Connect with kami

wartos

Trailer 'Slash/Balik' Dieusian Ku Barudak Ngalawan Horor Awak Lovecraftian

dimuat

on

Slash

'Slash/Balik' masihan kami pisan Hal-plot anu dijajarkeun sareng hiji pangecualian anu utami… pilem ieu ngeunaan sakelompok budak awéwé ngora tibatan sakumpulan lalaki anu galak. Slash / Balik ogé ciri sababaraha bit pisan Lovecraftian diperparah ku pamakéan sababaraha horor awak sengit-pilari. Sadayana, teu aya anu henteu leres-leres ngagali ngeunaan trailer ieu.

Hiji kota leutik janten udagan invasi monster sarta éta nepi ka grup kiddos mun balik on warpath ngalawan sakabéh aranjeunna.

Sinopsis pikeun Slash / Balik nyaéta saperti kieu:

Disetél di Pangnirtung, Nunavut, hiji dukuh tunduh anu aya di pagunungan megah Pulo Baffin di Samudra Arktik, SLASH / BACK muka nalika désa hudang dina usum panas anu biasa. Taya Sakola, euweuh budak cool (well ... iwal hiji), sarta 24-jam cahaya panonpoe. Tapi pikeun Maika sareng réréncangan ragtag na, usum panas biasa ujug-ujug teu aya dina kartu nalika aranjeunna mendakan invasi alien anu ngancam kampung halaman. Ieu rumaja geus underestimated sakabeh kahirupan maranéhanana tapi, ngagunakeun pakarang makeshift jeung pangaweruh pilem horor maranéhanana, maranéhanana mintonkeun alien nu teu f*** jeung katresna ti Pang.

Pilem ieu dibéntangan Tasiana Shirley, Alexis Vincent-Wolfe, Nalajoss Ellsworth sareng Chelsea Prusky.

Slash / Balik aya di bioskop, On Demand sareng digital mimiti 21 Oktober.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Kantong utah Diserahkeun di Bioskop salaku 'Saw X' Disebut Leuwih Awon Ti 'Terrifier 2'

dimuat

on

ragaji

Inget sakabeh folks puking ngalakonan nalika Pangéran 2 dirilis di bioskop? Éta jumlah luar biasa tina média sosial anu nunjukkeun jalma-jalma ngalungkeun cookies na di bioskop dina waktos éta. Pikeun alesan alus teuing. Upami anjeun parantos ningali pilem sareng terang naon anu dilakukeun ku Seni Badut ka awéwé di kamar konéng, anjeun terang éta Pangéran 2 éta teu messing sabudeureun. Tapi katingalina éta Saw X keur katempo nangtang.

Salah sahiji pamandangan anu tétéla ngaganggu jalma-jalma ayeuna nyaéta yén saurang lalaki kedah ngalakukeun operasi otak pikeun dirina pikeun nyéépkeun sakumpulan zat abu anu beuratna cukup pikeun tantangan éta. Adegan geulis brutal.

Sinopsis pikeun Saw X sapertos kieu:

Hoping pikeun tamba miraculous, John Kramer ngumbara ka Mexico pikeun prosedur médis picilakaeun sarta ékspérimén, ngan pikeun manggihan sakabéh operasi mangrupa scam pikeun nipu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, pembunuh séri anu kasohor ngagunakeun perangkap anu gila sareng akalna pikeun ngabéréskeun para seniman penipu.

Pikeun kuring pribadi, kuring masih mikir éta Pangéran 2 owns makuta ieu sanajan. Éta gnarly sapanjang sareng Seni kasar sareng henteu ngagaduhan kode atanapi naon waé. Anjeunna ngan resep killin '. Sedengkeun Jigsaw nguruskeun dendam atawa dina etika. Ogé, urang ningali kantong utah, tapi kuring henteu acan ningali saha waé anu nganggo éta. Janten, kuring bakal tetep skeptis.

Sadayana, kuring kedah nyebatkeun yén kuring resep duanana film sabab duanana nempel sareng épék praktis tibatan jalan grafik komputer anu murah.

Dupi anjeun katingali Saw X acan? Naha anjeun pikir éta saingan Pangéran 2? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

ragaji
Poto: X/@tattsandcoaster
Continue Reading

wartos

Billy Méré Tur ka Imahna dina Parodi MTV 'SAW X'

dimuat

on

X

waktu SAW X mendominasi di bioskop, urang didieu di iHorror anu ngarasakeun promos. Salah sahiji pangalusna Saw promos yén kami geus katempo turun tangan salah sahiji fitur Billy méré urang tur imahna dina pendekatan parodi MTV.

Panganyarna Saw pilem brings balik Jigsaw ku cara nyokot urang balik kana kaliwat tur hiji rencana dendam sagala-kaluar on dokter Kangker na. Grup anu cacah dina nyieun duit kaluar jalma gering messes jeung bodo salah sarta ngalaman sakabeh loba panyiksaan.

"Ngaharepkeun ubar anu mujijat, John Kramer ngumbara ka Méksiko pikeun prosedur médis anu picilakaeun sareng ékspérimén, ngan ukur mendakan sadayana operasi mangrupikeun panipuan pikeun nipu anu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, pembunuh séri anu kasohor ngagunakeun perangkap anu gila sareng akalna pikeun ngabéréskeun para seniman penipu."

SAW X ayeuna diputer di bioskop. Dupi anjeun geus katempo eta? Hayu urang nyaho naon pikir.

Continue Reading

wartos

'The Last Drive-In' Parobahan kana Pendekatan Pilem Tunggal Leuwih Fitur Ganda

dimuat

on

tukang

Nya, bari kuring sok mikaresep deui Joe Bob Briggs dina kahirupan kuring, kuring henteu yakin ngeunaan kaputusan AMC panganyarna pikeun Joe Bob Briggs sareng Drive-In Terakhir. Warta anu aya di sabudeureun éta tim bakal meunang usum "super-ukuran". Sanaos éta langkung lami langkung lami tibatan urang biasa, éta ogé gaduh masalah anu ageung.

Usum "ukuran super" ogé bakal kalebet John Carpenter anu bakal datang Lebaran khusus sareng séri Daryl Dixon Walking Dead 'épisode munggaran. Éta ogé kalebet Episode Natal sareng épisode Poé Valentine. Nalika usum leres dimimitian taun hareup bakal masihan urang hiji episode unggal minggu séjén di tempat nu loba-dipikacinta ganda-fitur.

Ieu bakal manjangkeun usum salajengna tapi henteu ku masihan fans film tambahan. Gantina, eta bakal skip saminggu na skip kaluar dina telat-wengi fun fitur ganda.

Ieu kaputusan dijieun ku AMC Sudder teu ku tim di Drive-In Terakhir.

Abdi ngarepkeun petisi anu ditempatkeun saé tiasa ngabantosan pikeun ngabalikeun deui fitur ganda. Tapi ngan waktu bakal ngabejaan.

Kumaha saur anjeun ngeunaan line-up anyar pikeun Drive-In Terakhir? Naha anjeun bakal sono kana fitur ganda sareng séri épisode anu konsisten? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading