imah Berita Hiburan Pikasediheun Sherlock Holmes Dumasar 'The Irregulars' Telah Dibalangkeun di Netflix Saatos Hiji Usum

Sherlock Holmes Dumasar 'The Irregulars' Telah Dibalangkeun di Netflix Saatos Hiji Usum

by Trey Hilburn III
1,919 pintonan
Teu teratur

Anu henteu teratur parantos parantos patepung di Netflix. Serial anu fokus kana dunya sakitar Sherlock Holmes sareng Dr. Watson henteu lami pisan saatos perdana di awal taun ieu.

Anu henteu teraturs dituturkeun sakumpulan nonoman anu dimanipulasi janten ngagarap kasus pikeun Dr. Watson sareng Sherlock Holmes. Dua karakter ikon éta mangrupikeun bentuk anu bénten pisan pikeun diri anu biasa. Aranjeunna leres-leres jahat dina sababaraha hal anu nyésakeun para nonoman anu dasarna dimanipulasi janten panyidik ​​pribadi sareng fokus dina acara.

Séri ieu cukup saé pikeun ngabobol slot top-10 Netflix nalika dibuka sabtu minggu na di akhir Maret. Janten, éta pasti lakukeun rada hadé.

Anu henteu teratur anu dumasar kana karya panulis ikon Arthur Conan Doyle dibéntangan Thaddea Graham, McKell David, Jojo Macari, Harrison Osterfield sareng Darci Shaw, Clarke Peters sareng Henry Lloyd-Hughes anu maénkeun peran Sherlock Holmes.

Abdi nyalahkeun pamasaran anu hiji ieu. Séri ieu pernah jelas ngeunaan naon anu jelas ngeunaan. Éta ogé semak ngubur lede nalika dugi ka tingkat keterlibatan Dr. Watson sareng Sherlock Holmes.

Naha anjeun nonton Anu henteu teratur? Naha anjeun sedih ningali éta indit? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Barney dinosaurus parantos sumping pikeun ngahakan anjeun dina Resident Evil: Village. Tingali pidéo midangkeun di dieu.

Barney