imah Warta Hiburan Screamfest 2021 Review: The Retaliators

Screamfest 2021 Review: The Retaliators

A muddled heavy metal dongéng dendam.

by Jacob Davison
455 pintonan

Siklus sareng moralitas dendam parantos janten topik populér pikeun pilem horor salami mangtaun-taun. Ti The Phantom tina Opera ka Mandy, plot of teror jeung pamales kanyeri geus jadi cornerstone genre nu. Kitu ogé ramifications moral jeung hukum tina rampages katurunan misalna tina dendam. Anu ngajurung urang kana anu pang anyarna dina sub-genre sapertos kitu, Anu Ngabales.

Carita nuturkeun pastor kota leutik, Uskup (Michale Lombardi, Nyalametkeun Abdi) salaku kahirupan idyllic sarta kulawargana ancur sanggeus rajapati brutal putri cikalna ku penjahat psychopathic ngaranna Ram Kady (Joseph Gatt, Game of Thrones) anu dina ngajalankeun dirina sanggeus ganda nyebrang deal narkoba. Nalika pulisi sareng gangster ngudag Kady, Bishop mendakan dirina murag kana organisasi bawah tanah anu males dendam tinimbang kaadilan pikeun korban sapertos anjeunna. Naha Bishop bakal nyerah, atanapi bakal nyababkeun musibah anu langkung parah pikeun dirina sareng jalma-jalma di sakurilingna?

Anu Ngabales boga premis matak yén alatan sipat rada disjointed na underutilized sarta ngan teu rada bolong jeung kumaha nu filmmakers rék nampilkeun eta. Tanpa bade beurat kana spoilers, Kady direbut ku proprietor misterius tina Hostél meets Pupusna Lilis organisasi sareng Uskup nempatkeun posisi pikeun nyiksa anjeunna sareng seueur penjahat sareng degenerates anu dikonci. Uskup tungtungna karunya sareng ngabebaskeun aranjeunna ... ngarah anjeunna kedah ngalawan sareng maéhan massa pembunuh. Ngan hese pikeun nyobaan sareng nangkep dongéng moral anu didasarkeun ku nimbang-nimbang kumaha mundur-mundur.

Kusabab ieu éta Anu Ngabales reminds kuring tina horor grindhouse reactionary heubeul kayaning Upami Footmen Nyéépkeun Anjeun, Naon Anu Dilakukeun Ku Kuda? jeung Getih Freak nu duanana nyoba nampilkeun moralist sarta kadangkala dongeng moralitas agama tapi pesen ieu muddled ku absurdity sheer jeung pertumpahan darah tina film sorangan. Di Anu Ngabales urang gaduh bikers murderous stabbing saingan pikeun info diantara palacuran addled ubar bari Bishop boga storyline kulawarga paralel na nu karasaeun leuwih di imah dina pilem Hallmark. A killer serial murderous dicoo ku Papa Roach urang Jacob Shaddix dileupaskeun tina panjara dina hiji titik sanajan geus maéhan hiji disandera di hareup pulisi alatan kawijakan panjara santai gubernur urang. Sarta bookending naha atanapi henteu Uskup kudu nangtung pikeun dirina ngalawan jalma kurang ajar di loba tangkal Natal sarta engké kandang batting. Anu sanés hartosna ieu sanés ngahibur, tangtosna.

Intro dimimitian kuat ku sababaraha budak awéwé dina van anu rusak diserang ku gerombolan, sanaos ieu utamina janten awal gancang pikeun carita sanaos biasana henteu aya hubunganana. Bishop sanggeus collided jeung van jeung mantuan ngajelaskeun yén 'aranjeunna teu zombies.' Ieu mangrupikeun pilem anu paling luhur, tapi anu tiasa diapresiasi upami henteu dianggap serius. Ogé, upami anjeun kipas heavy metal, pilemna menonjolkeun fitur sapertos Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, The Hu, sareng seueur deui dina carita sareng kalayan soundtrack anu sami.

Janten, upami anjeun tiasa ngalangkungan sababaraha konyol sareng cacad, Anu Ngabales ngajadikeun pikeun nonton grisly jeung entertaining.

 

2 satengah tina 5 Panon