Connect with kami

wartos

Hiji Lalaki Maénkeun Sadaya Peran Dina Film Fan Godzilla Ieu

dimuat

on

Wilujeng Poé Godzilla!

Film kipas ieu panginten mangrupikeun hal anu pangsaéna anu urang tingali sadinten!

Godzilla ngadamel penampilan awalna dina 3 Nopémber 1954, dina Toho's Godzilla, pilem monster legendaris anu dianggap mahakarya ku seueur. Poé ieu ditandaan ku seueur fans salaku ulang taun Godzilla.

Kami ngagungkeun dinten ageung kalayan pilem kipas ieu anu judulna Godzilla vs Mito Komon.  

Tonton pilem Godzilla anu paling endah anu kantos dilakukeun nalika Shinya Takeshita maénkeun sadayana sareng sadayana dina pilem ieu, kalebet Mito Komon, sadaya pengikut Mito Komon, Godzilla, garis kabel listrik tegangan tinggi, sareng seueur deui!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Michael Myers Bakal Balik deui - Miramax Shops 'Halloween' Hak Waralaba

dimuat

on

Michael myers

Dina éksklusif panganyarna ti katurunan disgusting, anu legendaris Lebaran franchise horor nangtung dina brink tina évolusi signifikan. Miramax, anu gaduh hak ayeuna, ngajalajah kolaborasi pikeun ngadorong séri kana bab salajengna.

nu Lebaran franchise nembe menyimpulkan trilogy panganyarna na. Diarahkeun ku David Gordon Green, Lebaran Akhir ditandaan bab ahir trilogy ieu, wrapping up perang sengit antara Laurie Strode sarta Michael Myers. Trilogi ieu mangrupikeun hasil tina usaha kolaborasi antara Universal Pictures, Blumhouse Productions, sareng Miramax.

Kalayan hak ayeuna teguh deui sareng Miramax, perusahaan narékahan pikeun jalan-jalan seger pikeun ngaremajakeun waralaba. Sumber wangsit ka katurunan disgusting yén aya hiji perang Panawaran lumangsung, kalawan sababaraha éntitas hayang pisan ngambekan kahirupan anyar kana séri. Kemungkinan anu lega, sareng Miramax kabuka pikeun adaptasi pilem sareng televisi. Katerbukaan ieu kana rupa-rupa format parantos nyababkeun naékna tawaran ti sagala rupa studio sareng raksasa streaming.

"Sagala aya dina méja dina waktos ayeuna, sareng tungtungna dugi ka Miramax ka lapangan lapangan sareng mutuskeun naon anu paling pikaresepeun pikeun aranjeunna saatos trilogi sekuel Gordon Green." – katurunan disgusting

Michael myers

Nalika arah masa depan waralaba tetep katutupan ku misteri, hiji hal anu jelas: Michael myers jauh ti rengse. Naha anjeunna uih deui ka layar urang dina séri TV atanapi reboot sinematik anu sanés, fans tiasa yakin yén warisan Lebaran bakal neruskeun.

Continue Reading

wartos

Indie Horror Spotlight: 'Hand of Hell' Ayeuna Streaming Di sakuliah dunya

dimuat

on

Daya tarik pilem horor indie perenahna dina kamampuanna pikeun usaha kana wilayah anu teu kapendak, ngadorong wates sareng sering ngalangkungan konvénsi bioskop mainstream. Dina sorotan horor indie panganyarna kami, urang tingali Leungeun Naraka.

Dina inti na, Leungeun Naraka nyaeta dongéng dua pencinta psychopathic. Tapi ieu sanés carita cinta biasa anjeun. Saatos kabur ti lembaga méntal, jiwa-jiwa anu gila ieu ngalaksanakeun pembunuhan anu teu lirén, nargétkeun mundur anu terpencil salaku tempat kaulinan anu macabre.

Leungeun Naraka Trailer resmi

Leungeun Naraka ayeuna ngalir sacara global:

  • Platform Digital:
    • iTunes
    • Amazon Perdana
    • Google Play
    • YouTube
    • Xbox
  • Platforms kabel:
    • iN Paménta
    • Vubiquity
    • asakan

Pikeun maranéhanana anu hayang tetep dina loop kalawan beja panganyarna, apdet, sarta balik layar sneak peeks tina Leungeun Naraka, anjeun tiasa mendakanana dina Facebook di dieu: https://www.facebook.com/HandsOfHell

Continue Reading

daptar

Obyek Angker Paling Anu Kudu Anjeun Ningali Taun Ieu!

dimuat

on

Kusabab imah haunted geus eksis, fans horor geus nyokot on jarah pikeun manggihan nu pangalusna di sabudeureun. Ayeuna aya seueur atraksi anu luar biasa anu tiasa sesah ngahususkeun daptar éta. Kabeneran pikeun anjeun, kami di dieu di iHorror parantos nyandak sababaraha leg pikeun anjeun. Siap-siap mésér tikét pesawat, urang badé angkat.

