imah Berita Hiburan Pikasediheun Salamet Salamet Meunangkeun Savage dina Shudder's 'Hunted' Trailer

Salamet Salamet Meunangkeun Savage dina Shudder's 'Hunted' Trailer

by Trey Hilburn III
Diburu

Cuplikan pikeun Diburu katingalina leres-leres galak. Éta katingalina nyandak carita Little Red Riding Hood teras ngahurungkeun kana ceuli na. Sareng kuring sarébu persén di dieu pikeun éta.

Diréktur visioner, Vincent Paronnaud ngantunkeun anu ieu sareng ngadeukeutkeun hal anu ekstremisme Perancis kana pilem Inggris. Anu paling matak, jalma ieu ogé anu nyiptakeun pilem anu hebat, Persepolis.

Diburu

Sinopsis pikeun Diburu sapertos kieu:

Naon anu dimimitian nalika patepungan genit dina palang bar janten perjuangan hirup-atanapi-maot sakumaha Hawa (Lucie Debay) janten udagan anu henteu terang tina plot misogynistic ngalawan anjeunna. Kapaksa kabur nalika dua lalaki ngudag dirina ngaliwatan leuweung, anjeunna ngadorong rongkah bari berjuang salamet di padang-tapi salamet henteu cekap pikeun Hawa. Anjeunna bakal bales dendem.

Diburu ngagaduhan tanda anu saé pisan ti Joe Bob Briggs sababaraha minggu deui nalika anjeunna nyangkal via Twitter ngeunaan pilem anu anjeunna leres-leres ngali anu maénkeun sakitar hal Little Red Riding Hood.

"Shudder nuju muterkeun aslina dina tanggal 14 anu asalna ti Perancis atanapi Bélgia atanapi Irlandia – Kuring henteu tiasa terang – sareng palaku anu kuring henteu pernah kantos nguping, anu paling tiasa digambar salaku Wolf-Creature Stalker Torture Porn, sareng saurang féminis miring sareng subplot survivalist. Éta Indah."Briggs Tweeted.

Diburu béntang Palaku Magritte Award-unggul Lucie Debay (Pangakuan) sareng Arieh Worthalter (Budak awéwé), sareng Ciaran O'Brien ngurilingan pamaén utama anu intim

Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan trailer dina bagian koméntar.

Diburu badé sumping ka Shudder tanggal 14 Januari.

Kelly sareng Pablo sumping ka Jahat Maot: Game The! Baca langkung seueur di dieu.

paeh

Posts Related

Translate »