imah Berita Hiburan Pikasediheun Diréktur 'The Purge' Casting Pete Davidson dina 'The Home'

Diréktur 'The Purge' Casting Pete Davidson dina 'The Home'

Pete Davidson aya dimana-mana Dinten ieu

by Trey Hilburn III
2,476 pintonan
Davidson

Pete Davidson nuju ka sadaya tempat dang ayeuna. Lamun keur sababaraha alesan lasut anjeunna on Sabtu peuting Live, lajeng anjeun pasti uninga hirup cinta na overly-publicized. Ti Ariana Grande ka Kim Kardashian si dude parantos ningali penampilan anu malang dina TMZ sareng anu sanés. Salian ti éta, lalaki éta mangrupikeun aktor anu saé sareng parantos sumping Raja Pulo Staten, Badag sareng rumaja jeung The Sunuh pakuat. Proyék salajengnana bakal ngarahkeun anjeunna kana genre horor.

kosongna The sutradara, gambar salajengna James DeMonaco, Imah bakal nampilkeun Davidson maén karyawan di bumi pangsiun. Nalika kabeneran Davidson mimiti ngagali, anjeunna mendakan yén bumi sepuh ieu ngagaduhan sababaraha rusiah anu maot. Hal-hal janten langkung poék nalika lantai kaopat bumi pangsiun dijelajah. Kapanggih yén rusiah poék bumi pangsiun tiasa ngaitkeun kana jaman baheula Davidson.

Bill Block onboard salaku produser sareng DeMonaco sareng Adam Canto nyerat naskah.

Imah nyaéta péngkolan pilem horor kadua Davidson panganyarna. Mimitina anjeunna gaduh Awak. Awak. Awak datang nepi - hiji slasher A24 nu ogé béntang Lee Pace.

Hanjakal, Davidson meunang waktu teuas dina pencét alatan sakabéh perhatian disimpen dina cinta-hirup sarta breakups na. Panginten upami fokus ditempatkeun dina bit SNL-Na, khusus sareng pilem, jalma-jalma bakal mendakan yén lalaki éta henteu goréng pisan. Jujur, kami ngarepkeun acara horor Davidson. Kanggo sababaraha alesan, iraha waé jalma komedi ujug-ujug janten horor, éta biasana mangrupikeun hal anu saé.