Connect with kami

wartos

Béntang Tamu Anu Hadir dina Pilem London sareng Komik Con 2017 - Pembaruan

dimuat

on

Warta anu saé na sareng anu goréng pikeun kami penggemar horor Abdi sieun, kalayan tamu anu penting ngabatalkeun wisata éta tapi sababaraha najong burit anu énggal miluan kasenangan di London Film and Comic Con. Linda Blair kaluar, anu éra pisan sakumaha anjeunna aya dina daptar wawancara pribadi kuring. Kira kuring kedah ngantosan. Nanging tong ngantep kurangna sup kacang héjo ngagentos anjeun, tingali kana gagantina na.

 

 

 

David Morrissey 

David Morrissey

Aya pastina janten panel maot anu leumpang ayeuna aya ngawangun bintang-bintang maot Anu jalan. Morrissey nyaéta saurang aktor Drama Inggris anu parantos lami tapi teu aya anu tiasa hilap kana naon anu anjeunna bawa Nu Leumpang Dead méja salaku Gubernur.

Doug Jones

Doug Jones

Tanpa ragu aktor mahluk anu pangageungna dina jaman urang. Saatos nyarios ka Dougy ngalangkungan email Kami bungah yén kuring bakal pendak sareng anjeunna langsung sareng ngan ukur ngarepkeun yén anjeunna tiasa nyéépkeun sababaraha waktos waktosna pikeun ngobrol sareng iHorror ngeunaan karirna anu luar biasa. Sarerea parantos ningali pilem sareng Doug Jones di, naha anjeun terang atanapi henteu. Anjeunna Abe Sapian di Hell Boy (2004), Fauno sareng Pale Man di Pan's Labyrinth (2006), Joey di Lalaki di Hideung 2 (2002) sareng daptar na teras-terasan teras. cek imdb na Ieuh

Tom Skerritt

Tom Skerritt

Ngan dina waktosna pikeun dibébaskeun Perjanjian Alien. Skerritt parantos Hollywood A-lister mangtaun-taun sareng sanaos kaseueuran pameget horor bakal terang karyana dina pikasieuneun sci-fi anu paling saé sepanjang waktos, kuring nyarios tangtosna Alien (1979) dimana anjeunna maénkeun Dallas, anjeunna parantos aya dina ton pilem horor ti taun 70an. Hujan Iblis (1974), Panen Savage (1981), Dead Zone (1983), Poltergeist 3 (1988) pikeun ngaran tapi sababaraha. Leres Tom anjeun tiasa gaduh tempat dina méja kuring kapan.

Steven yeun

Steven yeun

Mu..mu..Maggie. Leres ngabeledug sirah, panon némbongan Steven Yeun bakal payun sareng tengah. Yeun sigana bakal ngiringan LFCC deui di 2015 tapi kedah ngabatalkeun, janten ngagantung di dinya Glenn.

Veronica Cartwright

Veronica Cartwright

Deui deui aktor horor Hollywood anu ageung ti Alien (1979) tapi ogé ti Alfred Hitchcock The Birds (1963) jeung Serangan Jahat Awak (1978). Tapi pikeun kuring padamelanana anu paling ngahibur sanaos lumayan poék sifatna nyaéta kalungguhanana Penyihir Eastwick (1987) salaku Felicia Alden. Cartwright maénkeun tatangga anu beragama, paranoid anu obsesi anu diteunggeulan nepi ka tiwasna ku salakina ku poker seuneu sabab anjeunna henteu bakal ngeureunkeun proyektil anu utah pipir céri. Éra pisan Linda Blair henteu badé janten aranjeunna tiasa mubus!

Alan Tudyk

Alan Tudryk

Tudyk parantos aya dina acara komédi sareng pilem-pilemna tapi anu paling berkesan nyaéta pilem anu gory na Tucker sareng Dale Vs Jahat (2010) anu leres-leres lucu, Abdi kedah nonton pilem ieu 10 kali.

Aya sababaraha rupa anu dikenal anu hadir ogé, parios éta daptar lengkep di dieu, kéngingkeun tikét anjeun sareng pastikeun ucapkeun salam ka dulur-dulur dina kaos iHorror.

 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading