imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Escape Room' Robitel mangrupikeun Tricky Treat

Cuplikan 'Escape Room' Robitel mangrupikeun Tricky Treat

by Timoteus Rawles

Éta kaéra pikeun trailer pikeun muka sareng Malvina Reynolds 'Little Boxes "kanggo pilem ngeunaan jalma anu nyobian kabur aranjeunna ngan ukur nganggo akalna.

Kitu anu ditetepkeun pikeun Adam Robitel anu pantes dingaranan kamar ngewa anu nuju bioskop dina Januari 2019. Robitel parantos nonton salah sahiji saprak na Nyandak tina Deborah Logan janten hit kultus. Anjeunna nuturkeun éta kalayan suksés pisan Insidious: Konci Tukang. 

Tina tampilan film na anu pang anyarna, anjeunna tetep sareng téma gaib tapi ngempelkeun alur corak dina bentuk puzzles fisik. Upami anjeun lahir kamari judulna ngarujuk kana fenomena kumpulan sosial pangageungna ti karaoke.

Kaulinan nyata dimimitian ku nempatkeun sakelompok jalma di rohangan anu bertema kalayan jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun milarian jalan kaluar sateuacan alarm pareum. Robitel parantos nyandak ide éta sareng ngajantenkeun langkung pikasieuneun sareng pikasieuneun.

Ieu sinopsis resmi:

“Kabur Kamar mangrupikeun pikasieuneun psikologis ngeunaan genep jalma asing anu mendakan diri dina kaayaan anu teu aya kadali aranjeunna sareng kedah nganggo akalna pikeun mendakan pitunjuk atanapi maot. "

kamar ngewa bakal muka konci dina bioskop Januari 2019.

Posts Related

Translate »