Connect with kami

Harita pilem

'Skinamarink' nyaéta 'Home Alone' sareng 'Poltergeist' ku Way of David Lynch at His Most Nightmarish

dimuat

on

skinamarink

Unggal sakali deui urang meunang pendekatan anyar dina horor. Kuring mah ngan saukur ngawangkong ngeunaan compelling na chilling naratif urang; Kuring ngawangkong ngeunaan hiji cara sagemblengna anyar assembling pilem. Sutradara Kyle Edward Ball ngalakukeun éta kalayan anggaran $ 15,000, sareng budak lalaki, oh budak lalaki skinamarink dianggo ku imprinting pikasieuneun, kabel claustrophobic na langsung kana uteuk anjeun.

skinamarink karasaeun pisan teu aman ti mimiti. Ti intro film, aya rasa sinking pisan. Hiji wanda unsettling dibawa ngeunaan ku pangaweruh yén anjeun rék méakkeun jam hareup atawa jam satengah dina leungeun pilem anu dirancang pikeun nyodok liang ngaliwatan saraf Anjeun.

skinamarink nyandak urang langsung ka imah hiji kulawarga dina peuting nu sababaraha kids musibah hudang kana ngimpina hirup. Aranjeunna hudang ka kanyataanana ngareureuwas tina jandéla jeung panto maranéhna sanggeus ngiles babarengan jeung bapana. Ieu ninggalkeun kiddos nyalira di imah pinuh ku gelombang kajadian gaib tur sora ti sisi séjén. Ti mimiti nepi ka ahir ieu budak téh angker. Tapi, éta Innocence nonoman maranéhanana sarta henteu mampuh ngartos jero sabenerna bahaya anu aranjeunna dina eta ngabalukarkeun scares pangbadagna film urang.

Contona, dina salah sahiji runtuyan paling pikasieuneun film urang, sora nu pura-pura jadi bapa kids nanya ka salah sahiji budak ngora pikeun "naek ka luhur". Hal ieu dilakukeun dina POV jeung adegan butuh waktu na, pamustunganana ngamungkinkeun spasi diperlukeun pikeun nyingsieunan naraka kaluar tina sakabéh panongton. Sakabéh Alamo Drafthouse on South Lamar di Austin ieu squirming dina korsi maranéhanana.

skinamarink

film méré urang versi keok-handap sarta gritty tina Poltergeist, kalayan langkung seueur claustrophobia sareng existentialism dina padamelan. Pilem ieu ngagunakeun éfék kaméra vidéo taun 1980-an pikeun ngahontal éstétika anu endah pisan. Koridor poék sareng kamar kosong ieu nambihan kana rumus sadayana. Ningali budak-budak miskin ieu kedah napigasi hirup nyalira sareng teu aya jalan kaluar ti bumi atanapi naon waé kanyamanan kolot anu ngaganggu pisan sareng diilustrasikeun ku cocooan sareng piring kotor anu ditinggalkeun sumebar. Kami saluareun panasaran kumaha sutradara meunang sababaraha ieu dina pilem ngagunakeun kids ieu. Aranjeunna gaduh pendekatan otentik anu nyata pikeun aktingna. Nyatana, teu karasa anjeun ningali aktor sapertos pangalaman voyeur supernatural.

skinamarink mangrupa pangalaman horor sagemblengna well-dieksekusi nu ngali jalan na handapeun kulit Anjeun. pilem téh imah pocong ku cara David Lynch di na paling nightmarish. Ti mimiti nepi ka chilling tungtung pilem pernah ngantep up na latihan euweuh caution dina misi obyektif na nyingsieunan naraka kaluar anjeun.

skinamarink ayeuna diputer di bioskop pilih kaasup lokasi Alamo Drafthouse. Coba nonton anu ieu ku balaréa anu ageung, éta pikaresepeun pikeun ningali pemirsa squirming kana anu ieu.

4 tina 5 panon
Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Haunted Ulster Live'

dimuat

on

Sagalana heubeul anyar deui.

Dina Lebaran 1998, warta lokal Irlandia Kalér mutuskeun pikeun ngalakukeun laporan langsung khusus ti imah anu disangka angker di Belfast. Hosted ku kapribadian lokal Gerry Burns (Mark Claney) jeung presenter barudak populér urang Michelle Kelly (Aimee Richardson) aranjeunna maksudna pikeun nempo gaya gaib disturbing kulawarga ayeuna hirup di dinya. Kalayan legenda sareng folklor anu seueur, naha aya kutukan sumanget anu nyata dina gedong atanapi anu langkung jahat dina padamelan?

Dibere salaku runtuyan footage kapanggih tina siaran lila poho, Haunted Ulster Live nuturkeun format sarupa jeung enggon salaku Jam hantu jeung The WNUF Lebaran Husus kalawan awak warta nalungtik gaib pikeun ratings badag ukur meunang di leuwih huluna maranéhna. Sareng nalika plotna parantos dilakukeun sateuacanna, sutradara Dominic O'Neill's 90's set dongéng ngeunaan horor aksés lokal junun nangtung dina suku anu pikasieuneun. Dinamika antara Gerry sareng Michelle paling menonjol, kalayan anjeunna janten penyiar anu berpengalaman anu nganggap produksi ieu aya di handapeun anjeunna sareng Michelle mangrupikeun getih seger anu jengkel pisan nalika dibere salaku bonbon panon kostum. Ieu ngawangun salaku kajadian di jero sareng di sekitar domisili janten seueur teuing pikeun dipaliré salaku naon waé anu kirang tina deal nyata.

