Connect with kami

wartos

Scott Derrickson disetél pikeun Langsung 'Labyrinth' Sequel pikeun Tristar

dimuat

on

Labyrinth

Bates waktos ngalaporkeun yén panulis / sutradara Scott Derrickson parantos nyandak korsi dina korsi sutradara pikeun sekuel pilem Jim Henson anu klasik, Labyrinth pikeun Gambar Tristar. Maggie Levin anu nyerat sareng ngarahkeun Valentine kuring pikeun usaha Hulu / Blumhouse Kana Gelap bakal kalam naskahna.

Parantos 34 taun ti saprak David Bowie dibéntangan salaku Goblin King sabalikna Jennifer Connelly dina pilem aslina.

Connelly maénkeun Sarah, budak awéwé rumaja anu ngarepkeun lanceukna orok jauh nalika anjeunna kapaksa babysit pikeun anjeunna. Hanjakal pikeun anjeunna, goblin ngupingkeun, sareng budak éta gancang-gancang angkat ka bumi sihir dimana Sarah dipaksa pikeun nganapigasi labirin anu bahaya pikeun nyalametkeun anjeunna ti Goblin King.

Pilem ieu nampilkeun bonéka Henson dumasar kana desain Brian Froud sareng skor anu hadé sareng soundtrack kalayan lagu-lagu anu dipidangkeun ku Bowie.

Derrickson ngagaduhan senar pilem hit anu namina kalebet Pengusiran Emily Rose, Sinister, sarta Nyalametkeun Urang Ti Jahat. Anjeunna ogé ngarahkeun dokter Aneh pikeun Marvel Cinematic Universe, tapi nginghak tina sekuelna saatos "béda kreatif" sareng produser. Anjeunna sateuacanna damel sareng Levin salaku produser dina Valentine kuring.

Detil plot disimpen dina bungkus dina proposal Labyrinth sekuel, anu parantos di ceramah bari ayeuna. Urang mimiti ngalaporkeun sajauh deui 2017 nalika sababaraha pamekaran awal lumangsung, sareng ti saprak éta dua atanapi tilu sutradara parantos dilaporkeun pikeun proyék éta.

Derrickson gaduh gaya ngarahkeun anu tiasa nginjeumkeun dirina pisan pikeun pilem sapertos kieu. dokter Aneh campuran campuran kalayan éndah sareng éta pisan anu bakal aya tuluyan pikeun pilem ikon ieu anu diperyogikeun. Mudah-mudahan upami Goblin King masih kakuasaan yén aranjeunna tiasa mendakan jalma anu ngagaduhan faktor Bowie pikeun narik layar ikon dina layar.

Kumaha saur anjeun ngeunaan hiji terusan Labyrinth? Marilah urang terang dina koméntar di handap ieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

'Kasus Panasaran Natalia Grace' Carita Nyata Sabagean Ngeunteung Carita 'Yatim'

dimuat

on

lungguh

Wow. Kaleresan langkung aheng tibatan fiksi. Dokumenter saluran ID ngagali kana carita anu anéh, pikasieuneun anu teu béda sareng carita dina pahatu lalis. Ayeuna, dina MAX, Kasus Panasaran Natalia Grace nyaeta cemerlang tur kaluar tina ieu dokumenter dunya anu mangrupa salinan tina pahatu lalis. Insead of Esther, urang haev Natalia jeung hasilna sakumaha chilling tur aneh.

Runtuyan dokumenter beging kalawan sababaraha nganut anak saméméh nyadar yén "anak" boga bulu pubic sarta geus dimimitian siklus menstral maranéhanana. Teu lami sateuacan sawawa anu diadopsi (dina ahir 20-an awal 30-an) mimiti ngobrol ngeunaan maéhan kulawarga anu nganut anjeunna.

Teu lami sateuacan dokumenter ngalihkeun gear pikeun nembongkeun hal anu langkung jahat sareng ngareureuwas tibatan mendakan kahirupan anjeun parantos janten. pahatu lalis pilem. Abdi henteu hoyong ngarusak naon éta pulas tapi éta mangrupikeun hal anu kuring nyarankeun pisan.

Kasus Panasaran Natalie Grace mangrupa doc langka kawas The Jinx nu junun narik feats mustahil dina storytelling.

Sinopsis resmi pikeun Kasus Panasaran Natalia Grace sapertos kieu:

Mimitina dianggap yatim Ukraina 6 taun heubeul kalawan karusuhan tumuwuhna tulang langka, Natalia diadopsi ku Kristine sarta Michael Barnett di 2010. Sanajan kitu, dinamis kulawarga bahagia sored nalika tuduhan ngalawan Natalia dibawa ku Barnetts anu disangka Natalia éta. sawawa masquerading salaku budak kalawan niat ngarugikeun kulawarga maranéhanana. Dina 2013, Natalia kapanggih hirup sorangan nu ignited hiji panalungtikan nu ngarah ka Michael jeung Kristine ditewak sarta firestorm patarosan.

Tanjeunna Panasaran ngeunaan kasus Natalia Grace ayeuna ngalir dina Max. Ulah ni'mat sorangan sarta lalajo dongéng aneh ieu.

Continue Reading

wartos

Balai Bayangan - Zona Atraksi Berhantu Balik deui ka Jeritan Midsummer!

dimuat

on

Iraha Ngagorowok Midsummer, Konvénsi Lebaran sareng horor panggedéna di dunya, balik deui ka Long Beach Convention Center ti 28 dugi ka 30 Juli, pusatna bakal janten Aula Bayangan, zona poék anu masif anu ngagaduhan rupa-rupa atraksi anu angker, ops poto interaktif, sareng hiburan langsung nalika mahluk-mahluk anu nyumput sareng ngajerit ngalir tina kabut anu ngagulung.

Kabéh pas keur Ngagorowok Midsummer kaasup pangakuan kana unggal atraksi dina Aula Bayangan, anu pikeun kahiji kalina, bakal dibuka pikeun sémah sadaya tilu dinten tina konvénsi kipas: Jumaah, Saptu, sareng Minggu. Hiji- jeung tilu poé pas ka Ngagorowok Midsummer sayogi ayeuna di www.MidsummerScream.org. Sajaba ti, sémah nyekel Gold Bat VIP pass bakal nampa "jalur gancang" aksés ka paling atraksi dina Aula Bayangan, bypassing antrian siaga pangakuan umum.

"Nalika urang ngagungkeun kaulinan horor tina sagala jinis taun ieu di Midsummer Scream, téma Hall of Shadows taun ieu nyaéta 'Dungeons & Demons,' anu ngahormatan kana kaulinan 'monster' OG anu urang sadayana dewasa sareng masih resep. poe ieu: Dungeons & Dragons, "Nyebutkeun Rick West, Co-pangadeg sarta Diréktur Kreatif tina Ngagorowok Midsummer. "Kami parantos ngajak para haunter taun ieu pikeun ngantepkeun imajinasina liar sareng, upami mungkin, ngalebetkeun sababaraha jinis gamification atanapi unsur interaktif kana kreasi Hall of Shadows na. Sarerea gumbira sareng kerja keras pikeun nyangking fans Hall of Shadows anu paling epik!

Para tamu bakal lebet ka Hall of Shadows taun ieu ngalangkungan ruruntuhan kuno anu pinuh ku perangkap, harta, sareng monster D&D klasik, hatur nuhun kana bakat anu sok endah pisan. CalHauntS tim. Gulung pikeun inisiatif sareng lengkah lincah kana gelap di payun - sémah anu lami teuing dina bahaya janten tempat permanén di dungeon kuno ieu!

Midsummer Scream 2022 - Pusat Konvénsi Long Beach.

Munculna kana hamparan halimun di Hall of Shadows, sémah bébas ngajajah sareng kalibet dina leuwih ti belasan atraksi spooky, tampilan elaborate, sarta ops poto pikasieuneun di will, dijieun ku sababaraha haunters pangalusna di Southern California ... tur saluareun. Diantara aranjeunna:

  • Fotografer cosplay populér, Rawl tina Dead, bakal on leungeun sapanjang sabtu minggu teh, nyandak gambar pelengkap tamu sabab tarung salamet a apocalypse zombie;
  • Straite mun Hale Productions Ujang fans pikeun neangan kaluar roh dina Winchester Mystery House-diideuan walk-liwat pangalaman maranéhanana, nu disponsoran ku agam dunya-kawentar di San Jose;
  • nu Pizza Planét Treuk jeung Sideshow Seni urang anu ngagabung kakuatan pikeun nyieun hiji tampilan Disney-diideuan nu geus direbut ku Chucky, hasilna nanaon tapi tungtung dongeng keur supir pangiriman;
  • The Dreich Society bakal nyandak sémah dina lalampahan teror ngaliwatan Diménsi Kalima kalawan maranéhna Kades Parabot- haunt diideuan;
  • Derry pisan sorangan Bapak Ngapung bakal ejekan sareng ngaganggu sémah anu maénkeun kasempetan di zona Kaulinan CarnEVIL na, sareng sababaraha awak karakter anu ngalamun;
  • nu Ghostwood Manor imah hantu bakal nampilkeun Balé Firaun, jalan-jalan anu bertema Mesir anu bakal aya sémah anu nangis pikeun aranjeunna. mummy;
  • The Haunt Jeung No Ngaran… Acan mulih kalawan kuburan Celtic elaborate na "tampilan pakarangan" nu tetep fixture imah haunt dekade-lami di Los Angeles unggal Lebaran;
  • Santa Ana Haunt bakal initiate datang kana dunya kultus pikasieuneun of Kormos jeung ritual getih-crazed maranéhna;
  • Panen Angker ngajadikeun debut Hall of Shadows na nalika aranjeunna ngenalkeun fans ka Notflix Killer dina patepang saatos-jam di jero toko Video Hauntbuster katutup;
  • Torowongan Teror, Nyeuseuh mobil haunted favorit SoCal urang, bakal ngubaran fans ka 360-gelar pangalaman stan poto ngeusi monster pikasieuneun;
  • Coble Haunter bakal on leungeun kalawan atraksi sagala-anyar, fans wani nyandak stroll ngaliwatan imah haunted heubeul-sakola maranéhanana dimana jahat dwells;
  • Ladang Sieun, anu ngagaduhan gelar Hall of Shadows façade pangluhurna (24.5 kaki di 2022) mulih deui taun ieu kalayan atraksi téma puri anu énggal, ngarayap sareng mahluk jahat - sareng tavern anu diwangun anu tiasa diaksés ku sadaya tamu 21 taun sarta heubeul;
  • Sareng pikeun kahiji kalina, Hall of Shadows janten tuan rumah tempat-tempat di luar nagara - Wicker Manor - anu mawa teror ti Colorado ka Long Beach for everyone ngarasakeun!

