imah Berita Hiburan Pikasediheun Seri Diideuan ku 'The Shining' Dipesen pikeun HBO Max

Seri Diideuan ku 'The Shining' Dipesen pikeun HBO Max

by Waylon Yordania
bersinar

HBO narik sadayana halteu pikeun kontén anyar pikeun HBO Max anu bakal datang, platform streaming anu badé diluncurkeun dina Méi 2020, sareng nurutkeun Ragam, Éta bakal kalebet séri anyar dumasar kana bersinar The judulna mopohokeun.

Acara bakal dihasilkeun JJ Abrams sareng perusahaan Bad Robot Productions na.

mopohokeun dikabarkan bakal ngajajah carita-carita anu teu kaéjah tina hotél Overlook sakumaha anu ditulis ku Stephen King dina novel 1977 na, bersinar The. Novel ieu museur kana kulawarga anu atos ngurus padamelan ngurus hotél di bulan usum salju. Nanging, aranjeunna geuwat mendakan yén hotél na pernah, kantos henteu didaptarkeun.

Nya meureun, salah sahiji karya King anu paling kawéntar dina karir anu nyababkeun sababaraha klasik. Anjeunna dumasar kana novel dina bersejarah sareng ogé dikabarkan haunted Stanley Hotel di kampung gunung Estes Park, Colorado.

Ieu ngan ukur salah sahiji séri Abrams sareng Bad Robot anu ngahasilkeun pikeun layanan streaming. Aranjeunna ogé nuju damel Kaadilan Bocor Poék, sarta Duster, serial drama aslina.

HBO Max disetél pikeun diluncurkeun bulan payun sareng katalog acara sareng pilem anu masif ogé eusi aslina sadayana $ 14.99 per bulan, harga anu sami sareng langganan HBO Go ayeuna. Palanggan anu parantos daptar pikeun HBO Go, bakal tiasa ningkatkeun ka Max dina dinten peluncuran.

Naha anjeun bungah dina prospek séri ieu? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

Posts Related

Translate »