Pemeran karakter dibuleudkeun ku kulawarga McKillen anu parantos ngalaman haunting pikeun sababaraha waktos sareng kumaha pangaruhna ka aranjeunna. Para ahli dibawa pikeun mantuan ngajelaskeun kaayaan kaasup investigator paranormal Robert (Dave Fleming) jeung paranormal Sarah (Antoinette Morelli) anu mawa perspéktif jeung sudut sorangan mun haunting nu. A sajarah panjang tur warni geus ngadegkeun ngeunaan imah, kalawan Robert ngabahas kumaha eta dipaké pikeun jadi situs tina hiji batu upacara kuna, puseur leylines, sarta kumaha eta ieu jigana dipiboga ku jurig urut boga ngaranna Bapak Newell. Jeung legenda lokal abound ngeunaan roh jahat ngaranna Blackfoot Jack nu bakal ninggalkeun trails of footprints poék dina hudang na. Téh mangrupa pulas fun ngabogaan sababaraha katerangan poténsial pikeun kajadian aneh situs urang tinimbang hiji tungtung-kabeh jadi-kabeh sumber. Utamana nalika kajadian-kajadian lumangsung sareng para penyidik ​​​​ngusahakeun mendakan bebeneran.

Dina waktosna 79 menit, sareng siaran anu kalebet, éta rada kaduruk nalika karakter sareng lore ditetepkeun. Antara sababaraha interruptions warta jeung balik layar footage, aksi ieu lolobana fokus kana Gerry jeung Michelle jeung ngawangun nepi ka encounters sabenerna maranéhanana jeung pasukan saluareun pamahaman maranéhanana. Kuring bakal masihan kudos yén éta angkat ka tempat anu teu disangka-sangka, ngarah kana polah katilu anu pikaheraneun sareng pikasieuneun sacara rohani.

Janten, bari Haunted Ulster Live teu persis trendsetting, éta pasti nuturkeun footsteps sarupa kapanggih footage sarta disiarkeun film horor leumpang jalur sorangan. Nyiptakeun sapotong mockumentary anu ngahibur sareng kompak. Upami anjeun penggemar sub-genre, Haunted Ulster Live nyaeta ogé patut nonton a.

3 tina 5 panon
Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Ulah Naik Nyalira 2'

dimuat

on

Aya pangsaeutikna ikon leuwih recognizable ti slasher nu. Freddy Krueger. Michael Myers. Victor Crowley. Pembunuh anu kasohor anu sok sigana uih deui henteu paduli sabaraha kali aranjeunna dibunuh atanapi waralabana sigana nempatkeun kana bab ahir atanapi ngimpina. Ku kituna sigana malah sababaraha sengketa hukum teu bisa ngeureunkeun salah sahiji murderers pilem paling memorable sadaya: Jason Voorhees!

Nuturkeun kajadian kahiji Pernah leumpang nyalira, outdoorsman jeung YouTuber Kyle McLeod (Drew Leighty) geus dirawat di rumah sakit sanggeus patepungan-Na jeung pamikiran lila maot Jason Voorhees, disimpen ku sugan hoki masked killer musuh greatest Tommy Jarvis (Thom Mathews) anu ayeuna jalan salaku hiji EMT sabudeureun Crystal Lake. Masih dihantui ku Jason, Tommy Jarvis bajoang pikeun milari rasa stabilitas sareng patemon panganyarna ieu ngadorong anjeunna pikeun ngeureunkeun pamaréntahan Voorhees sakali-kali…

Pernah leumpang nyalira ngadamel splash online salaku nembak anu saé sareng pilem kipas anu wijaksana tina waralaba slasher klasik anu diwangun kalayan turutan snowbound. Pernah Naek Dina Salju tur ayeuna climaxing kalawan sequel langsung ieu. Éta sanés ngan ukur anu luar biasa Jumaah Éta 13th surat cinta, tapi épilog anu dipikiran sareng ngahibur tina rupa-rupa pikeun 'Trilogi Tommy Jarvis' anu kasohor tina jero waralaba anu dibungkus. Jumaah Bagian ka-13 IV: Bab Pamungkas, Jumaah The 13. Bagian V: Awal Anyar, sarta Jumaah Bagian 13 VI: Jason Hirup. Malah meunang sababaraha matak aslina deui salaku karakter maranéhna neruskeun dongéng! Thom Mathews janten anu pang menonjol salaku Tommy Jarvis, tapi kalayan séri séri anu sanés sapertos Vincent Guastaferro uih deui salaku Sheriff Rick Cologne ayeuna sareng masih gaduh tulang pikeun dipilih sareng Jarvis sareng kekacauan di sekitar Jason Voorhees. Malah nampilkeun sababaraha Jumaah Éta 13th alumni kawas Bagéan III's Larry Zerner salaku walikota Crystal Lake!

