Connect with kami

Movies

Adam Driver Battles Angry Dinos dina The Full '65' Trailer

dimuat

on

Sanajan Adam Supir teu asing ka galaksi jauh, jauh, dina pilem anyar-Na 65 nembongan anjeunna nuju deui ka planét anu nyarupaan Bumi prasejarah. Dibuka 10 Maret 2023.

Pilem ieu diproduksi ku Sam Raimi sarta ditulis ku Témbal Beck jeung Bryan Woods, duo nu penned duanana Hiji Tempat Tenang film.

Pilem horor tanggung jawab pikeun seueur box office anu nyageurkeun anu parantos pencét dina sababaraha taun ka pengker. Sigana studio ageung nyobian nyerang kilat dua kali dina taun 2023. Cangkuang nyaeta mimiti kaluar tina gerbang kalawan sequel turnaround gancang maranéhanana Ngagorowok VI anu mimitian hurung Maret 10. Émut éta teu acan sataun pinuh saprak Scream saméméhna dirilis.

Sony meureun hoyong ulang pikir bubuka maranéhanana jeung 65 saprak duanana film dijadwalkeun pikeun tanggal release sarua. Tapi ieu tiasa janten strategi anu saé pikeun aranjeunna. Sababaraha fans of ngajerit bisa jadi dina titik kaduruk-kaluar maranéhanana sarta bakal rada mayar pikeun thriller aksi sci-fi tinimbang slasher franchise.

Sanajan kitu, saprak anyar ngajerit geus diatur jauh ti Woodsborrow waktos ieu - ayeuna lumangsung di New York - éta bisa jadi freshness séri perlu narik pemirsa dina sakali deui.

Tingali kana trailer lengkep di handap ieu sareng hayu urang terang upami anjeun langkung resep nonton 65 dinten pambukaan atanapi anu pangahirna beungeut hantu opus.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Bill Skarsgard nyarioskeun ngeunaan séri énggal 'Wilujeng sumping di Derry'

dimuat

on

HBO Max urangWilujeng sumping di Derry'Prequel ka'It' Kamajuan, tapi Balik deui Bill Skarsgard salaku Pennywise Henteu Pasti

Séri prequel HBO Max kana adaptasi dua bagian Warner Bros tina Stephen King It geus dibere lampu héjo sarta ayeuna dina tahap produksi. Dijudulan Wilujeng sumping di Derry, The showrunners pikeun séri téh Brad Kaleb Kane jeung Jason Fuchs. Partisipasi Skarsgard tetep teu pasti pikeun ayeuna. Sanaos diumumkeun dina Maret 2020, ngan ukur bulan kamari séri éta sacara resmi dipasihkeun ku HBO Max.

Skarsgard ditanya ngeunaan Wilujeng sumping di Derry salila Jake urang nyokot wawancara, lamun aya wae kasempetan anjeunna bakal maén deui Pennywise - sarta lamun henteu, naon nasehat anjeunna bakal masihan ka Pennywise salajengna. Skarsgard nyarios, "Urang bakal ningali naon anu aranjeunna laksanakeun sareng naon anu aranjeunna laksanakeun. Nepi ka ayeuna, kuring henteu acan kalibet dina éta. Lamun batur meunang ngalakukeun eta, saran abdi nyaeta nyieun sorangan. Gaduh senang jeung eta. Anu kuring panginten pikaresepeun pisan ngeunaan karakter éta nyaéta kumaha luar biasa abstrak anjeunna. Lamun mimiti maca buku kokain-binged Stephen King, Anjeun ngan buka kawas, 'Naon sih?' Aya seueur tantrums sareng abstraksi anu aneh anu anjeun tiasa calik sareng decipher. Éta naon anu kuring lakukeun ku karakter sareng kuring resep pisan kana aspék éta, éta ngawartosan karakter éta. Buku téh bener-bener kado kitu. Ku kituna lamun batur bakal nyandak eta on, éta ngan, ngaliwatan buku tur manggihan clues, sarta aranjeunna jadi kaluar aya anjeun bisa jenis nyieun conclusions sorangan ka aranjeunna."

