imah Berita Hiburan Pikasediheun Stephen King's 'Salem's Lot' Badé Terorisasi Bioskop di 2022

Stephen King's 'Salem's Lot' Badé Terorisasi Bioskop di 2022

Bioskop Nyerang Vampir di 2022

by Trey Hilburn III
3,691 pintonan

The Gary Dauberman diarahkeun sareng nyerat Salem urang Lot adaptasi henteu jauh. Dongéng Stephen King ngeunaan kota anu dicandak ku vampir mangrupikeun Palasik ti panulis. Adaptasi utama éta dilakukeun pikeun miniseries tv. Janten, remake ieu mangrupikeun hal anu ditampi pisan. Kabeneran numutkeun ka New Line Bioskop kami moal kedah ngantosan lami kanggo anu kénging ieu bioskop. Éta alatan dina sataun ti ayeuna, Séptémber 2022.

Cimata aya di tengah Salem urang Lot. Anjeunna anu datang deui ka kampung halamanna pikeun mendakan kota anu bénten pisan. Sadayana dirobih janten vampir ku mahluk kuno anu ngamangsa warga kota nalika bobo.

Dongeng vampir Stephen King mangrupikeun sadaya-waktos, tapi dongéng anu henteu acan lengkep dijajah dina pilem anu urang ayeuna. Barina ogé, pilem anu urang gaduh ayeuna nyaéta miniseries TV. Seueur bit gorder anu langkung ageung kedah dipotong jelas. Nyatana, seueur buku henteu aya.

Gary Dauberman ngarahkeun balikan deui sareng bungah pisan pikeun ngungkulan pilem sareng ngajantenkeun sakumaha leresna hirupna salaku buku anu jéntré.

Naha anjeun gumbira ngeunaan reboot pikeun Stephen King's Salem urang Lot? Hayu urang terang dina bagian koméntar.