Salian ti éta, pilem éta nganteurkeun pembunuhan sareng aksi. Nyandak giliran yén sababaraha fils saméméhna pernah meunang kasempetan pikeun nganteurkeun kana. Anu paling penting, Jason Voorhees nuju ngamuk di Crystal Lake nalika anjeunna nyiksikan jalan ka rumah sakit! Nyieun hiji throughline nice tina mitologi tina Jumaah Éta 13th, Tommy Jarvis jeung trauma nu matak urang, sarta Jason ngalakukeun naon manéhna pangalusna dina cara paling cinematically gory mungkin.

nu Pernah leumpang nyalira pilem ti Womp Stomp Films na Vincente DiSanti mangrupakeun surat wasiat kana fanbase tina Jumaah Éta 13th sarta popularitas masih enduring film maranéhanana sarta Jason Voorhees. Sareng sacara resmi, henteu aya pilem énggal dina waralaba anu aya dina cakrawala pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun, sahenteuna aya kanyamanan anu terang fans daék ngaliwat panjang ieu pikeun ngeusian kakosongan.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Ulasan Panic Fest 2024: 'Upacara Bakal Dimimitian'

dimuat

on

Jalma bakal néangan jawaban jeung milik di tempat darkest jeung jalma darkest. Koléktif Osiris mangrupikeun komune dumasar kana teologi Mesir kuno sareng dijalankeun ku Bapa Osiris anu misterius. Grup éta boasted puluhan anggota, unggal forgoing kahirupan heubeul maranéhanana pikeun hiji diayakeun di tanah themed Mesir milik Osiris di Northern California. Tapi waktos anu saé janten anu paling parah nalika taun 2018, anggota koléktif anu anyar anu namina Anubis (Chad Westbrook Hinds) ngalaporkeun Osiris ngaleungit nalika naék gunung sareng nyatakeun dirina pamimpin énggal. A schism ensued kalawan loba anggota ninggalkeun kultus dina kapamimpinan unhinged Anubis '. A dokumenter keur dijieun ku saurang nonoman ngaranna Keith (John Laird) anu fiksasi jeung The Osiris Collective batang ti kabogohna Maddy ninggalkeun anjeunna keur grup sababaraha taun ka pengker. Nalika Keith diondang pikeun ngadokumentasikeun komune ku Anubis nyalira, anjeunna mutuskeun pikeun nalungtik, ngan ukur dibungkus ku horor anu anjeunna henteu tiasa ngabayangkeun…

Upacara Hayang Dimimitian nyaéta pilem horor twisting genre panganyarna tina Salju Beureum's Sean Nicols Lynch. waktos ieu tackling cultist horor sapanjang kalawan gaya mockumentary jeung tema mitologi Mesir pikeun céri di luhur. Kuring éta kipas badag tina Salju Beureumsubversiveness tina vampir roman sub-genre sarta bungah ningali naon nyokot ieu bakal mawa. Bari pilem boga sababaraha gagasan metot sarta tegangan santun antara Keith lemah lembut jeung Anubis erratic, éta ngan teu persis thread sagalana babarengan dina fashion succinct.

Carita dimimitian ku gaya dokumenter kajahatan anu leres ngawawancara tilas anggota The Osiris Collective sareng nyetél naon anu nyababkeun kultus ka tempat ayeuna. Aspék alur carita ieu, khususna minat pribadi Keith sorangan dina kultus, ngajantenkeun plotline anu pikaresepeun. Tapi sajaba ti sababaraha klip engké on, éta teu muterkeun salaku loba faktor. Fokusna sakitu legana dina dinamis antara Anubis sareng Keith, anu matak toksik pikeun enteng. Narikna, Chad Westbrook Hinds sareng John Lairds duanana dikreditkeun salaku panulis Upacara Hayang Dimimitian sareng pasti ngarasa aranjeunna nuju nempatkeun sadayana kana karakter ieu. Anubis mangrupikeun definisi pamimpin kultus. Charismatic, filosofis, whimsical, sarta ngancam bahaya dina serelek topi.

Acan ahéngna, komune ieu sepi sadaya anggota kultus. Nyiptakeun kota hantu anu ngan ukur nyababkeun bahaya nalika Keith ngadokumentasikeun dugaan utopia Anubis. Seueur bolak-balik antara aranjeunna kadang-kadang nyeret nalika aranjeunna bajoang pikeun kontrol sareng Anubis tetep neraskeun ngayakinkeun Keith pikeun nempel najan kaayaan anu ngancam. Ieu ngakibatkeun hiji finale geulis senang jeung katurunan nu pinuh condong kana horor mummy.

Gemblengna, sanajan meandering sarta ngabogaan saeutik Pace slow, Upacara Hayang Dimimitian mangrupakeun kultus cukup entertaining, kapanggih footage, sarta mummy horor hibrid. Upami anjeun hoyong mummies, éta delivers on mummies!

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading