Connect with kami

wartos

Diréktur 'The Purge' Casting Pete Davidson dina 'The Home'

dimuat

on

Davidson

Pete Davidson nuju ka sadaya tempat dang ayeuna. Lamun keur sababaraha alesan lasut anjeunna on Sabtu peuting Live, lajeng anjeun pasti uninga hirup cinta na overly-publicized. Ti Ariana Grande ka Kim Kardashian si dude parantos ningali penampilan anu malang dina TMZ sareng anu sanés. Salian ti éta, lalaki éta mangrupikeun aktor anu saé sareng parantos sumping Raja Pulo Staten, Badag sareng rumaja jeung The Sunuh pakuat. Proyék salajengnana bakal ngarahkeun anjeunna kana genre horor.

kosongna The sutradara, gambar salajengna James DeMonaco, Imah bakal nampilkeun Davidson maén karyawan di bumi pangsiun. Nalika kabeneran Davidson mimiti ngagali, anjeunna mendakan yén bumi sepuh ieu ngagaduhan sababaraha rusiah anu maot. Hal-hal janten langkung poék nalika lantai kaopat bumi pangsiun dijelajah. Kapanggih yén rusiah poék bumi pangsiun tiasa ngaitkeun kana jaman baheula Davidson.

Bill Block onboard salaku produser sareng DeMonaco sareng Adam Canto nyerat naskah.

Imah nyaéta péngkolan pilem horor kadua Davidson panganyarna. Mimitina anjeunna gaduh Awak. Awak. Awak datang nepi - hiji slasher A24 nu ogé béntang Lee Pace.

Hanjakal, Davidson meunang waktu teuas dina pencét alatan sakabéh perhatian disimpen dina cinta-hirup sarta breakups na. Panginten upami fokus ditempatkeun dina bit SNL-Na, khusus sareng pilem, jalma-jalma bakal mendakan yén lalaki éta henteu goréng pisan. Jujur, kami ngarepkeun acara horor Davidson. Kanggo sababaraha alesan, iraha waé jalma komedi ujug-ujug janten horor, éta biasana mangrupikeun hal anu saé.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Roh Lebaran Unveils 'Horor Babies' Kaasup Ghostface, Pennywise, sarta More

dimuat

on

Orok

Roh Lebaran ngaluncurkeun barang-barang anu langkung awal tibatan biasana taun ieu. Contona, ieu babies horor saeutik nu masihan urang versi infantile of Ghostface, Leatherface, Pennywise jeung Sam ti Trick r 'Ngubaran. Kami parantos gumbira nalika aranjeunna ngumumkeun barang-barang Killer Klowns Ti Outer Space, tapi orok-orok horor ieu mastikeun yén aranjeunna nyandak barang-barang sateuacana.

Ngarecahna Spirt Halloween Horror Babies sapertos kieu:

Orok horor katingalina hebat sareng mawa nostalgia anu saé pisan sareng aranjeunna. Ti Ghostface ka Pennywise lineup katingali hebat pisan.

Masing-masing Orok Horror anu pikaresepeun ieu sayogi kanggo ngagaleuh $ 49.99 dina SpiritHalloween.com, ayeuna bari suplai masih aya.

Orok
Orok
Orok
Orok
Continue Reading

wartos

Trailer A24 'Talk to Me' Nyegerkeun Kami kana Tulang Kalayan Pendekatan Anyar pikeun Milik

dimuat

on

omongan

Nu tiis pisan, Nyarios ka abdi reinvents genre diilikan ku ngahurungkeun sakabéh genre dina ceuli na muterna ngéléhkeun on teror. Unggal moment spent dina trailer pisan sengit na pinuh atmosfir.

Aya saeutik Club Sarapan digabungkeun sareng Thriller ngilikan intensely moody ieu.

Sinopsis pikeun Nyarios ka abdi mana kawas kieu

Nalika sakelompok réréncangan mendakan kumaha nyiptakeun roh-roh anu nganggo panangan anu dibalsemkeun, aranjeunna teras-terasan kana gairah énggal, dugi ka salah sahijina jauh teuing sareng ngaluarkeun kakuatan gaib anu pikasieuneun.

Pilem ieu dibéntangan Sophie Wilde, Miranda Otto, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji, Zoe Terakes, jeung Chris Alosio.

Nyarios ka abdi sumping 28 Juli 2023.

Continue Reading

wartos

Nicolas Cage Maénkeun Iblis Anu Jahat pisan dina Trailer 'Sympathy for the Devil'

dimuat

on

setan

Joel Kinnaman maén sareng Nicolas Cage anu jahat pisan! Naha jadi jahat anjeun nanya? Nya sabab waktos ieu anjeunna maén sanés sanés iblis nyalira sareng anjeunna nyangking sadayana pesona jahat sareng rambut beureum sareng éta. Éta katuhu, trailer munggaran pikeun pisan off tembok Simpati keur Iblis di dieu.

Oké, anjeunna bener Iblis? Nya, anjeun kedah nonton pikeun terang. Tapi, éta henteu ngarobih kanyataan yén sadaya hal ieu katingalina sapertos ledakan naraka sareng seueur kasenangan.

Sinopsis pikeun Simpati keur Iblis sapertos kieu:

Saatos kapaksa ngajalankeun panumpang misterius (Nicolas Cage) dina gunpoint, lalaki hiji (Joel Kinnaman) manggihan dirina dina kaulinan-patok luhur ucing jeung beurit dimana eta janten jelas yén teu sagalana sakumaha sigana.

Simpati keur Iblis sumping 28 Juli 2023!

Continue Reading