Panto 17-Taman Buena, California

Panto 17

Naha anjeun hoyong sieun kaluar tina akal anjeun langkung ti sajam? Lajeng anjeun kudu pariksa kaluar Panto 17. Ieu sanés tempat biasa anjeun sareng henteu disarankeun pikeun jalma anu pingsan. The haunt utilizes hirup serangga, épék cai, jeung kanyataanana pikeun nyingsieunan sémah na.

Panto 17 meunang ulasan dicampur kusabab pendekatan leuwih ekstrim na. Tapi pikeun maranéhanana anu geus bosen luncat nyingsieunan tradisional, éta cara sampurna méakkeun hiji malem Oktober.


Pennhurst suaka-Spring City, Pennsylvania

Suaka Pennhurst

Jero di leuweung heubeul kalér Chester County, hirup teh Suaka Pennhurst estate. Henteu ngan ieu dianggap salah sahiji obyek wisata haunted pangalusna di Amérika Serikat, tapi grounds sorangan konon ngeusi arwah nu maot.

Acara ieu mangrupikeun kagiatan anu ageung. Nyandak haunt goers ngaliwatan sababaraha sprawling wewengkon, antukna ngarah sémah ngaliwatan torowongan underneath Suaka Pennhurst. Lamun hayang jadi sabenerna haunted, nyandak lalampahan ka Pennsylvania jeung pariksa kaluar Suaka Pennhurst.


13. Gate-Baton rouge, Louisiana

Gerbang 13

Gantina ngan tetep dina hiji téma, Gerbang 13 nawarkeun fans 13 alam béda pikeun petualangan ngaliwatan. Anu leres-leres ngajantenkeun tempatna nyaéta tekenan kana ngagunakeun épék hiperrealistik. Terus-terusan ngajaga sémah heran naha anu aranjeunna tingali nyata atanapi palsu.

Haunt Ieu salah sahiji hal nu pangdeukeutna kipas bisa meunang keur di a pilem horor produksi tinggi, ngan anjeun teu meunang nyaho naskah sateuacanna. Lamun Anjeun keur pilari sababaraha overload indrawi usum spooky ieu, buka pariksa kaluar Gerbang 13.


Hellsgate-Lockport, Illionis

Hellsgate Haunted House

Mun anjeun kantos manggihan diri leungit kaluar di leuweung di Chicago, Anjeun bisa titajong peuntas Hellsgate atraksi haunted. Haunt ieu ngagaduhan langkung ti 40 kamar sareng langkung ti 150 aktor langsung. Fans bakal ngamimitian off di trails haunted saméméh ahirna ngarah ka Hellsgate agam.

Bagian karesep kuring dina tempat ieu nyaéta saatos anjeun sieun teu kapikiran, aya daérah anu nyaman pikeun para peminat bersantai. Aranjeunna gaduh api unggun, tempat panyayangan pilem, sareng tuangeun sareng inuman. Saha anu henteu bakal lapar saatos ngaluncurkeun narapidana undead anu kabur?


The Darkness-St. Louis, Missouri

Kang Darkness

Upami anjeun langkung resep animatronics, teras Kang Darkness nyaeta haunt pikeun anjeun. Objek wisata ieu ngagaduhan koleksi épék khusus, monster, sareng animasi panggedéna di nagara éta. Éta ogé salah sahiji kamar ngewa pangalusna tina sagala atraksi haunted sabudeureun.

Henteu kakantun The Darkness urang induk perusahaan, Lebaran Productions, ngawangun atraksi haunted pikeun duanana klien tur taman hiburan. Tingkat profesionalisme ieu ngabédakeun aranjeunna tina kompetisi.


Sebutan Terhormat-Naraka Dungeon-Dayton, Ohio

Dungeon naraka

atraksi ieu gancang jadi béntang rising di dunya haunt. Bisa jadi kakurangan anggaran sababaraha pesaing na, tapi ngajadikeun eta kalawan jumlah badag kreativitas sarta haté. Beda sareng seueur nami anu langkung ageung di luar sana, Dungeon naraka ngajaga grup na leutik tur pikasieuneun pikeun urusan leuwih intim.

Unggal bagian tina haunt ngabejaan carita nu tumpang tindih jeung téma utama atraksi. Kusabab ukuranana, euweuh inci pasagi tempat ditinggalkeun undetailed atawa ngeusi eusi filler. Ohio parantos janten ibu kota angker di Amérika Serikat, janten naha henteu nyandak perjalanan sareng ngalaman kaagungan éta Dungeon naraka?

Continue Reading