Connect with kami

Movies

Tinjauan Pilem Indie: Segitiga Bridgewater

dimuat

on

Unggal kota gaduh legenda kota na. Tonggong. Monster Loch Ness. Mothman. The Jersey Iblis. Chupacabra… Daptar na teras.

Hirup di Massachusetts tenggara, mitos urang ngalangkungan hiji mahluk atanapi spésiés. Sabalikna, urang ngagaduhan daérah 200-pasagi-mil kalayan sakitar tempat penampakan anu anéh, katelah Segitiga Bridgewater. Aya seueur buku anu ditulis ngeunaan daérah éta, tapi sutradara Aaron Cadieux sareng Manny Famolare mangrupikeun anu pangpayunna ngajalajah hal éta sareng dokumenter fitur-panjang. Aptly judulna The Bridgewater Triangle, pilem ieu nyobian ngartos anu teu tiasa dijelaskeun.

Diibaratkeun kana Segitiga Bermuda, panulis Loren Coleman mimiti netepkeun parameter sareng nyebat daérah éta Segitiga Bridgewater dina bukuna taun 1983, Amérika misterius. Ngaranna nyangkut sareng legenda na sigana katingalina beuki kuat dina sababaraha taun ka pengker, tapi aya sejarah anu panjang tina kagiatan anu teu dijelaskeun di daérah éta.

Salah sahiji bintik panas anu paling rupa-rupa fenomena di dunya, Bridgewater Triangle parantos nyarios kalebet objék ngalayang anu teu dipikanyaho, mutilasi sato, hantu, penampakan, ngaleungit, sareng orbs lampu anu teu tiasa dijelaskeun, diantarana. Panampakan sato Cryptozoological mangrupikeun kajadian anu umum; jalma geus dilaporkeun ningali Bigfoot, rupa anjing badag, ucing, oray jeung manuk, sarta sababaraha mahluk unidentifiable. Film dedicates waktos ka unggal mysteries ieu sareng nu sanesna.

Tempatna di tengah Segitiga nyaéta Hockomock Swamp, pusat kagiatan. Film dokumenterna ngajajah ieu sareng landmark menarik anu sanés, kalebet Dighton Rock, batu gedé anu ditulis ku tulisan anu teu dikenal anu teu dikenal asal usulna, sareng kuburan Asli Amérika anu aya di daérah éta.

Salah sahiji sumber poténsial kakuatan tukangeun Bridgewater Triangle nyaéta Perang Raja Philip, tarung anu panjang sareng brutal antara kolonis Inggris sareng pribumi Amérika dina 1600s. Konflik paling berdarah dina sajarah per kapita Amérika, perang maéhan 5% sadaya warga New England dina waktos éta. Sababaraha téori yén pribumi Amérika nempatkeun kutukan di darat, sedengkeun anu sanésna naroskeun upami perang éta ngan ukur hasil tina kajahatan anu aya.

Subjék wawancara Bridgewater Triangle diwangun ku saksi mata, panalungtik paranormal, cryptozoologists, sejarawan, pangarang (kaasup Coleman disebut tadi), wartawan, jeung ahli lianna. Alami, carita-caritana sabagéan ageung diwangun ku inpormasi kadua sareng katilu, janten langkung pikaresepeun pikeun ningali potongan-potongan footage asli sareng rekaman EVP, henteu écés, anu disayogikeun ku sababaraha saksi.

Anu diwawancara umumna ngadeukeutan masalah ieu sacara serius, sanaos aya sababaraha waktos kasebar. Sababaraha jalma anu kalibet mimiti salaku jalma anu henteu percanten sateuacan pangalaman langsung ngarobah aranjeunna janten jalma-jalma anu iman. Kitu cenah, jalma anu diwawancara ogé tiasa mikawanoh yén sababaraha carita sakedik langkung seueur tibatan legenda kota diturunkeun tanpa bukti. Kajadian anu sanésna, Nanging, umum pisan anu aranjeunna hésé ditolak.

Segitiga Bridgewater gancang dilaju; éta ngarangkep seueur inpormasi dina 91 menit tanpa garing teuing. Sapertos dokumenter naon waé, sababaraha bagéan ngalir sakedik bari anu sanésna siga dikaca, tapi sacara umum saimbang pisan. Produksi kualitas profesional ngingetkeun kana hal anu anjeun mendakan dina Channel Saluran atanapi Discovery Channel nalika surfing saluran, ngan ukur bakal diseuseup ku poko anu narik ati. Kuring ngan ukur nguseup - sareng mangrupikeun anu alit - nyaéta musik latar latar anu batesan sareng gangguan nalika sababaraha wawancara.

