Connect with kami

Games

Super Mario Ngarobih 36 Dinten, Pikeun Ngagungkeun Ieu Daptar Judul tina Pangalusna kana Anu Paling parah

dimuat

on

mario

Ieu kuring, Mario memang. Tukang ledeng anu ngagungkeun ultah na ka-36 dinten ayeuna dina 13 Séptémber. Nintendo mustachio'd Mario payun parantos lami-lami. Pastina, pikeun ngajantenkeun urang ngaraos super lami. Shigeru Miyamoto mangrupikeun maestro gaib anu aya di tukangeun Mario sareng ciciptanna sareng tanpa anjeunna, dimana dimana kaulinanna?

Nintendo sareng anu munggaran Super Juhari naros mangrupikeun gerbang pikeun midangkeun pikeun sadaya generasi kiddos sareng sajabina. Dugi ka ayeuna Mario masih ngajual nalika judul anyar dileupaskeun. Tangtosna, alesan pikeun éta nyaéta kaulinan anu saéstuna, leres-leres hébat sareng inovatif. Kami bogoh ka si lalaki sareng baju na. Tanpa anjeunna, kuring henteu terang naha kuring bakal sacara pribadi janten tukang kaulinan.

Dina raraga ngagungkeun urang ngalakukeun daptar mario judul ti pangalusna dugi ka parah. Ieu henteu didasarkeun kana titinggi pribadi kuring sareng low of franchise. Daptar rad ieu disarengan ku situs anu milarian internét sareng nyusun daptar dumasar kana judul judul internét naon.

Kuring moal bohong, seueur réngking ieu saleresna cocog sareng pilihan pribadi kuring.

Daptar mario judul favorit kana sahenteuna favorit sapertos kieu:

1 Super Mario Dunya

1990

9.3

2 Super Juhari naros 3

1988

9.2

3 Super Juhari 64

1996

9.1

4 Super Juhari Galaxy

2007

9

4 Super Juhari Odyssey

2017

9

5 Super Juhari naros

1985

8.9

5 Super Juhari Galaxy 2

2010

8.9

6 Super Mario 3D World + Amukan Bowser

2021

8.8

7 Dunya Super Mario 2: Pulo Yoshi

1995

8.6

8 Anyar Super Mario 3D Dunya

2013

8.4

8 Super Juhari ker 2

2019

8.4

9 Super Juhari Sunshine

2002

8.2

9 Super Juhari ker

2015

8.2

10 Super Mario Land 2: 6 Koin Emas

1992

8.1

10 Anyar Super Juhari naros.

2006

8.1

11 Anyar Super Juhari naros U DELUXE

2019

7.8

12 Lahan super mario

1989

7.7

12 Anyar Super Mario naros U.

2012

7.7

13 Super Juhari naros 2

1988

7.6

14 Super Mario Bros.: Tingkat Leungit

1986

7.5

15 Anyar Super Mario naros 2

2012

7.4

16 Super Mario 3D Land

2011

6.4

16 Super Juhari naros 35

2020

6.4

17 Super Juhari Run

2016

6.2

Kumaha daptar ieu ngabandingkeun sareng pilihan anjeun nyalira? Hayu urang terang dina bagian koméntar sareng tangtosna tong hilap ka kang Mario bagja, wilujeng tepang taun!

Sumber: https://www.bestonlinecasinos.ca/blog/2021/09/02/the-highest-and-lowest-rated-games-from-best-selling-franchises/

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

dimuat

on

Dungeons

Cuplikan pangénggalna pikeun Dungeons & Naga: Ngahargaan Diantara Maling bisa geus indit salah sahiji dua arah. Ieu bisa geus Isro dina pisan serius Game of Thrones-sapertos nyandak dunya atanapi janten billy konyol sareng maénkeun kampanye; nu bakal sarua jeung anjeun maén D & D mabok jeung babaturan. Pilem anu ditulis Chris McKay mutuskeun pikeun ngiringan anu terakhir. McKay ogé nulis, The Lego Movie pikeun masihan anjeun ide kumaha anjeunna master ngadamel waralaba anu sigana teu mungkin. Anjeunna sigana parantos nambihan langkung seueur kapribadian sareng kapribadian pikeun ieu. Hasilna moal ngajantenkeun sadayana D & D fans senang tapi pasti dijieun ieu hiji leuwih ti senang.

Teu aya cara anu leres pikeun ngadamel a Dungeons jeung Naga pilem. Kaulinan sorangan relatif ka pamaén anu kalibet. Kuring geus maén hardcore patandingan serius tur Kuring geus maén Taco Bell na Vodka kaulinan wengi. Sarta teu gonna bohong Taco Bell na Vodka peuting éta salawasna leuwih senang jeung memorable. Ogé, Hugh Grant. Éta sadayana… Hugh Grant.

Dungeons

Sinopsis pikeun Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sapertos kieu:

"A maling menawan jeung band of adventurers saperti teu mirip migawe hiji heist epik pikeun meunangkeun relic leungit, tapi hal jadi bahaya serba salah nalika aranjeunna ngajalankeun afoul tina jalma salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mawa dunya anu beunghar sareng sumanget maén tina kaulinan roleplaying legendaris ka layar lebar dina petualangan anu lucu sareng pinuh ku aksi."

Pilem ieu dibéntangan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head sareng Hugh Grant.

Nyiapkeun maot D20 anjeun nalika Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sumping di bioskop 31 Maret.

Continue Reading

Games

Karakter Lucy Lawless Datang ka 'Evil Dead: The Game'

dimuat

on

Lucy

Ruby éta undoubtedly salah sahiji Ash Vs Jahat Dead urang karakter coolest jeung paling metot. Ruby nyetir mobil otot pikeun milarian Necronomicon sareng Deadites. Manehna, kawas Ash geus keuna ku gelap sarta geus robah jadi deadite nu geus kaliwat. Ku kituna, manéhna saeutik wildcard a. Nya, karakter Lucy Lawless 'Ruby nuju ka Maot Jahat: Kaulinan sarta kami moal bisa antosan.

inten beureum

Sinopsis pikeun Maot Jahat: Kaulinan sapertos kieu:

"Diideuan ku horor ikonik, humor sareng aksi tina waralaba Evil Dead, Evil Dead: The Game ngahijikeun ngaran-ngaran pangbadagna séri ieu dina perang anu ngageterkeun sareng kakuatan gelap. Gawé salaku tim tina opat Salamet pikeun nyepak butut Deadite sareng ngusir sétan Kandarian anu jahat - atanapi janten sétan anjeun nyalira, nganggo kakawasaanana pikeun ngeureunkeun jalma-jalma anu saé paéh sareng ngelek jiwana! Pilih skuad anjeun sareng karakter karesep kipas tina unggal jaman dina séri, sareng perang sareng rupa-rupa senjata pikeun salamet wengi dina misi multiplayer sareng bonus pamuter tunggal."

Ruby bakal kéngingkeun kauntungan sareng kamampuan nyalira anu bakal nambihan gaya maén taktis tim anjeun.

Pembaruan DLC kalebet Ruby sumping Maot Jahat: Kaulinan dimimitian Pébruari 2. DLC datang dina PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One jeung PC via epik Kaulinan Store.

Continue Reading

Games

'Lollipop Chainsaw' James Gunn Ditampilkeun Kahiji dina Remake nu bakal datang

dimuat

on

landian

Dragami Kaulinan geus babagi Toong resmi munggaran di diaransemén upcoming tina Lollipop Chain Saw. The Heboh over-the-top cheerleader / zombie slayer kaulinan éta kolaborasi antara James Gunn jeung Suda 51. Salila release taun 2012, Lollipop Chain Saw nempo status kultus kawas. Salila sababaraha taun, game ieu parantos ngajaga fans na. Éta sababna Dragami Games ngusahakeun remake anu diropéa pikeun masihan urang pangalaman generasi salajengna.

Simkuring teu tiasa ngantosan ningali kaulinan pinuh dina aksi, tapi pikeun ayeuna pamekar masihan kami Toong dina ulang rad upcoming.

Dina poto, urang meunang sisi-demi-sisi cheerleader zombie-slaying na, Juliette Jalak. Di kénca, urang tiasa ningali anu asli sareng di sisi katuhu versi anu diropéa. Nembongan yen teu loba robah. Juliette katingalina langkung pucat ayeuna sareng sigana henteu nganggo makeup sapertos sateuacana. Anjeunna ogé ngagaduhan pembaruan sakedik dina tékstur na.

Ieu ngan ukur ngintip tina naon anu bakal datang. Janten, kami bakal mastikeun anjeun tetep diropéa ngeunaan naon waé sareng sadaya apdet anu datang.

Sabaraha anjeun maén aslina Lollipop Chain Saw? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lollipop Chain Saw
Continue Reading