Connect with kami

wartos

Scott Derrickson Teu langkung Tiasa janten Sutradara 'Doctor Aneh: Dina Multiverse of Madness'

dimuat

on

aneh

Wengi ayeuna, témbal Derrickson nyandak kana sosial na pikeun ngumumkeun yén anjeunna duka henteu aya deui salaku diréktur Dokter Aneh: Dina Multiverse of Madness, dumuk "béda-béda kréatip."

Ieu janten sakedik kejutan sareng niup ageung pikeun pikagumbiraeun pikeun pilem éta. Derrickson anu mingpin éta ngeusian dina ngadamel dokter Aneh teraskeun pilem horor, sareng leres leres pinuh ku kaayaan sieun karasana.

Saha waé anu kéngingkeun Edgar Wright - anthman geter tina sagala hal ieu?

Sahenteuna, Derrickson masih salaku produser eksekutif. Tapi, éta masih mangrupikeun masalah anu penting, anjeunna bakal ngalakukeun hal pikeun dunya dokter Aneh éta bakal ngagulung wates tiis tina hal anu anjeunna bawa kana méja.

Sigana mah perpisahan éta pikaresepeun. Ayeuna, milarian sutradara gaganti dimimitian.

Derrickson, diarahkeun 2016 urang dokter Aneh nu angkat nuju ngadamel 677.7 juta di box office. Pilemna diwanohkeun Benedict Cumberbatch salaku mistis Stephen Strange anu engkéna bakal ngagabung Tukang males kanyeri sareng jenis nyalametkeun dinten.

Naon anu anjeun pikirkeun? Duka ningali Derrickson pisah sareng Marvel? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

redaksi

Panyipta Boneka Rusia Anu Heboh Nyiptakeun Mogwai Salaku Ikon Horor

dimuat

on

Oili Varpy mangrupakeun maker boneka Rusia anu boga cinta Mogwai mahluk ti Gremlins. Tapi manehna oge adores pilem horor (jeung sagala hal budaya pop). Manehna merges cinta nya dua hal ieu ku handcrafting sababaraha cutest, inohong paling luar biasa ieu sisi NECA. Perhatianna kana detil leres-leres luar biasa sareng anjeunna tiasa ngajaga imut Mogwai bari tetep ngajantenkeun aranjeunna menacing sareng dikenal. Émut yén anjeunna nyiptakeun ikon ieu dina bentuk pra-gremlin na.

Boneka Maker Oili Varpy

Sateuacan anjeun langkung jauh, urang kedah ngaluarkeun PERHATOSAN: Aya seueur panipuan dina média sosial anu ngeksploitasi karajinan Varpy sareng nawiskeun ngajual boneka ieu ampir sapeuting. Perusahaan-perusahaan ieu mangrupikeun penipu anu muncul dina feed média sosial anjeun sareng nawiskeun pikeun ngajual barang-barang anu anjeun henteu kantos nampi saatos pamayaran anjeun. Anjeun ogé bakal terang yén éta mangrupikeun panipuan sabab kreasi Varpy dibasajankeun $200 - $450. Kanyataanna, éta bisa nyandak nepi ka ampir sataun pikeun manehna ngalengkepan sapotong.

Henteu hariwang, urang tiasa ningali karyana tina desktop urang nalika ngotéktak koleksina gratis. Sanajan kitu, manehna pantes sababaraha pujian. Ku kituna lamun can mampuh salah sahiji buah nya pencét nya nepi, atawa ngan sirah leuwih kana Instagram nya jeung masihan dirina nurutan atawa kecap dorongan.

Kami bakal nyayogikeun sadayana anjeunna info sah dina tumbu di ahir artikel ieu.

Pennywise/Georgie Mogwai
Mogwai sakumaha Chucky

Mogwai salaku Seni Badut
Mogwai sakumaha Jigsaw
Mogwai sakumaha Tiffany
Mogwai sakumaha Freddy Krueger

Mogwai sakumaha Michael Myers

Di dieu nyaeta Oili Varpy urang boros kaca nya Instagram kaca jeung manehna Facebook kaca. Anjeunna kantos gaduh toko Etsy tapi perusahaan éta henteu deui bisnis di Rusia.

Continue Reading

Movies

Koléksi Paramount + Peak Screaming: Daptar Pilem, Runtuyan, Acara Khusus

dimuat

on

Paramount + ngiringan perang streaming Lebaran anu lumangsung bulan ieu. Kalayan aktor sareng panulis mogok, studio kedah ngamajukeun konténna nyalira. Tambih Deui aranjeunna sigana geus disadap kana hal urang geus nyaho, Lebaran jeung pilem horor buka leungeun-di-leungeun.

Pikeun bersaing sareng aplikasi populér sapertos Shudder jeung Jurits, nu gaduh eusi dihasilkeun sorangan, studio utama nu curating béréndélan sorangan pikeun palanggan. Simkuring gaduh daptar ti Max. Simkuring gaduh daptar ti Hulu/Disney. Kami ngagaduhan daptar sékrési téater. Heck, urang malah boga daptar urang sorangan.

Tangtosna, sadayana ieu dumasar kana dompét anjeun sareng anggaran pikeun langganan. Masih, upami anjeun balanja di sabudeureun aya tawaran sapertos jalur gratis atanapi bungkusan kabel anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun.

Dinten ayeuna, Paramount + ngarilis jadwal Lebaran anu aranjeunna judulna “Koléksi Puncak Screaming” sarta geus jam-dipak kalawan merek suksés maranéhanana ogé sababaraha hal anyar kawas premiere televisi tina Pet Sematary: Bloodlines on Oktober 6.

Éta ogé gaduh séri énggal nawar jeung Monster High 2, duanana ragrag kana Oktober 5.

Tilu judul ieu bakal ngiringan perpustakaan ageung langkung ti 400 pilem, séri, sareng épisode bertema Lebaran tina acara anu dipikacinta.

Ieu daptar naon anu anjeun tiasa mendakan dina Paramount + (sareng Waktos na pertunjukan) ngaliwatan bulan Oktober:

  • Big Screen urang Big Screams: Blockbuster hits, kayaning Ngagorowok VI, imut, Kagiatan paranormal, Indung! jeung Yatim: Maéhan Kahiji
  • Slash Hits: Tulang tonggong-chilling slashers, kayaning Mutiara*, Lebaran VI: Kutukan Michael Myers *, X* jeung ngajerit (1995)
  • Srikandi horor: Pilem sareng séri iconic, nampilkeun ratu jeritan, sapertos Hiji Tempat Tenang, Tempat Sepi Bagian II, JAKET konéng* jeung 10 Cloverfield Lane
  • Sieun gaib: Oddities Otherworldly kalawan The Ring (2002), Grudge (2004), Proyék Penyihir Blair jeung piaraan Sematary (2019)
  • Kulawarga Sieun Peuting: Paporit kulawarga sareng judul budak, sapertos The Addams kulawarga (1991 sareng 2019), Monster High: Pilem, Lemon Snicket's A Series of Acun Nasib jeung Hiji Imah Nyaring Leres Haunted, nu debuts dina layanan dina kempelan on Kemis 28. September
  • Datangna Rage: Horors SMA kawas TEEN WOLF: THE FILM, WOLF PACK, SPIRIT SCHOOL, Huntu*, Firestarter jeung Maot abdi Ex
  • Dipuji sacara kritis: Dipuji sieun, misalna Kadatangan, Kacamatan 9, Orok Rosemary urang *, Annihilation jeung Suspiria (1977) *
  • Fitur mahluk: Monsters janten pusat panggung dina film ikonik, sapertos raja Kong (1976), Cloverfield *, Crawl jeung Kongo*
  • A24 horor: Puncak thriller A24, sapertos Midsommar*, Jasad Jasad Jasad*, Maéhan Rusa Suci* jeung Lalaki*
  • Tujuan kostum: Contenders Cosplay, kayaning Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: ANEH DUNIA BARU, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM jeung Babylon 
  • Lebaran Nickstalgia: episode nostalgia ti Nickelodeon paporit, kaasup SpongeBob SquarePants, Hei Arnold !, Rugrats (1991), iCarly (2007) jeung Aaahh !!! Monster nyata
  • Runtuyan Suspense: Darkly captivating usum tina Jahat, Pikiran Kriminal, Zona Twilight, DEXTER* jeung PUNCAK KEMBAR: BALIKAN*
  • Horror Internasional: Teror ti sakumna dunya kalayan Ngalatih ka Busan *, Host *, Roulette maot urang jeung Tukang ubar

Paramount + ogé bakal janten bumi streaming pikeun kontén musiman CBS, kalebet anu munggaran badag Brother episode Lebaran primetime dina 31 Oktober **; a gulat-themed episode Lebaran dina Harga nu Dupi Katuhu dina 31 Oktober **; jeung hajatan spooky on Hayu urang Jieun deal a dina 31 Oktober**. 

Acara Paramount + Peak Screaming Season séjén:

Musim ieu, panawaran Peak Screaming bakal dihirupkeun kalayan perayaan bertema Paramount + Peak Screaming anu munggaran di Javits Center Saptu, 14 Oktober, ti 8 pm - 11 pm, sacara éksklusif pikeun anu gaduh lencana New York Comic Con.

Salaku tambahan, Paramount + bakal nampilkeun The Haunted Lodge, hiji immersive, pop-up pangalaman Lebaran, riddled kalawan sababaraha film scariest jeung runtuyan ti Paramount +. Sémah tiasa ngaléngkah ka jero acara sareng pilem karesepna, ti SpongeBob SquarePants ka YELLOWJACKETS ka PET SEMATARY: BLOODLINES di The Haunted Lodge di jero Westfield Century City Mall di Los Angeles ti 27-29 Oktober.