Henteu paduli upami anjeun warga Massachusetts atanapi upami anjeun henteu kantos nguping ngeunaan Segitiga Bridgewater, dokumenter mangrupikeun urusan anu pikaresepeun (salami anjeun tiasa ningali sababaraha aksen Bostonian anu kandel). Malah salaku jalma anu teu percanten, kuring mendakan éta rada serem. Anu langkung penting, Segitiga Bridgewater bakal ngajantenkeun anjeun panasaran naon kaanehan anu sanés ngantosan di kebon bumi anjeun sorangan.

Tonton pilem lengkep gratis di dieu:

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Cillian Murphy Resmi Balik Dina '28 Taun Teras'

dimuat

on

Ieu tiasa janten kejutan pikeun peminat waralaba. Dina wawancara sareng Deadline, Pupuhu Sony Tony Rothman nyatakeun yén anjeunna bakal uih deui "dina cara anu héran". Karakterna terakhir ditingali dina film munggaran, 28 Poé Saterusna, sarta teu katempo deui dina sequel, 28 Minggu engké. Aktor séjén anu dibéntangan dina pilem nyaéta Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer, sareng seueur deui. Pariksa deui naon cenah jeung nu langkung lengkep ihwal film 28 Taun Teras di handap.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Rothman nyatakeun, "Leres, tapi dina cara anu héran sareng dina cara anu tumbuh, hayu atuh nempatkeun éta cara éta. Ieu Danny anu pangsaéna, digabungkeun sareng genre komersil pisan, sapertos anu urang kantos sareng Edgar Wright sareng Baby Driver.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Nalika plotna dijaga, urang terang yén ieu bakal janten trilogi pilem sareng Danny Boyle (28 Dinten Teras) bakal ngarahkeun pilem munggaran 28 Taun Teras. Alex Garland nyerat naskah pikeun sadaya 3 film. Peran Danny Boyle dina dua film salajengna teu dipikanyaho sabab Nia DaCosta (Candyman 2021) disetél pikeun ngarahkeun pilem kadua. Taya sutradara geus napel film final dina trilogy nu. Cillian Murphy bakal janten produser eksekutif sareng aktor pikeun pilem munggaran. Pilem ogé bakal dibéntangan Aaron Taylor Johnson (Bullet Train), Jodie Comer (The Last Duel), Ralph Fiennes (Schindler's List), jeung Jack O'Connell (Eden Lake).

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

28 Poé Saterusna dirilis dina 2002 sarta nuturkeun carita Jim (Cillian Murphy) anu hudang dina koma ngan pikeun manggihan yén kota anjeunna di deserted. Anjeunna engké datang pikeun manggihan yén virus agresi-inducing misterius geus disapu ngaliwatan Britania Raya sarta geus robah dulur jadi zombies dahar daging. Pilem kahiji éta kasuksésan finansial, nyieun $84.6M dina Anggaran $8M. 

Poster Pilem Resmi pikeun 28 Dinten Teras (2002)

Ieu mangrupikeun warta anu pikaresepeun pikeun peminat waralaba sareng kejutan ogé. Naha anjeun bungah yén Cillian Murphy bakal muncul dina pilem éta? Hayu urang terang dina komentar di handap. Ogé, pariksa kaluar trailer pikeun pilem aslina handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Pilem Horror Awak Anyar 'The Substance' Ngarilis Teaser

dimuat

on

Kami henteu acan ningali Demi Moore dina pilem saprak Beurat teu kaampeuh Bakat Massive deui dina 2022. Manéhna geus sibuk sanajan, manéhna bagian dina Ryan Murphy urang pangtungtungna mumusuhan bab sareng ayeuna anjeunna mikirkeun ngarobih awakna supados langkung ngora dina pilem horor awak Zat anu.

Tétéla, nurutkeun kana sinopsis resmi, aya regimen kageulisan anu nembé dikembangkeun anu "ngahasilkeun anjeun anu sanés. Anyar, ngora, leuwih geulis, leuwih sampurna anjeun. Sareng ngan ukur aya hiji aturan: Anjeun ngabagi waktos. Hiji minggu pikeun anjeun. Hiji minggu pikeun anjeun anyar. Tiap tujuh poe. A kasaimbangan sampurna. gampil. Leres? Upami anjeun hormat kasaimbangan ... naon anu mungkin salah?"

A tetep tina pilem (dipaké dina header kaluar) nunjukkeun yén téhnologi anyar ieu merlukeun leuwih pisan ti dabbing handapeun panon anjeun atanapi administering masker caket. Pilem ieu ditayangkeun dina Festival Film Cannes 2024 sareng dibeli ku Mubi. Henteu aya tanggal rilis AS anu diumumkeun.

Zat anu

Zat anu ngingetkeun urang tina ngimpina FDA anu sanés, The Barang (1985) nu saréat dikocok dipasarkan komersil robah jalma jadi zombies. Éta pilem mangrupikeun komédi poék ngeunaan konsumerisme sareng gluttony. Nalika Deadline ngalaporkeun yén The Substance humoris ogé gory, aranjeunna henteu nyarios kumaha akarna dina sindiran.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading