imah Berita Hiburan Pikasediheun Tinjauan Beyond Fest 2021: 'New York Ninja'

Tinjauan Beyond Fest 2021: 'New York Ninja'

Pilem aksi 80-an anu leungit, tacan beres, sareng patchwork ngajanggélék jadi kultus klasik pos-modern.

by Jacob Davison
520 pintonan

Taun 80-an mangrupikeun waktos anu pinuh ku rupa-rupa tren sareng mode pilem. The slasher booming, pilem aksi-petualangan, sarta tangtu: ninjas. Rumaja Mutant Ninja KuyaGI JoeNinja III: Dominasi, Sarta leuwih ditawarkeun rupa-rupa aksi dumasar ninja, kitu ogé rupa-rupa acara jeung pilem maranéhanana shoehorned kana kusabab popularitas sheer. Tapi kumaha upami kuring nyarioskeun ka anjeun yén panginten carita ninja 80-an anu terakhir henteu acan katingal… dugi ka ayeuna.

John (John Liu) mangrupikeun teknisi sora di stasiun warta New York City kalayan sadayana hirupna di payuneun anjeunna. Proyék ajeg, pamajikan denok, budak di jalan, jeung ulang na. Tapi nalika gangster sareng tukang dagang manusa sacara brutal maéhan kakasihna di jalan, sareng hukum teu aya kakuatan pikeun ngalacak aranjeunna, anjeunna teu aya anu ngandelkeun kecuali dirina… Janten New York Ninja titular, anjeunna mutuskeun nyandak shuriken pikeun kajahatan hiji-hiji kahirupan anu handap. Moal lami deui janten udagan Plutonium Killer anu nuju operasi sareng antek-antekna, naha anjeunna bakal salamet atanapi Big Apple bakal rusak?

Carita ditukangeun New York Ninja nyaeta sagampil matak salaku pilem sorangan, sadayana direbut Lebetkeun deui New York Ninja hiji dokumenter expansive dina release blu-ray dina latar tukang jeung realisasi ahirna pilem sakumaha ayeuna urang terang eta. Intina, John Liu mangrupikeun seniman bela diri sareng aktor anu syuting pilem di New York dina awal 80-an. Éta pilem gaya gerilya kalayan anggaran rendah anu antukna ditarik sareng pilem éta henteu pernah lengkep. Hak jeung elemen pilem bouncing sabudeureun ti TROMA nepi ka réngsé nepi di leungeun arsip pilem na labél video Vinegar Syndrome. Dipingpin ku Kurtis Spieler, maranéhna ngaliwatan tugas herculean of assembling footage kana carita kabaca, redoing na redubbing sagala voices, sora, jeung musik, jeung paling importantly; nyieun senang. Jeung senang éta!

Kuring cukup untung pikeun nyaksian New York Ninja dileupaskeun ka panongton anu teu curiga dina Beyond Fest 2021, sareng éta pasti pilem pikeun balaréa. Tiap tampilan tina bystanders keur diserang ku nu Galau gangster gaya, The New York Ninja nembongkeun dagangan leuwih trademarked, sarta The Plutonium Killer urang… sagalana meunang réspon solid ti balaréa jeung Drew kami di. Ieu sabenerna jenis pilem anu perlu ditempo dipercaya. Pemeran dub nyaéta béntang-béntang sadaya tina sagala penjuru bioskop genre, ti Don 'The Dragon' Wilson, Cynthia Rothrock, Michael Berrymen sareng seueur deui, anjeun pasti bakal ngupingkeun sababaraha sora anu akrab anu asalna tina rupa-rupa karakter dina. New York Ninja.

Loba keneh rediscovered na wates uncategorizable pilem kawas The Miami ConnectionNu nganjang, sarta The AstrologerNew York Ninja mangrupakeun pilem nu defies alesan. Kasus ieu hususna, a Frankenstein kawas usaha patching babarengan pilem aksi derelict pikeun nyieun hal sagemblengna anyar. Éta mangrupikeun wasiat pikeun sumanget panyusun sareng kumaha seueur anu pikaresepeun pikeun pilem! Kalawan backstory na, New York Ninja mangrupa kategori sorangan tur sabenerna salah sahiji jenis a. Hiji assured janten kultus Palasik jeung ékspérimén pilem leres nu bisa jadi teu bisa diulang. Upami anjeun ningali éta, anjeun ogé bakal resep New York Ninja!

5/5 Panon

New York Ninja bakal dileupaskeun dina blu-ray ku Vinegar Syndrome on November 1st.