imah Berita Hiburan Pikasediheun [Tinjauan SXSW] 'Keturunan' Sempurna, Bahaya, Panyebaran Pilarieun Kahariwang

[Tinjauan SXSW] 'Keturunan' Sempurna, Bahaya, Panyebaran Pilarieun Kahariwang

by Trey Hilburn III
turunan

Ti detik kadua turunan dimimitian, anjeun terang yén anjeun milih anu béda. Zum lalaunan kana rumah boneka anu hirupna anu bergeser ka bumi anu sabenerna sadar pisan kana dirina, anjeun ditarik kana hal anu henteu aman. Mangrupikeun riptide visual anu badé narik anjeun ka laut anu poék, teu raoseun.

Carita ieu nuturkeun kulawarga Graham, anu ngungkulan leungitna matriarch kulawarga anyar-anyar ieu. Henteu lami saatos pamakaman, kulawarga mimiti mendakan yén akar karuhunna tiasa ngagaduhan dasi anu pikasieuneun.

turunan mangrupikeun serangan strategis pikeun pemirsa. Bumi kulawarga Graham mangrupikeun rumah boneka réalitas anu luhur, teras-terasan karaos teu kaabotan ku perabotan tertentu kalayan jangkung miring atanapi dimensi nyiptakeun sapotong alit tina kadenangan sanés anu sanés anu parantos ngerjakeun jiwa ningali anjeun. Desain sora mangrupikeun pulsa binaural konstan anu diputer ampir sapanjang polah munggaran pilem. Dua unsur éta babarengan parantos nyayogikeun anjeun kalayan subliminal, sateuacan unsur-unsur pikasieuneun malah parantos diwanohkeun.

Anu leres-leres ngagelebug pipikiran kuring nyaéta ieu sutradara, fitur munggaran Ari Aster. Kang ieu kedah hirup seueur salaku sutradara anu sateuacanna, anjeunna nekad dina pembuatan pilem na. turunan mangrupikeun kahariwang bahaya anu nyababkeun ngadamel pilem, Aster nyiptakeun jalur anu anyar, atah sareng pikasieuneun pikeun jinis horor.

Pilem ieu tiasa aya sacara lengkep salaku drama kulawarga sareng éta bakal nyerep. Aster jaga ngajantenkeun unsur-unsur drama tiasa dianggo, bari laun-laun ngenalkeun kasieunan anu nyangkaruk. Sapertos nempatkeun bangkong dina pot sareng suhu lalaunan naék, anjeun parantos asak dina sajumlah ageung gambar sareng ideu pikareueuseun.

Abdi resep pisan aoreun A24. Pilem genre atmosfir sapertos Dukun anu ari cangkir téh mah. turunan nyandak elemen atmosfir sareng nambihan gravitasi pikeun aranjeunna ku nganteurkeun spéktrum naon anu dipikahoyong ku pemirsa horor (enya, bahkan sababaraha pikasieuneun luncat anu épéktip pisan) nyiptakeun pilem anu karaos sapertos tiasa nyéépkeun sela-sela peminat bakar lambak atmosfir sareng langkung seueur pemirsa horor anu main .

Perumpamaan gambar dina pilem serius nyangkut dina mastaka anjeun. Abdi masih mikir ngeunaan ayeuna. Aya seueur drama naratif anu leres-leres pinter ngeunaan nyiptakeun pangalaman pikeun nyéépkeun anjeun sanés ngan ukur sababaraha citra anu serius tapi bahan anu anjeun panginten badé angkat ka bumi sareng riset.

Anu matak asup kaagungan murni. Toni Collette sareng unggal anggota kulawargana nyandak anjeun ku jalan anu biasa, jalur kulawarga sateuacan ngantunkeun anjeun leungit nyalira sareng tanpa kompas dina narasi kulawarga anu poék. Duka sareng karakter Collette ageung ngungkabkeun padamelan anu pikasieuneun sacara organik sareng lemah.

"turunan nyaéta kahariwang bahaya anu nyababkeun ngadamel pilem, Aster nyiptakeun jalur anu anyar, atah sareng pikasieuneun pikeun genre horor. "

turunan mangrupikeun préstasi pikeun pikasieuneun dina sagala hal. Ngalakukeun hal-hal anu teu pararuguh kalayan prosés duka sareng dinamika kulawarga teras dibalikkeun ku cara anu ampir-ampiran. Éta pilem anu sumanget, tujuanana nyaéta ngabobodo anjeun sareng éta leres-leres digawé pikeun kuring. Ti tempat kuring linggih, teu aya jalan anu pilem ieu henteu dugi ka daptar 5 kuring anu luhur dina akhir taun. Pilem ieu bahaya sareng kuring henteu tiasa ngantosan deui.

Posts Related

Translate »