Wilujeng sumping di Derry Prequel ka It Ngadaptar Muschiettis, Fuchs, sareng HBO Max salaku Produser Eksekutif

Andy Muschietti sareng Barbara Muschietti, sutradara / tim produser duduluran di tukangeun dua It pilem, bakal eksekutif ngahasilkeun Wilujeng sumping di Derry ngaliwatan pausahaan produksi maranéhanana Impian Ganda. Pameran acara, Brad Caleb Kane sareng Jason Fuchs, ogé bakal janten produser eksekutif. Séri ieu diproduksi ku HBO Max sareng Warner Bros.

Jason Fuchs parantos nyerat naskah pikeun épisode perdana éta, dumasar kana carita anu dikembangkeun sareng Muschiettis. Salaku tambahan, Andy Muschietti bakal nyéépkeun sababaraha épisode séri, kalebet séri anu munggaran.

Continue Reading

Movies

X-Files Reboot Bisa Ditujukeun

dimuat

on

Ryan Coogler, diréktur Panther Hideung: Wakanda Salawasna, Dikabarkan tempo hiji reboot tina The X-Payil, sakumaha nyatakeun ku panyipta acara, Chris Carter.

Ryan Coogler pikeun Ngembangkeun X-Files Reboot

Dina wawancara sareng "Dina Basisir kalawan Gloria MacarenkoChris Carter, panyipta séri asli, ngungkabkeun inpormasi éta nalika miéling ulang taun ka-30 The X-Payil. Dina wawancara, Carter nyarios:

"Kuring nembé nyarios ka saurang nonoman, Ryan Coogler, anu badé pasang deui 'The X-Files' kalayan rupa-rupa tuangeun. Janten anjeunna ngagaduhan padamelan pikeun anjeunna, sabab kami nutupan seueur wilayah.

Dina waktu tulisan, iHorror teu acan nampi respon ti wawakil Ryan Coogler ngeunaan masalah. Salajengna, 20th Television, studio anu tanggung jawab pikeun séri aslina, parantos nampik mairan.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson, jeung William B. Davis

Asalna ditayangkan dina Fox ti 1993 nepi ka 2001, The X-Payil gancang jadi fenomena budaya pop, captivating panongton kalawan campuran na fiksi ilmiah, horor, jeung téori konspirasi. Acara ieu ngiringan petualangan agén FBI Fox Mulder sareng Dana Scully nalika aranjeunna nalungtik fenomena anu teu dijelaskeun sareng konspirasi pamaréntah. Acara ieu engké dihirupkeun deui pikeun dua musim deui dina taun 2016 sareng 2018 dina jaringan anu sami, nguatkeun statusna salaku klasik anu dipikacinta.

Adegan Ti X-Files

Ryan Coogler paling dipikanyaho pikeun karyana salaku panulis sareng diréktur dua film "Black Panther" pikeun Marvel, anu ngarecah catetan box office sareng nampi pujian kritis pikeun perwakilan sareng carita anu inovatif. Anjeunna ogé gawé bareng Michael B. Jordan dina franchise "Sahadat".

Upami Coogler nyandak The X-Payil, anjeunna bakal ngamekarkeun proyék di handapeun na lima taun deal sakabéh kalawan Walt Disney Télévisi, nu ngawengku 20th TV, studio jawab runtuyan aslina. Sanaos teu acan aya kecap iraha reboot tiasa kajantenan atanapi saha waé anu tiasa dibintanginya, para peminat acara éta pisan-pisan ngantosan apdet ngeunaan pamekaran anu pikaresepeun ieu.