Koléksi Peak Screaming sayogi pikeun ngalirkeun data ayeuna. Pikeun ningali trailer Peak Screaming, klik Ieuh.

* Judul sayogi pikeun Paramount + sareng WAKTOS NA PERTUNJUKAN palanggan rencana.


** Sadayana Paramount + sareng palanggan SHOWTIME tiasa ngalirkeun langsung judul CBS ngalangkungan feed langsung di Paramount +. Judul-judul éta bakal sayogi upami diperyogikeun ka sadaya palanggan dinten saatos siaran langsung.

Continue Reading

daptar

5 Film Jumaah Sieun Peuting: Komédi Horor [Jumaah 22 Séptémber]

dimuat

on

Horor tiasa nyayogikeun urang anu pangsaéna tina dunya sareng anu paling awon, gumantung kana pilemna. Pikeun kasenangan ningali anjeun minggu ieu, kami parantos ngali ku kokotor sareng kokotor komedi horor pikeun nyayogikeun anjeun ngan anu pangsaéna anu ditawarkeun ku subgenre. Muga maranéhna bisa meunang sababaraha chuckles kaluar anjeun, atawa sahanteuna hiji atawa dua jeritan.

Trik 'r Ngarawat

Trik 'r Ngarawat pilihan streaming ti 09/22/2023
Trik 'r Ngarawat poster

Antologi mangrupikeun belasan récéh dina genre horor. Ieu bagian tina naon ngajadikeun genre jadi éndah, panulis béda bisa datangna babarengan pikeun make a Monster Frankenstein urang tina hiji pilem. Trik 'r Treat nyadiakeun fans masterclass dina naon subgenre bisa ngalakukeun.

Henteu ngan ieu salah sahiji komedi horor pangalusna kaluar aya, tapi ogé dipuseurkeun di sabudeureun sakabéh libur favorit urang, Lebaran. Upami anjeun leres-leres hoyong ngaraosan gelombang Oktober ngalangkungan anjeun, teras angkat nonton Trik 'r Ngarawat.


Paket Nyingsieunan

Paket Nyingsieunan pilihan streaming ti 09/22/2023
Paket Nyingsieunan poster

Ayeuna hayu urang teraskeun kana pilem anu langkung pas dina meta horor tibatan sadayana ngajerit franchise nunda babarengan. Paket Scare nyandak unggal trope horor anu kantos dipikirkeun sareng nyorong kana hiji sintreuk horor anu pas waktosna.

Komedi horor ieu saé pisan sahingga para penggemar horor nungtut sekuel supados aranjeunna tiasa teras-terasan dina kamulyaan anu aya. Rada Chad. Upami anjeun hoyong anu nganggo keju lotta sadayana sabtu minggu ieu, tingali Paket Nyingsieunan.


Kabin Dina Leuweung

Kabin di leuweung pilihan streaming ti 09/22/2023
Kabin di leuweung poster

diomongkeun tina klise horor, timana asalna? Muhun, nurutkeun Kabin di Woods, éta kabéh ordained ku sababaraha jenis tukang cinta dewa naraka ngagulung dina ngancurkeun planét. Kanggo sababaraha alesan, éta leres-leres hoyong ningali sababaraha rumaja anu maot.

Sareng jujur, saha anu henteu hoyong ningali sababaraha budak kuliah horny dikurbankeun ka dewa eldritch? Upami anjeun hoyong plot langkung sakedik sareng komedi horor anjeun, pariksa Kabin di leuweung.

Freaks Alam

Freaks Alam pilihan streaming ti 09/22/2023
Freaks Alam poster

Di dieu film nu ciri vampires, zombies, jeung mahluk luar angkasa jeung masih kumaha bae manages jadi hébat. Paling film nu nyoba hal anu ambisius bakal tumiba datar, tapi henteu Freaks Alam. Pilem ieu langkung saé tibatan anu gaduh hak.

Anu sigana sapertos sintreuk horor rumaja normal gancang-gancang kaluar tina rel sareng henteu kantos uih deui. Pilem ieu karasaeun naskahna ditulis salaku lib iklan tapi kumaha waé tétéla sampurna. Upami anjeun hoyong ningali komedi horor anu leres-leres ngaluncat hiu, angkat nonton Freaks Alam.

Ditahan

Ditahan pilihan streaming ti 09/22/2023
Ditahan poster

Kuring geus spent sababaraha taun katukang nyoba mutuskeun lamun Ditahan mangrupakeun pilem alus. Abdi nyarankeun ka unggal jalma anu kuring tepang tapi pilem ieu langkung seueur kamampuan kuring pikeun ngagolongkeun saé atanapi goréng. Kuring bakal nyebutkeun kieu, unggal fans horor kedah ningali pilem ieu.

Ditahan nyandak panempo ka tempat-tempat anu henteu pernah aranjeunna hoyong angkat. Tempat anu aranjeunna henteu terang tiasa waé. Upami éta sapertos kumaha anjeun badé nyéépkeun malem Jumaah anjeun, angkat nonton Ditahan.

Continue Reading