imah Berita Hiburan Pikasediheun "Langsing Man" Ngaleupaskeun Trailer Anyar

"Langsing Man" Ngaleupaskeun Trailer Anyar

by Waylon Yordania

Éta sadayana dimimitian ku a Creepypasta; maka éta janten legenda anu kumaha waé diideuan kajahatan ku namina. Sugan éta lumrah yén Langsing Man sareng awakna jangkung, ipis, rupina teu boga rupa, sareng motif anu misterius bakal jalan dina layar ageung.

Teu heran harita, yén 2018 bakal ningali aktor monster terkenal Javier Botét ngadon jas hideung pikeun ngeri teror dina arahan Sylvain White (Stomp nu Pakalangan).

Botet diiluan ku Joey King (The Conjuring) Julie Goldani Telles ("Bunheads"), Jaz Sinclair (Nalika Bough Rusak), sareng seueur palaku ngora anu sanés salaku korban tokoh legendaris, sareng ayeuna kami tungtungna ngagaduhan trailer.

Ngeusi gambar anu ngaganggu sareng sahanteuna hiji conto trauma panon anu serius, cuplikanana netepkeun nada pikeun hiji pilem. Éta pastina cekap pikeun ngajantenkeun urang linggih dina ujung korsi sareng merhatoskeun.

Lalaki begang sill jalan ka bioskop 18 Méi 2018 kalayan disebarkeun ku Sony Pictures. Pariksa trailer anu aya di handap sareng siapkeun diri pikeun timbulna Slender Man!

Posts Related

Translate »