imah Games 'Attack on Titan' Narima 'Call of Duty' Crossover dina Pembaruan Anyar

'Attack on Titan' Narima 'Call of Duty' Crossover dina Pembaruan Anyar

Panggero ti Titans

by Trey Hilburn III
235 pintonan
Titan

Panggilan Kawajiban: Vanguard jeung Warzone Pasifik meunang kawin silang jeung anime/manga smash sensasi badag, Serangan dina Titan. Pembaruan bakal nampilkeun Operator Daniel Yatsu di Serangan dina Titan Survey Corps regalia. Pembaruan énggal ogé bakal nampilkeun seueur tambahan anu saé Panggilan Kawajiban: Zombi.

Dina perayaan Serangan kana Titan urang usum pamungkas, Panggilan tugas nambihkeun "Tracer Pack: Attack on Titan Levi Edition Bundle". Bungkusan ieu hadir sareng 10 barang énggal anu témana Serangan dina Titan. Salah sahiji tambahan anu paling heboh nyaéta bilah kembar Titan Piercer. bilah ieu bisa dipasangkeun kalayan move pagawean anyar nu bakal masihan pamaén adegan cut gancang karakter Anjeun maké "Steel Cut," titan killing niup kana musuh anjeun.

Titan

Daptar anyar Call of Kawajiban Zombiefitur s ngarecah kawas kieu:

Ieu kalebet perkenalan midangkeun klasik anu teu aya tungtungna ka "Shi No Numa" dina Void Objective énggal, aksés teu dikonci ka Kantor Von List di Stalingrad, opat tingkatan pamutahiran Artéfak énggal di Tome of Rituals, tilu Pack-a-Punch unik. camos, sareng nu sanesna. Combat Shield sareng Killstreaks Support craftable ogé ditambah kana campuran, sareng tantangan muka konci senjata pikeun Katana sareng Welgun SMG énggal, ditambah seueur kontén dina karya pikeun Usum Dua.

Titan

The Vanguard update bakal sadia mimiti Januari 11, di 9 PM PT bari Warzone Pasifik update anjog 12 Januari di 9 PM PT.