Connect with kami

Games

Scout Taylor-Compton, Kristina Klebe sareng Sean Whalen Ditambahkeun kana Kaulinan 'Texas Chainsaw Massacre'

dimuat

on

Chainsaw

nu Texas Chainsaw Uchiha game ieu ogé dina jalan ka gamers. Kaulinan katingalina luar biasa sareng katingalina satia pisan kana film. Trailer kaulinan nampilkeun sababaraha momen gedé anu ngantepkeun fans terang naon jinis kaulinan anu bakal aya. Dina panganyarna Chainsaw wartos, tilu anggota matak anyar geus ngagabung dina lineup kaulinan sarta unggal sahijina mangrupakeun horor badag kapribadian masarakat di katuhu sorangan. Anjeun bakal tiasa maén salaku karakter anu disuarakeun ku Scout Taylor-Compton, Kristina Klebe sareng Sean Whalen.

Ngaran-ngaran sora anyar kedah disada akrab sabab dibasajankeun Rob Zombies '. Lebaran ka Wes Craven urang Jalma-jalma handapeun tangga.

Chainsaw

Gun Interactive's Ronnie Hobbs sareng Wes Keltner parantos dirékam pikeun ngajelaskeun yén patandingan éta bakal dilaksanakeun sateuacan kajadian pilem munggaran. Bakal nampilkeun nami-nami ageung tina pilem éta, sapertos The Hitchiker, The Cook sareng Leatherface. Nanging, éta ogé bakal nampilkeun wajah énggal anu diciptakeun ku panulis TCM asli Kim Henkel. Éta warta anu saé pisan. Abdi resep ningali kumaha desain karakter éta bakal katingali.

A nona ngora ngaranna Maria Flores, nyaéta murid kuliah di Universitas Texas, jeung manehna bener katalis sahiji tokoh utama anu susunan sagala acara ojah. Anjeunna resep angkat sareng ningali kembang liar Texas salami usum kembang liar. Hanjakalna, dina salah sahiji perjalanan anjeunna nepungan anggota kulawarga anu teu acan kami terangkeun, anu énggal, sareng éta patepang anu nyababkeun adina Maria sareng réréncangan na milarian Maria anu miskin. Hanjakal, manéhna geus teu hirup deui, manéhna lain karakter diputer, tapi babaturanana jeung adina nya.”

Aya kénéh euweuh tanggal release sabenerna pikeun Texas Chainsaw Uchiha tapi urang bener-bener ngarep-ngarep meunang pananganana. Éta ogé saé pikeun terang yén Gun Interactive parantos ngahijikeun barisan aktor sora anu hebat pisan.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

Megan Fox Siap Maén Nitara dina 'Mortal Kombat 1'

dimuat

on

rubah

Fana Kombat 1 ieu shaping nepi ka jadi hiji pangalaman sadaya-anyar nu kasampak pikeun transformasi séri jadi hal anyar pikeun fans. Salah sahiji kejutan nyaéta casting selebritis salaku karakter dina kaulinan. Pikeun hiji Jean Claude Van Damme bade maén Johnny Cage. Ayeuna, urang terang yén Megan Fox disetél pikeun maénkeun Nitara di buruan.

"Anjeunna asalna ti alam aneh ieu, anjeunna mangrupikeun jinis mahluk vampir," saur Fox. "Anjeunna jahat tapi anjeunna ogé saé. Anjeunna nyobian nyalametkeun umatna. Abdi resep pisan ka anjeunna. Manehna teh vampir anu écés resonates pikeun alesan naon. Ieu asik mun di buruan, anjeun nyaho? Kusabab kuring henteu ngan ukur nyoarakeunana, éta bakal sapertos anjeunna sapertos kuring.

Fox tumuwuh nepi maén fana Kombat tur sagemblengna shock yén manéhna téh bisa maénkeun karakter tina kaulinan manéhna kipas badag.

Nitara mangrupakeun karakter vampir sarta sanggeus nonton Awak Jennifer éta leres-leres ngadamel kawin silang anu saé pikeun Fox.

Fox bakal maén Nitara di Fana Kombat 1 nalika dileupaskeun dina 19 Séptémber.

Continue Reading

Games

Trailer 'Hellboy Web of Wyrd' Bawa Buku Komik pikeun Hirup

dimuat

on

Hellboy

Mike Mignola urang Hellboy ngabogaan sajarah panjang carita deeply textured via buku Komik Dark Horse endah pisan. Ayeuna, komik Mignola urang keur dibawa ka hirup via Hellboy Web of Wyrd. Good Shepard Entertainment parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngarobih halaman-halaman éta kana tingkat anu pikaresepeun.

Sinopsis pikeun Hellboy Web of Wyrd sapertos kieu:

Kawas komik, Hellboy Web of Wyrd ngirimkeun Hellboy dina runtuyan petualangan vastly béda jeung sagemblengna unik: sadayana dihijikeun ka warisan misterius The Butterfly House. Nalika agén BPRD dikirim dina misi pangintipan ka agam sareng langsung leungit, éta terserah anjeun - Hellboy - sareng tim agén Biro anjeun pikeun milari batur sapagawean anjeun anu leungit sareng mendakan rahasia The Butterfly House. Ranté babarengan melee keras sareng serangan jarak jauh pikeun ngalawan rupa-rupa rupa-rupa musuh anu beuki ngalamun dina éntri énggal anu luar biasa ieu di alam semesta Hellboy. 

Petarung aksi anu luar biasa bakal datang ka PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, sareng Nintendo Switch dina 4 Oktober.

Continue Reading

Games

Trailer 'RoboCop: Rogue City' Ngabawa Balik Peter Weller pikeun Muter Murphy

dimuat

on

Rogue

RoboCop mangrupa salah sahiji sadaya-waktos pangalusna. Satir full-throttle nyaéta pilem anu terus masihan. Diréktur, Paul Verhoeven masihan kami salah sahiji anu pangsaéna anu ditawarkeun taun 80an. Éta pisan sababna naha éta jadi hébat ningali aktor Peter Weller balik maén RoboCop. Éta ogé saé pisan yén kaulinan nginjeum tina pilem éta ku ngalaksanakeun iklan TV kana aksi pikeun nambihan sababaraha humor sareng sindiran sorangan.

Kang Teyon RoboCop Sigana mah némbak témbok-ka-témbok. Sacara harfiah, unggal layar gaduh getih spurting tina headshots atanapi tina appendages séjén ngalayang kaluar.

Sinopsis pikeun RoboCop: Rogue Kota ngarusak sapertos kieu:

Kota Detroit geus katandangan runtuyan kajahatan, sarta musuh anyar ngancam katertiban umum. Panaliti anjeun ngajurung anjeun langsung kana manah proyék bayangan dina carita asli anu lumangsung antara RoboCop 2 sareng 3. Jelajahi lokasi anu ikonik sareng pendak sareng wajah anu akrab ti dunya RoboCop.

RoboCop: Kota Rogue disetel ka turun dina bulan Séptember. Tanpa tanggal pasti anu dipasihkeun, kamungkinan yén patandingan bakal mundur. Ramo meuntas eta tetep dina jalur. Nyangka éta sumping ka PlayStation 5, Xbox Series sareng PC.

Continue Reading