku lalaki anu otot beurat kalayan knack nyata pikeun kekerasan. 

Salaku komedi horor, loba nu laughs dina presentasi teh; éta kirang ngeunaan naskah sareng langkung seueur ngeunaan pangiriman. konci sejen pikeun komedi na aya dina mess katurunan nu erupts sakuliah layar. Di dieu Pikeun Getih ngagunakeun jumlah ample getih - ember eta, dina spurts timed - nu ngan nambihan ka absurdity nu. 

Pangaruh praktis dilakukeun ku The Jagal Toko FX Studio, sarta aranjeunna geus kiyeu luhur leuwih-nu-top pikareueuseun gory kahadéan. Ieu gooey, gnarly, visceral fun. Upami anjeun resep horor anjeun kalayan dosis beurat kekerasan campy, Di dieu Pikeun Getih boga ngan jenis punch bulistir-ros-rosan nu ditéang. 

Nu matak boga ngan jumlah katuhu senang jeung eta. Roberts salaku babysitter extraordinaire Tom O'Bannon charms jalan ngaliwatan hareup burly pikeun nyieun karakter nu bener tumuwuh miara. Misaljevic sakumaha Grace téh endearingly precocious, sarta éta salawasna saréat ningali legenda Kanada panggung sarta layar, Michael Therriault (Chucky). 

In Di dieu Pikeun Getih, patok anu luhur - nasib dunya, jsb jsb - tapi aya hiji ngahindarkeun kaurus logika anu kumaha bae masih jalan kaluar. Saha anu peryogi katerangan anu rasional nalika aya seueur kasenangan? 

Diréktur Daniel Turres (Mobil Terry Dicolong) nembongkeun flair nyata pikeun elemen melodramatic nu nyieun karya film. Di moments - greatly dibantuan ku skor sinthy ti komposer Norman Orenstein (Redaksi) - pilem muterkeun kawas kultus klasik 80s horor. Turres ngartos tugas sareng karajinan komedi horor anu diideuan ku retro.

 A pasti jalma-pleasing, Di dieu Pikeun Getih mangrupakeun saréat pikeun fans 80s Palasik horor, tapi ku flair modern. Film ieu pinuh ku cinta gairah pikeun genre horor jeung sagala splatter nu hadir kalawan eta.

Di dieu Pikeun Getih dimaénkeun salaku bagian tina Toronto Saatos Pidéo Film Gelap2022 lineup.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

Panic Fest 2023 Tinjauan: 'Kubur Panganten awewe'

dimuat

on

Pesta Bachelorette tiasa janten musibah sapertos kitu.

June Hamilton (Scout Taylor-Compton, Rob Zombie urang Lebaran) geus ngajak sakelompok babaturan jeung adina nya Sadie (Krsy Fox, Allegoria) ka tempat tinggal anu anyar pikeun pésta sareng pendak sareng hubby énggalna. Kedah ngajalankeun jauh ka gurun khianat ka gubuk bedil anu teu aya anu sanés di sabudeureun, 'kabin di leuweung' atanapi rada 'kabin di gurun' guyonan lumangsung nalika bandéra beureum naék hiji-hiji. Tanda peringatan anu inevitably dikubur dina gelombang alkohol, kaulinan, jeung drama unburied antara panganten awewe, kulawarga, jeung babaturan. Tapi nalika tunangan Juni muncul sareng sababaraha babaturan anu gritty, redneck sorangan, pésta éta leres-leres ngamimitian…

Gambar: OneFox Productions

Kuring henteu yakin naon anu diarepkeun Ngubur Panganten lebet, tapi ieu pleasantly kaget ku sababaraha twists na robah warna ka warna nu diperlukeun! Nyokot genre anu dicoba sareng leres sapertos 'horror backwoods', 'horror redneck', sareng 'horror nikah' anu salawasna ngahibur pikeun ngarajinkeun hal-hal anu narik kuring rada teu waspada. Diarahkeun sareng co-ditulis ku Spider One sareng co-ditulis ku co-béntang Krsy Fox, Ngubur Panganten mangrupakeun hibrid horor sabenerna senang jeung stylized kalawan nyatu gore na thrills tetep pihak bachelorette ieu metot. Demi ninggalkeun hal ka pemirsa, abdi gé tetep rinci jeung spoiler ka minimum.

Kusabab plot anu ketat, palaku sareng palaku mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun plot. Kadua sisi garis kakawinan, ti réréncangan urban sareng adina Juni ka salaki redneck janten kuncup macho David (Dylan Rourke), maén sacara saé nalika ketegangan naék. Ieu nyiptakeun dinamis anu béda anu dimaénkeun nalika hijinks gurun naék. Anu penting, aya Chaz Bono salaku sidekick bisu David, Puppy. Ekspresi sareng réaksina ka awéwé sareng réréncangan browbeating na mangrupikeun sorotan anu pasti.

Gambar: OneFox Productions

Sanaos sakedik plot sareng tuangeun minimalis, Ngubur Panganten ngajadikeun lolobana karakter na setelan pikeun nyieun pilem horor bridal sabenerna senang jeung entertaining nu mawa anjeun pikeun loop a. Lebet buta, sareng bawa kado anu saé! Sadia ayeuna di Tubi.

4 tina 5 panon
Continue Reading

Harita pilem

Panic Fest 2023 Review: usum panas ahir

dimuat

on

16. Agustus 1991. Poé ahir camp usum panas di Camp Silverlake, Illionis. Musibah geus karandapan. A camper ngora geus maot nalika hiking handapeun perawatan pembimbing camp Lexi (Jenna Kohn). Putu tina dugaan monster carita campfire Warren Tambaga (Robert Gerard Anderson), eta ngan nambahan tegangan s na ngumumkeun yén tragedi ieu diantara faktor séjén geus ngarah ka disolusi jeung diobral di Camp Silverlake keur alus. Ayeuna ditinggalkeun balik pikeun ngabersihan up mess salaku tempat kemah meunang siap pikeun blok chopping, a killer jeung topeng tangkorak jeung kampak geus dibawa ka killing unggal pembimbing camp maranéhna bisa manggihan. Tapi naha éta mangrupikeun carita hantu anu nyata, Warren Copper nyata, atanapi batur atanapi anu sanés?

Summer Panungtungan mangrupikeun penghormatan slasher camp usum panas anu ngahibur, khususna pikeun horor musiman anu langkung grounded sareng brutal dina ahir 70an sareng awal 80an sapertos Jumaah nu 13th, Nu Ngaduruk, sarta Madman. Kumplit jeung stabbings getih, pancung, jeung bludgeonings nu teu diputer keur laughs atanapi winks atanapi nods. Ieu premis geulis basajan. Sakumpulan pembimbing kemah ngariung di tempat anu terasing sareng mareuman kemah anu diangkat hiji-hiji. Tapi, cast na ngaliwatan-line masih nyieun hiji numpak entertaining sarta eta nempel éstétika tina periode waktu jeung gaya slasher sangkan eta enthralling lamun anjeun fans utamana badag Sumer Camp Slashers. Sanaos disetél dina taun 1991, sareng kalayan sababaraha mode teras nampilkeun, éta henteu nganggo waktosna sacara maksimal. Kudos tambahan pikeun nampilkeun sababaraha aktor Samaun tina genre sapertos Jumaah Ka-13 Bagian VI: Jason Lives' milik Tommy Jarvis, Thom Matthews salaku sheriff lokal.

Sarta tangtu, unggal slasher hébat butuh penjahat hébat sarta The Tangkorak Topeng mangrupa salah sahiji metot nu nangtung kaluar. Ngagem ker-keran anu sederhana sareng topéng tangkorak anu pikasieuneun sareng teu aya ciri, anjeunna rasps, leumpang, sareng nyiksikan jalan sapanjang tempat kemah. Sakali pamandangan anu muncul dina pikiran nyaéta neunggeul brutal anu ngalibatkeun piala olahraga. Sakali pembimbing sadar aya pembunuh di tengah-tengahna dina poékna wengi di Camp Silverlake, éta nyababkeun stalk énergi anu luhur sareng ngudag anu ngajaga moméntumna dugi ka tungtungna.

Janten, upami anjeun resep kana pilem slasher camp usum panas anu ngagambarkeun booming genre dina jaman jayana, Summer Panungtungan Bisa jadi jenis film nu Anjeun hoyong tonton deukeut campfire, ngarasakeun s'mores, jeung hoping teu aya hiji madman masked caket dieu…

3 tina 5 panon
Continue Reading

Harita pilem

Ulasan Panic Fest 2023: 'The Once And Future Smash/End Zone 2'

dimuat

on

Freddy Krueger. Jason Voorhees. Michael Myers. Ieu ngan sababaraha conto tina loba pembunuh slasher anu geus ingrained diri kana budaya pop jeung geus attained kalanggengan. Duanana dina éta henteu paduli sabaraha kali aranjeunna maot, aranjeunna tetep uih deui sareng kumaha waralabana moal tetep maot salami aranjeunna gaduh fandom pikeun ngahirupkeun deui. Sapertos Tinkerbell Peter Pan, aranjeunna hirup salami kipasna yakin yén aranjeunna bakal. Ku cara kieu bahkan ikon horor anu paling teu jelas tiasa ditémbak nalika balik deui. Jeung aktor nu portrayed aranjeunna.

Ieu set-up ka The Sakali Jeung Future Smash jeung Zona tungtung 2 dijieun ku Sophia Cacciola sarta Michael J. Epstein. Dina sixties, kahiji leres olahraga themed slasher dijieun kalawan pilem Zona tungtung tur éta leuwih populér nuturkeun nepi Zona tungtung 2 dina 1970. Pilem ieu dituturkeun ku Smashmouth kanibal themed maén bal sarta digambarkeun ku duanana diva egotistical Mikey Smash (Michael St. Michaels, The Greasy Strangler) jeung "Touchdown!" kecap slinging William Mouth (Bill Weeden, Sgt. Kabukiman NYPD) kalayan duanana lalaki ngaku karakter tur nyieun hiji sihungan nu bakal lepas dekade. Ayeuna, 50 taun ti harita, hiji studio ngajajar Zona tungtung requel sarta duanana aktor heubeul ditangtukeun pikeun balik salaku Smashmouth bari attending konvénsi horor. Anjog kana perang pikeun umur pikeun fandom sareng kamulyaan gory!

The Sakali Jeung Future Smash sareng rakana Zona tungtung 2 nangtung sorangan duanana salaku satir asih horor, slashers, fandom, tren remake, jeung konvénsi horor jeung salaku franchise horor fiksi sorangan lengkep jeung lore jeung sajarah. The Sakali Jeung Future Smash mangrupakeun mockumentary lucu kalawan kacamatan sakumaha eta delves jero kana dunya horrifying tur kalapa tina sirkuit konvénsi jeung kahirupan tamu jeung fans. Sakitu legana nuturkeun Mikey jeung William sabab duanana desperately coba sarta meunangkeun deui urut kamulyaan maranéhanana sarta ngabalukarkeun sagala rupa kasulitan kagok jeung hilarious kayaning keur dipesen ka méja sarua- sanajan leres hating silih! Pemeran anu dipuji ku AJ Cutler salaku anu nempatkeun kana AJ Working salaku asistén Mikey Smash kusabab sumpah ku ramana anu damel dina pilem asli salaku pasangan Smashmouth dina kajahatan, AJ damel ogé salaku lalaki anu lempeng kana antics urut béntang horor. dina tungtutan maranéhanana sarta sakumaha tegangan panas nepi. Kudu indit sagala ragam perlakuan demeaning sarta ngarah ka AJ wanting kabur madness ti balik layar.

Sareng janten mockumentary, éta ngan ukur masuk akal yén bakal aya seueur daptar ahli, pembuat film, sareng pamimpin ngobrol pikeun ngawawancara ngeunaan topik éta. Zona tungtung franchise jeung sajarah. Nampilkeun rupa-rupa ikon sareng penampilan anu teu émut sapertos Lloyd Kaufman, Richard Elfman, Laurene Landon, Jared Rivet, Jim Branscome, sareng seueur deui. Méré hawa legitimasi pikeun Zona tungtung keur kitu fondly kasampak kana slasher, atawa smasher, séri pilem na Smashmouth keur deserving tina infamy na. Unggal wawancara nyadiakeun konteks salajengna kana detil aneh jeung backstory sabudeureun éta Zona tungtung runtuyan jeung grounding gagasan salajengna sangkan eta kawas runtuyan palpably nyata film. Tina nyatakeun pamandangan karesepna tina pilem, pikeun nambihan sakedik ngeunaan balik adegan drama, dugi ka kumaha pangaruhna bahkan karya-karya sorangan dina genre éta. Loba titik keur parodies pisan palinter drama franchise horor sejen tur trivia kayaning Jumaah Éta 13th jeung Lebaran diantara loba batur, salajengna nambahkeun fun parallels

Tapi dina ahir poé, The Sakali Jeung Future Smash mangrupa surat cinta ka genre horor jeung fandoms nu geus arisen sabudeureun éta. Sanaos konflik sareng masalah anu tiasa timbul tina nostalgia sareng nyobian nyegerkeun carita-carita éta pikeun bioskop modéren, aranjeunna nyéépkeun dampak anu positif pikeun pamirsa sareng hiji hal pikeun fans pikeun rally babarengan. Mockumentary ieu pikeun fandom horor sareng waralaba naon anu dilakukeun ku pilem Christopher Guest pikeun acara anjing sareng musik rakyat.

Sabalikna, Zona tungtung 2 ngajadikeun pikeun fun salaku naraka slasher throwback (atawa smasher, tempo yén Smashmouth pulps sarta inuman korban na kalawan Blénder a alatan rahang grotesquely pegat-Na.) Disangka dibalikeun tina leungit elemen 16mm, éta jam lila 1970 slasher lumangsung 15 taun engké ti aslina Zona tungtung sareng Donner High Massacre anu dilakukeun ku Angela Smazmoth nalika Nancy sareng réréncangan nyobian ngaléngkah tina horor ku gaduh reuni di kabin di leuweung. Ngan janten korban putra Angela, Smashmouth sareng pasanganna dina kajahatan, AJ! Saha anu bakal salamet sareng saha anu bakal dimurnikeun?

Zona tungtung 2 duanana nangtung sorangan sarta compliments The Sakali Jeung Future Smash duanana salaku sapotong pendamping sarta pilem horor throwback genuinely entertaining on sorangan. Homaging waralaba slasher sejen tur tren jaman baheula bari ngabentuk identitas sorangan kalawan Smashmouth. Saeutik Jumaah Éta 13th, sakedik Pembantaian Rantai Texas, jeung dash Impian Di Jalan Elm dina tema maén bal senang. Bari duanana pilem bisa ditempo individual, anjeun meunang nu pangalusna kaluar dua salaku fitur ganda sakumaha lore ngeunaan Zona tungtung 2 jeung carita sajarah produksi na ti The Sakali Jeung Future Smash datang kana antrian.

Gemblengna, The Sakali Jeung Future Smash jeung Zona tungtung 2 nyaéta dua film anu inventif pisan anu ngadekonstruksi, ngarekonstruksikeun, sareng ngabobodo sadayana tina waralaba slasher, konvénsi horor, sareng teror leres tina drama balik layar. Sareng di dieu urang ngarepkeun urang bakal ningali langkung seueur Smashmouth ka hareup!

5/5 Panon

Continue Reading