imah Berita Hiburan Pikasediheun Super Mario Ngarobih 36 Dinten, Pikeun Ngagungkeun Ieu Daptar Judul tina Pangalusna kana Anu Paling parah

Super Mario Ngarobih 36 Dinten, Pikeun Ngagungkeun Ieu Daptar Judul tina Pangalusna kana Anu Paling parah

"Yaa-Hoo!"

by Trey Hilburn III
474 pintonan
mario

Ieu kuring, Mario memang. Tukang ledeng anu ngagungkeun ultah na ka-36 dinten ayeuna dina 13 Séptémber. Nintendo mustachio'd Mario payun parantos lami-lami. Pastina, pikeun ngajantenkeun urang ngaraos super lami. Shigeru Miyamoto mangrupikeun maestro gaib anu aya di tukangeun Mario sareng ciciptanna sareng tanpa anjeunna, dimana dimana kaulinanna?

Nintendo sareng anu munggaran Super Juhari naros mangrupikeun gerbang pikeun midangkeun pikeun sadaya generasi kiddos sareng sajabina. Dugi ka ayeuna Mario masih ngajual nalika judul anyar dileupaskeun. Tangtosna, alesan pikeun éta nyaéta kaulinan anu saéstuna, leres-leres hébat sareng inovatif. Kami bogoh ka si lalaki sareng baju na. Tanpa anjeunna, kuring henteu terang naha kuring bakal sacara pribadi janten tukang kaulinan.

Dina raraga ngagungkeun urang ngalakukeun daptar mario judul ti pangalusna dugi ka parah. Ieu henteu didasarkeun kana titinggi pribadi kuring sareng low of franchise. Daptar rad ieu disarengan ku situs anu milarian internét sareng nyusun daptar dumasar kana judul judul internét naon.

Kuring moal bohong, seueur réngking ieu saleresna cocog sareng pilihan pribadi kuring.

Daptar mario judul favorit kana sahenteuna favorit sapertos kieu:

1 Super Mario Dunya

1990

9.3

2 Super Juhari naros 3

1988

9.2

3 Super Juhari 64

1996

9.1

4 Super Juhari Galaxy

2007

9

4 Super Juhari Odyssey

2017

9

5 Super Juhari naros

1985

8.9

5 Super Juhari Galaxy 2

2010

8.9

6 Super Mario 3D World + Amukan Bowser

2021

8.8

7 Dunya Super Mario 2: Pulo Yoshi

1995

8.6

8 Anyar Super Mario 3D Dunya

2013

8.4

8 Super Juhari ker 2

2019

8.4

9 Super Juhari Sunshine

2002

8.2

9 Super Juhari ker

2015

8.2

10 Super Mario Land 2: 6 Koin Emas

1992

8.1

10 Anyar Super Juhari naros.

2006

8.1

11 Anyar Super Juhari naros U DELUXE

2019

7.8

12 Lahan super mario

1989

7.7

12 Anyar Super Mario naros U.

2012

7.7

13 Super Juhari naros 2

1988

7.6

14 Super Mario Bros.: Tingkat Leungit

1986

7.5

15 Anyar Super Mario naros 2

2012

7.4

16 Super Mario 3D Land

2011

6.4

16 Super Juhari naros 35

2020

6.4

17 Super Juhari Run

2016

6.2

Kumaha daptar ieu ngabandingkeun sareng pilihan anjeun nyalira? Hayu urang terang dina bagian koméntar sareng tangtosna tong hilap ka kang Mario bagja, wilujeng tepang taun!

Sumber: https://www.bestonlinecasinos.ca/blog/2021/09/02/the-highest-and-lowest-rated-games-from-best-selling-franchises/

Translate »