Connect with kami

Movies

Pilem "Leungit" Romero's 'The Amusement Park' nuju Dituju Ngageter!

dimuat

on

Taman Hiburan

Shudder parantos ngarebut hak pikeun George A. Romero urang Taman Hiburan, pilem anu saacanna dianggap "leungit." AMC's all-horor / thriller streamer ngarencanakeun badé debut pilem anu énggal disimpen dina Musim Panas ieu di sadaya daérah kaasup Inggris, Irlandia, Selandia Baru, Australia, sareng Amérika Kalér.

Sapertos sésana tina katalog pilem Romero, Taman Hiburan mangrupikeun kiasan, waktos ieu pikeun kanyataan atos sepuh.

Pilem ieu dibéntangan ku Lincoln Maazel salaku lalaki manula anu janten langkung lieur sareng gelisah di jero taman hiburan salaku kanyataan anu atos sepuh anu ditempokeun sababaraha kali ku tunggang gunung, balaréa, sareng padamel di sakitar anjeunna.

Nu Hollywood wartawan nyebarkeun berita sacara éksklusif mimiti dinten ayeuna kalebet cutatan ti pangurus umum Shudder anu nyarios: "Waktos urang nguping Taman Hiburan parantos kapendak sareng nuju disimpen deui, kami terang yén urang kedah nyangking karya George A. Romero anu teu katingali ieu ka anggota Shudder. "

Romero henteu asing pikeun ngadamel pernyataan sosial politik dina pilem na. Ti Wengi tina Living Dead ngalangkungan karirna anu lega, pilem-pilemna dieusi ku pernyataan bahaya komérsialisme sareng materialisme di Amérika Serikat ogé ngungkulan poko-poko sapertos ketidakadilan ras sareng gender.

Salaku tambahan kana pengumuman éta, Shudder parantos ngaluarkeun poster resmi pikeun pilem ku seniman Polandia Aleksander Wasilewski. Anjeun tiasa ningali éta karya seni lengkep di handap.

Shudder bakal perdana Taman Hiburan dina Usum Panas 2021. iHorror bakal ngajantenkeun anjeun diperbarui nalika tanggal solid diumumkeun. Naha anjeun bungah ningali pilem na? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar di handap!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Tingali Ka jero 'Exorcist: Believer' dina Featurette Anyar

dimuat

on

meureun nu jambatan pilem diantisipasi dina triwulan katilu ieu taun téh The Exorcist: Percaya. Lima puluh taun saatos aslina kaluar, seniman reboot Jason Blum sareng sutradara David Gordon Green nambihan kana kanon salah sahiji pilem horor anu paling dipikacinta sepanjang waktos. Aranjeunna malah ngagaduhan Ellen Burstyn balik salaku Chris MacNeil, indung ka demonized Regan (Linda Blair) dina pilem munggaran!

Universal ngaluncurkeun pidéo dinten ayeuna pikeun masihan fans katingal langkung caket kana pilem sateuacan tanggal rilis lebar 6 Oktober. Dina klipna, Burstyn masihan sababaraha wawasan ngeunaan karakter anu didamelna satengah abad ka tukang.

"Maén karakter anu kuring nyiptakeun lima puluh taun ka pengker: Panginten anjeunna gaduh umur lima puluh taun. Janten saha anjeunna?” manéhna nyebutkeun dina video.

Anjeunna langkung seueur nyarios sapertos Héjo dina fitur mini ieu. Sapertos sabagéan ageung pidéo ieu, meureun aya spoiler anu hampang janten nonton dina résiko anjeun nyalira.

Continue Reading

Movies

Stills Liar tina 'Toxic Avenger' Reboot Bakal Sadia

dimuat

on

Naon anu anjeun meunang mun anjeun tambahkeun sababaraha daging nu diasinkeun ka saeutik kayu lajeng nambahkeun hiji nulungan berehan tina Dinklage? Naha a toksik Avenger reboot tangtu. Sareng dinten ayeuna, Gambar legendaris diwenangkeun urang boga Toong saeutik dina anggota matak disebut tadi sabab muncul dina reboot tina 1984 aslina.

Kevin Bacon dina 'The Toxic Avenger'

Proyék ieu parantos narékahan pikeun turun tina taneuh sakitar 13 taun sareng ayeuna tungtungna nuju ka layar lebar mimitian jam Austin urang hebat Fest, ngajalankeun 21-28. September.

Diréktur Macon Blair ngawartoskeun Hiburan Weekly Éta sami sareng "Toxie" asli ngalangkungan jalan carita na:

"Aya kacilakaan industri anu dahsyat anu ngajantenkeun anjeunna mutant sareng outcast, tapi ogé masihan anjeunna kakuatan super sareng kamampuan super anu ngajantenkeun anjeunna janten waspada anu teu mungkin dina masarakat anu turun-turun ieu."

Anjeunna nambahan: "Sarupa jeung aslina toksik Avenger, anjeunna singularly unqualified jadi pahlawan. Anjeunna teu utamana gagah, anjeunna teu utamana licik, tapi anjeunna boga haténa di tempat katuhu, sarta anjeunna dimimitian nyandak eta ka wates nalika anjeunna kadorong kana sudut ".

Elijah Wood dina 'The Toxic Avenger'

Kevin Bacon jeung Nabi Elias Kai mangrupa antagonis film. Kai maén ganglord jahat Fritz Garbinger anu ku anak buahna disebut Killer Nutz nyoba upend pahlawan janitorial urang. Blair nyebutkeun Fritz nyaeta, “Nurun Riff Raff ti The Rocky Blora Gambar Tembongkeun sareng Danny DeVito pingguin dicampurkeun.

Peter Dinklage dina 'The Toxic Avenger'

Kami badé ngalakukeun sababaraha jurnalisme anu puguh di dieu sareng ngantepkeun siaran PR anu ngobrol, tapi pastikeun anjeun terangkeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pilem upami anjeun hadir. Fantasi Fest di Austin:

Paporit kipas dilahirkeun deui salaku pembuat film Macon Blair mawa ikon anti pahlawan anu nganggo pel.
deui ka layar badag dina Pamales Toksik. Film ti legendaris Hiburan is
a reimagining kontemporer tina Troma Hiburan urang 1984 aksi komedi hit, The Toxic Avenger, dijieun ku legenda genre, Lloyd Kaufman.

Jacob Tremblay dina 'The Toxic Avenger'

Ngahijikeun roster anu diaku sacara kritis ku aktor anu dipikacinta, anu matak kalebet Emmy
Pemenang pangajén Peter Dinklage ("Game of Thrones," "The Hunger Games: The Ballad of Songbirdsand Snakes"), Pamenang pangajén Critics Choice Jacob Tremblay ("Room," "Luca"), Juara Independent Spirit Award, Taylour Paige ("Ma Rainey's Black Bottom," "Zola"); Tien Juara pangajén BAFTA Julia Davis ("Sally4Ever," "Nighty Night," "Run Rabbit Run"); Jonny Coyne ("Ma Rainey's Black Bottom") sareng juara SAG Award, Elijah Wood ("The Lord of the Rings" franchise, "Yellowjackets") sareng Kevin Bacon ("City on A Hill", "Footloose").

Taylor Paige dina 'The Toxic Avenger'

Film ieu nuturkeun carita berjuang everyman-janitor Winston Gooze, saha
dirobih ku kacilakaan beracun anu pikasieuneun janten évolusi pahlawan énggal: THE TOXIC AVENGER! Ayeuna kalayan kakuatan super-manusa sareng nganggo pel anu bercahaya pikeun senjata anu teu konvensional, anjeunna kedah balap ngalawan waktos pikeun nyalametkeun putrana sareng ngeureunkeun tirani perusahaan anu kejam sareng lapar kakuatan ngagulungkeun kakuatan adidaya beracun pikeun nguatkeun kakaisaranna anu tercemar.

'The Toxic Avenger' kahadean tina Gambar Legendaris


Blair diarahkeun pilem tina skenario anu anjeunna nyerat dumasar kana Lloyd Kaufman "The Toxic
Avenger" (1984). Pilem ieu diproduksi ku Mary Parent, Alex Garcia, Lloyd Kaufman sareng Michael Herz. Produser eksekutif nyaéta Andrew Pfeffer, Jay Ashenfelter sareng Macon Blair kalayan casting ku Mark Bennett sareng Julie Harkin. Kolaborator Blair di tukangeun kaméra kalebet diréktur fotografi unggul Emmy Award, Dana Gonzalez; desainer produksi Alexander Cameron; redaktur Brett W. Bachman jeung James Thomas; pangawas épék visual Chris Ritvo; costume désainer Vanessa Porter; kalayan musik ku Will Blair jeung Brooke Blair. Dunya Toxic Pantes Pahlawan Toxic.

Continue Reading

Movies

'Saw X' Filmmaker ka Fans: "Anjeun Naroskeun Pilem Ieu, Kami Ngadamel Ieu Kanggo Anjeun"

dimuat

on

Dina featurette meureun keur emailed ka unggal pub horor kaluar aya, produser nu upcoming Saw X film nyebutkeun hiji ieu sequel langsung ka Ningali II. Anjeun tiasa ningali klip éta dina pidéo di handap ieu.

"Éta kedah katingali sapertos Saw awal," saur produser Mark Burg dina klip.

"Éta ditémbak dina 35 (mm); aranjeunna scuzzy sareng gritty, "tambah Saw X sinematografer Nick Matthews.

Numutkeun produser entri ieu estu masihan fans hal pikeun kasampak maju ka. "Kami leres-leres nyobian mayar aranjeunna pikeun kasatiaan sareng fans anu parantos aya ti saprak Saw I," saur Burg. "Sareng éta naha aya endog Easter, aya throwbacks; Kami leres-leres nyobian nyarios, 'anjeun naroskeun pilem ieu, kami ngadamel ieu pikeun anjeun,' ”saur produser. Oren Koules.

Ngan sababaraha minggu sanggeus kajadian di Saw (2004): John Kramer (Tobin Loncél) geus balik. Atur antara acara tina Saw I jeung II, John gering jeung nekat ngumbara ka Mexico pikeun prosedur médis picilakaeun sarta eksperimen dina harepan hiji mujijat tamba pikeun kanker na - ngan pikeun manggihan sakabéh operasi mangrupa scam mun nipu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, John uih deui ka padamelanna, ngabéréskeun para seniman penipu ku cara visceral tandatanganna ngalangkungan séri perangkap anu séhat sareng pikasieuneun. Angsuran anu paling tiis tina ragaji franchise acan explores bab untold tina Jigsaw urang paling kaulinan pribadi.

Continue Reading