Connect with kami

wartos

Seri Diideuan ku 'The Shining' Dipesen pikeun HBO Max

dimuat

on

bersinar

HBO narik sadayana halteu pikeun kontén anyar pikeun HBO Max anu bakal datang, platform streaming anu badé diluncurkeun dina Méi 2020, sareng nurutkeun Ragam, Éta bakal kalebet séri anyar dumasar kana bersinar The judulna mopohokeun.

Acara bakal dihasilkeun JJ Abrams sareng perusahaan Bad Robot Productions na.

mopohokeun dikabarkan bakal ngajajah carita-carita anu teu kaéjah tina hotél Overlook sakumaha anu ditulis ku Stephen King dina novel 1977 na, bersinar The. Novel ieu museur kana kulawarga anu atos ngurus padamelan ngurus hotél di bulan usum salju. Nanging, aranjeunna geuwat mendakan yén hotél na pernah, kantos henteu didaptarkeun.

Nya meureun, salah sahiji karya King anu paling kawéntar dina karir anu nyababkeun sababaraha klasik. Anjeunna dumasar kana novel dina bersejarah sareng ogé dikabarkan haunted Stanley Hotel di kampung gunung Estes Park, Colorado.

Ieu ngan ukur salah sahiji séri Abrams sareng Bad Robot anu ngahasilkeun pikeun layanan streaming. Aranjeunna ogé nuju damel Kaadilan Bocor Poék, sarta Duster, serial drama aslina.

HBO Max disetél pikeun diluncurkeun bulan payun sareng katalog acara sareng pilem anu masif ogé eusi aslina sadayana $ 14.99 per bulan, harga anu sami sareng langganan HBO Go ayeuna. Palanggan anu parantos daptar pikeun HBO Go, bakal tiasa ningkatkeun ka Max dina dinten peluncuran.

Naha anjeun bungah dina prospek séri ieu? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading