Connect with kami

Games

Genep tina Soundtracks Kaulinan Horor Terbaik

dimuat

on

Aya sababaraha kaulinan video anu ngan ukur iconic sareng dijantenkeun sajarah. Aya sababaraha anu épék sora anu teu lepat. Saha anu henteu terang sora Mario pencét blok atanapi Link di cai mancur peri? Sababaraha gim ngagaduhan soundtrack sapertos anu matak héran sareng teu hilap sakumaha gimna nyalira sareng soundtrack gim horor anu pangsaéna diantara aranjeunna.

Urang bakal ningali kaulinan (sareng waralaba) anyar sareng lami kalayan lagu lagu anu masihan urang goosebumps sareng ngajagi urang wengi. Henteu aya tertib khusus ... teras-terasan ngalangkungan poek.

Imah sétan (asli PS1)

Soundtracks game pikasebeleun

Gambar kahadean tina Level Gaming Ground

Upami anjeun parantos maca salah sahiji mah Imah sétan artikel dina jaman kapengker, anjeun panginten parantos terang kumaha hartosna franchise pikeun kuring. Jelas kuring hartosna franchise game sareng henteu nistana anu mangrupakeun franchise pilem (pilem animasi dikaluarkeun) tapi kuring nyimpang. Ieu mangrupikeun gim konsol anu pangpayunna sareng pertemuan munggaran kuring sareng zombie.

Langkung ti (dina waktos éta) grafik anu hadé sareng lingkungan sareng monster anu pikasieuneun, soundtrackna matak pikasieuneun sareng nyetél wanda leres. Soundtrack anu sami ieu henteu kalebetkeun kana vérsi anu sanés anu kuring tingali atanapi di buruan remaster.

Naha sintétik anu handap tina laboratorium bawah tanah atanapi cello anu beurat di agam, musikna ngahégak sareng ngaheureuykeun kuring sorangan sareng mangrupikeun Palasik dina hal lagu-lagu lagu horor.

Pasir sepi Pasir Kaliki

Soundtracks game pikasebeleun

Gambar kahadean tina Tor

Ngobrolkeun perkawis kaulinan sanés ku musik anu pikasieuneun. Pasir sepiOst pikeun sadaya gimna kasohor. Nami Akira Yamaoka sinonim sareng Pasir sepi sareng aya seueur lagu anu serem sareng nyentak sakaligus.

Sedengkeun kuring gaduh sababaraha karesep, "Room of Angel" ti Jempe Hill 4 nyaéta pilihan utama kuring. Musikna repetitive sareng saderhana sareng sora anu ngagugulung awéwé nyanyi ngajantenkeun anjeun neuteup ka luar sareng ampir ningali lebu ragrag.

https://www.youtube.com/watch?v=NdXCsXcs6nA

Cahaya Paeh / Anu Di handap ieu

soundtracks kaulinan horor

Gambar kahadean tina Dying Light Wikia

Abdi resep pisan kaulinan ieu. Kuring parantos ngéléhkeun na maénkeun deui sababaraha kali sareng ku pengumuman dina sababaraha DLC dileupaskeun, éta ngan ukur alesan séjén pikeun maénkeun éta langkung seueur. Kuring sering ngajelaskeun kaulinan ieu salaku sadayana maot Islandia hoyong janten tapi ngan ukur henteu tiasa.

Hal Kahiji anu kuring perhatoskeun ngeunaan kaulinan ieu nyaéta musik. Teu sapertos naon anu kuring kantos nguping sateuacanna. Kalayan nada pengulangan anu berulang sareng musik éndah dipasangkeun sareng éta, éta duanana pikasieuneun sareng anca. Éta ngajantenkeun kuring leres-leres ngaraos bagian tina kaulinan sareng kuring resep ngalakukeun sababaraha parkour unggal waktos sumping sareng gampang tina lagu lagu horor anu pangsaéna.

Iraha Nyaéta kaluar, kami pencét sareng musik anu bénten pisan kanggo setting pastoral tapi tetep ngagaduhan unsur anu terikat pisan sareng soundtrack aslina, anjeun terang éta mangrupikeun gim anu sami.

Murag Pasir Kaliki

soundtracks kaulinan horor

Gambar kahadean tina Unggah VR

Sanaos teu dianggap pikasieuneun, ideu kiamat total nuklir nyalira pikasieuneun sareng urang resep ka Murag waralaba didieu di iHorror. Fallout 3, Vegas anyar jeung Fallout 4 gaduh gampang sababaraha lagu sora anu paling dikenal sareng pangsaéna.

Sadayana diwangun ku musik asli anu dirilis antara taun 40an dugi ka taun 60an, kalebet lagu-lagu anyar anu konyol ngeunaan orok bom atom sareng cinta nalika gagal, soundtrack tiasa didangukeun unggal dinten sareng henteu sepuh. Saluran YouTube Heubeul Dunya Radio-Boston sering ngalirkeun soundtracks tina sadaya tilu pertandingan langsung kalayan interludes DJ kalebet.

Castlevania: Symphony of Night

soundtracks kaulinan horor

Gambar kahadean tina Emuparadise

Sigana mah kuring kedah ngalaman masalah sareng ramuan pamaca ambek upami kuring henteu kaasup anu ieu. Abdi henteu maén Castlevania: SOTN salaku murangkalih, tapi karandapan éta sawawa. Dina format game sapertos SOTN, iraha waé anjeun aya di daérah anu énggal, lagu anu sanés bakal diputer saterasna sareng nalika anjeun angkat sareng wangsul, anjeun bakal nguping deui.

Dasarna, anjeun terang dimana anjeun dumasar kana musik. Sanaos kitu, dina pamanggih kuring, pastina hurung sapertos musik gim, gampang didangukeun nalika ulang sareng musikna estu pikaresepeun. Karesep kuring pribadi nyaéta panggunaan organ, alat anu leres-leres diremehkeun dina lagu lagu horor. Upami anjeun a Castlevania kipas angin, parios kami tingalian dina séri anyar dina Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=J89D8y3NSOw

The Jahat Dina

soundtracks kaulinan horor

Gambar kahadean tina Game Spot

Kuring gaduh hubungan cinta / hate sareng kaulinan ieu. Kuring mendakan éta rada buggy sareng carita ampir teuing anutna pikeun dituturkeun tapi panginten éta pikasieuneun pisan. Sareng ku sora Jackie Earle Haley sakumaha Ruvik, musik sareng sora-sora netepkeun nada anu saé.

"Clair de Lune" dianggo iraha waé eunteung transportasi anu anéh caket dieu anu eerie sareng lepat. Di tempat anu poek sareng pikasieuneun sapertos kitu, lagu na lemes sareng tenang sareng tambahan anu saé. Alesanna ngadamel daptar ieu nyaéta musik anu dimaénkeun ku carousel maut.

Badut sareng sirkus ngaganggu kuring sareng anjeun nambihan carousel kalayan bilah raksasa digabungkeun sareng musik anu menyeramkeun sareng anjeun ngagaduhan juara dina buku kuring. Kalayan gim kadua dina séri anu kaluar taun ayeuna, kuring resep ningali dimana aranjeunna nyandak musikna.

Upami anjeun resep kaulinan pikasieuneun, parios sababaraha karesep urang di kaulinan horor indie. Naon sababaraha lagu lagu horor favorit anjeun? Hayu urang terang dina koméntar.

(Gambar anu dipasihkeun ku Game Spot)

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

Megan Fox Siap Maén Nitara dina 'Mortal Kombat 1'

dimuat

on

rubah

Fana Kombat 1 ieu shaping nepi ka jadi hiji pangalaman sadaya-anyar nu kasampak pikeun transformasi séri jadi hal anyar pikeun fans. Salah sahiji kejutan nyaéta casting selebritis salaku karakter dina kaulinan. Pikeun hiji Jean Claude Van Damme bade maén Johnny Cage. Ayeuna, urang terang yén Megan Fox disetél pikeun maénkeun Nitara di buruan.

"Anjeunna asalna ti alam aneh ieu, anjeunna mangrupikeun jinis mahluk vampir," saur Fox. "Anjeunna jahat tapi anjeunna ogé saé. Anjeunna nyobian nyalametkeun umatna. Abdi resep pisan ka anjeunna. Manehna teh vampir anu écés resonates pikeun alesan naon. Ieu asik mun di buruan, anjeun nyaho? Kusabab kuring henteu ngan ukur nyoarakeunana, éta bakal sapertos anjeunna sapertos kuring.

Fox tumuwuh nepi maén fana Kombat tur sagemblengna shock yén manéhna téh bisa maénkeun karakter tina kaulinan manéhna kipas badag.

Nitara mangrupakeun karakter vampir sarta sanggeus nonton Awak Jennifer éta leres-leres ngadamel kawin silang anu saé pikeun Fox.

Fox bakal maén Nitara di Fana Kombat 1 nalika dileupaskeun dina 19 Séptémber.

Continue Reading

Games

Trailer 'Hellboy Web of Wyrd' Bawa Buku Komik pikeun Hirup

dimuat

on

Hellboy

Mike Mignola urang Hellboy ngabogaan sajarah panjang carita deeply textured via buku Komik Dark Horse endah pisan. Ayeuna, komik Mignola urang keur dibawa ka hirup via Hellboy Web of Wyrd. Good Shepard Entertainment parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngarobih halaman-halaman éta kana tingkat anu pikaresepeun.

Sinopsis pikeun Hellboy Web of Wyrd sapertos kieu:

Kawas komik, Hellboy Web of Wyrd ngirimkeun Hellboy dina runtuyan petualangan vastly béda jeung sagemblengna unik: sadayana dihijikeun ka warisan misterius The Butterfly House. Nalika agén BPRD dikirim dina misi pangintipan ka agam sareng langsung leungit, éta terserah anjeun - Hellboy - sareng tim agén Biro anjeun pikeun milari batur sapagawean anjeun anu leungit sareng mendakan rahasia The Butterfly House. Ranté babarengan melee keras sareng serangan jarak jauh pikeun ngalawan rupa-rupa rupa-rupa musuh anu beuki ngalamun dina éntri énggal anu luar biasa ieu di alam semesta Hellboy. 

Petarung aksi anu luar biasa bakal datang ka PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, sareng Nintendo Switch dina 4 Oktober.

Continue Reading

Games

Trailer 'RoboCop: Rogue City' Ngabawa Balik Peter Weller pikeun Muter Murphy

dimuat

on

Rogue

RoboCop mangrupa salah sahiji sadaya-waktos pangalusna. Satir full-throttle nyaéta pilem anu terus masihan. Diréktur, Paul Verhoeven masihan kami salah sahiji anu pangsaéna anu ditawarkeun taun 80an. Éta pisan sababna naha éta jadi hébat ningali aktor Peter Weller balik maén RoboCop. Éta ogé saé pisan yén kaulinan nginjeum tina pilem éta ku ngalaksanakeun iklan TV kana aksi pikeun nambihan sababaraha humor sareng sindiran sorangan.

Kang Teyon RoboCop Sigana mah némbak témbok-ka-témbok. Sacara harfiah, unggal layar gaduh getih spurting tina headshots atanapi tina appendages séjén ngalayang kaluar.

Sinopsis pikeun RoboCop: Rogue Kota ngarusak sapertos kieu:

Kota Detroit geus katandangan runtuyan kajahatan, sarta musuh anyar ngancam katertiban umum. Panaliti anjeun ngajurung anjeun langsung kana manah proyék bayangan dina carita asli anu lumangsung antara RoboCop 2 sareng 3. Jelajahi lokasi anu ikonik sareng pendak sareng wajah anu akrab ti dunya RoboCop.

RoboCop: Kota Rogue disetel ka turun dina bulan Séptember. Tanpa tanggal pasti anu dipasihkeun, kamungkinan yén patandingan bakal mundur. Ramo meuntas eta tetep dina jalur. Nyangka éta sumping ka PlayStation 5, Xbox Series sareng PC.

Continue Reading