Continue Reading

Movies

Giant Aliens Balik deui dina Trailer "Perang Dunya: Serangan".

dimuat

on

Vertical Entertainment parantos ngarilis trailer pikeun adaptasi panganyarna tina dongéng klasik HG Wells. Perang Dunya: Serangan disetel ka pencét pilih bioskop on April 21, 2023.

Plot pilem ieu nuturkeun sakelompok tilu astronom ngora anu, nalika nyukcruk meteorit anu nabrak di Bumi, sadar yén aranjeunna aya di payuneun invasi Mars. Kalayan bantosan prajurit, trio ngamimitian perjalanan anu bahaya ka London dimana aranjeunna kedah nyanghareupan mahluk luar angkasa anu nyerang sareng ngarencanakeun rencana pikeun nyalametkeun umat manusa.

Perang Dunya: The Attack Trailer #1

Alhaji FofanaLara LemonSam Gittins, sarta Leo Staar béntang.

nu mingpin pausahaan Junaid Syed nyatakeun, "Gagasan éta pikeun nyiptakeun vérsi anu dimodernisasi tina Perang tina alam bari ngahargaan jeung nyoba tetep sacaket mungkin jeung carita aslina.

Syed neraskeun, "Éta gaduh unsur-unsur nostalgia pikeun déwasa sareng, dina waktos anu sami, jalan carita anu seger sahingga tiasa dianggo pikeun pamirsa anu langkung ngora."

Perang Dunya: Serangan

Novel Sci-Fi Klasik ku "Perang Dunya" HG Wells ngoyagkeun dunya!

"Perang Dunya" HG Wells mangrupikeun novél fiksi ilmiah klasik anu parantos narik pamiarsa langkung ti saabad. Ieu munggaran diterbitkeun dina 1898 sarta geus saprak geus diadaptasi kana sababaraha pilem, drama radio, komo serial TV. Novel ieu nyarioskeun carita invasi Mars ka Bumi sareng perjuangan umat manusa pikeun salamet. Tapi naon ngeunaan carita ieu anu ngajantenkeun éta tahan salami lami?

Popularitas abadi novel ieu seueur kusabab campuran unik fiksi ilmiah sareng koméntar sosial. Wells mangrupikeun master duanana, sareng anjeunna ngagunakeun tulisanna pikeun mairan masalah-masalah jamanna. "Perang Dunya" teu iwal. Novel ieu ditulis dina waktos parobihan anu ageung sareng kateupastian, sareng éta ngagambarkeun téma ieu dina narasi na.

Dina manah "Perang Dunya" nyaéta pamanggih kerentanan manusa. Sanajan kamajuan téhnologis urang, urang masih rentan ka kakuatan alam jeung kanyahoan. Sumur ngagunakeun Martians salaku métafora pikeun kanyahoan sarta unpredictable, sarta anjeunna explores kumaha umat manusa responds kana ancaman ieu. Novel téh mangrupa koméntar kana kameumeutna peradaban urang jeung pentingna persatuan dina nyanghareupan kasusah.

Karya seni ku: David C Simon

Téma konci séjén tina novel nyaéta pasea antara peradaban. Wells nyerat dina waktos Kakaisaran Britania dina jangkungna, sareng aya rasa tegangan antara bangsa. Invasi Martian bisa ditempo salaku métafora pikeun clash ieu, sarta Wells ngagunakeun eta pikeun neuleuman téma imperialisme jeung kolonialisme. Martians digambarkeun salaku conquerors kejam, sarta invasi maranéhanana nyaéta peringatan ngeunaan bahaya imperialisme jeung eksploitasi bangsa séjén.

"Perang Dunya" mangrupakeun karya groundbreaking fiksi ilmiah. Éta mangrupikeun salah sahiji novél anu munggaran ngajalajah ideu invasi alien, sareng ti saprak éta janten batu pondasi genre. Visi Wells ngeunaan téknologi sareng masarakat Martian sateuacanna sateuacanna, sareng éta nginspirasi seueur karya fiksi ilmiah anu sanés.

Continue Reading