Sajaba ti éta, Brigade buruk bakal nampilkeun tilu acara unggal dinten Saptu sareng Minggu dina Hall of Shadows "landasan" masif na, sabab aranjeunna ngageterkeun ratusan anu ningali kalayan manuver ngageser énergi tinggi sareng stunts anu ngaluncat dina paméran slaider sapertos anu sanés!

Sadayana éta sareng Tambih deui bakal ngantosan di gelap Hall of Shadows pikeun fans nalika panto ka Midsummer Scream 2023 creak dibuka malem Jumaah, 28 Juli, di Long Beach. Pikeun nampi inpormasi ngeunaan Midsummer Scream, fans tiasa ngadaptarkeun buletin digital di MidsummerScream.org atanapi turutan Midsummer Scream on Instagram sareng Facebook ku milarian @midsummerscream. 

Midsummer Scream 2022 - Pusat Konvénsi Long Beach

Ngeunaan Midsummer Scream

Midsummer Scream ditepikeun ku David Markland (Co-Founder/Diréktur Eksekutif), Gary Baker (Co-Founder/Produser Eksekutif), Claire Dunlap (Co-Founder/Produser), jeung Rick Kulon (Co-Founder/Diréktur Kréatif). Tujuanana nyaéta pikeun nunjukkeun karagaman komunitas horor sareng horor Southern California salaku lantera anu ngabagéakeun pikeun para peminat di sakumna dunya pikeun konvergen di Los Angeles pikeun sabtu minggu pikagumbiraeun, jaringan, sareng kasenangan anu teu eureun-eureun!

Continue Reading

wartos

John Carpenter ngungkabkeun séri TV anu diarahkeun ku Rahasia

dimuat

on

tukang kayon

John Carpenter 's hiatus lila ti filmmaking téh bummer nyata. Maestro ngambil alih tilas pilem masterful anu kalebet Lebaran, Kabur Ti New York, Gangguan ageung di Cina Leutik, sareng seueur deui. Ieu cemerlang sarta streak sagemblengna unparalleled. Sanggeus Dina Sungutna Madness, Tukang kayu tos teu aktif deui. Sareng anjeunna henteu buru-buru uih deui.

Dina waktos ieu anjeunna parantos damel dina komik sareng sababaraha musik anu saé pisan. Tapi, naha éta Carpenter parantos ngarahkeun proyék salajengna na ngan henteu disebatkeun?

Nalika anjeunna ngawangkong di Texas Frightmare Weekend, Carpenter ngarékam pikeun ngabéjaan fans yén anjeunna ngarahkeun hal-hal salajengna anu parantos rasiah.

"Kuring nembé réngsé ngarahkeun, jarak jauh, séri TV anu disebut 'Suburban Screams' 'John Carpenter's Suburban Screams,'" Carpenter ngumumkeun "Ieu syuting di Praha, sareng kuring calik dina dipan kuring sareng ngarahkeunana. Heboh pisan.”

Dina Sungutna Madness

Tukang kayu rada gogog sareng burit pinter… naha mungkin anjeunna ngaco ka urang? Ieu bakal 100 persen jadi gaya na. Tapi, teras deui anjeunna tiasa nyarios kaleresan…

Upami éta leres, rencana pikeun dileupaskeun, anu dibéntangan di dinya, plot, sareng anu sanésna disimpen.

Upami éta leres-leres, kuring ngarepkeun Tukang Kayu nyerat sareng ngarahkeunana. Sanaos anjeunna males sareng ngarahkeun tina dipan, ngagorowok pesenan éta bakal saé ningali anjeunna deui dina pilem / TV.

Kami pasti bakal ngantep anjeun terang upami aya seueur detil anu diumumkeun ngeunaan ieu. Samentawis naon anu anjeun pikirkeun? Saur anjeun Carpenter ngarahkeun proyék TV ieu tina dipan sareng rasiah? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading