Connect with kami

wartos

Review: 'Cai Hideung: Banjir Abyss' Dina Gelap

dimuat

on

Ngan aya sasatoan ngeunaan sato prédator sareng bencana alam anu leres-leres nyerang saraf sareng jiwa primal. Spésiés Asa, kami parantos maju ka titik di mana urang henteu kedah hariwang ngeunaan hiji hal anu saluhureun urang dina ranté tuang anu ngaluarkeun urang. Tapi acan, sieun tetep. Anu ogé ngajelaskeun naha insiden kahirupan nyata serangan sato tiasa dilaporkeun pisan. Unggal-unggal biruang atanapi hiu nyerang batur, éta judulna. Sapertos anu kajantenan nalika 2003 nalika trio nonoman angkat ka gurun Australia Kalér sareng mendakan diri dikepung ku buaya anu bageur. Ieu dijantenkeun dadasar pikeun pilem 2007, Cai Hideung. Ayeuna, sakitar 13 taun ka hareup, sekuel timbul ti luar sareng Cai Hideung: Kahiyangan.

 

Nyandak setélan deui ka Australia Kalér, Jennifer (Jessica McNamee) dipacu ku kabogohna anu kawani Eric (Luke Mitchell) sareng rerencangan Yolanda, Viktor, sareng Cash (Amali Golden, Benjamin Hoetjes, Anthony J. Sharpe) mutuskeun badé spelunking di padang. Turun kana sistem guha anu nembé dibentuk sareng sigana henteu keuna. Sapertos musibah anu badé, badai narajang, ngabanjiri guha sareng nyégélna. Sareng upami éta henteu cekap goréng, aranjeunna ngagaduhan tamu réptil anu lapar pisan pikeun diungkulan.

Gambar ngalangkungan IMDB

Sutradara Andrew Traucki ko-ngarahkeun carita aslina ngeunaan salamet buaya di Cai Hideung sareng ngerjakeun sato anu sami terisolasi bahaya tina Karang nampilkeun tukang ngojay vs hiu. Ayeuna, mulih solo, anjeunna parantos balik kana akar na sareng sekuel spiritual ieu. Hanjakal sanaos poténsial setting sareng plot sareng teror abadi buaya, pilem na henteu pikaresepeun. Dina hudang pilem sapertos Gagak jeung 47 Méter Turun anu ngatur nepi ka patok nepi ka tingkat saluhur aranjeunna tiasa angkat. Janten, bari Cai hideung: Kahiyangan ngagaduhan premis anu pikaresepeun anu ngajangjikeun seueur bahaya, tindakan sareng pikasieuneun tina musuh buaya condong nyerat.

A fokus utama plot sering tumiba ka karakter seueur disfungsi sareng diperjuangkeun nalika aranjeunna berjuang pikeun salamet. Anu saé pikeun ngeusian jerona karakterna langkung seueur, tapi dina waktos anu sasarengan kagolongkeun kana sinétron sapertos drama. Kayaning pamulihan Viktor tina kanker sareng sababaraha liku-liku anu rada jelas dina hubungan tokoh sareng wahyu. Sareng hayu urang nyanghareupan kanyataan, kami di dieu pikeun monster, dina hal ieu, crocs. Kalayan cara syuting pilemna kami henteu nampi seueur sapertos anu dipikahoyong sareng pikasieuneun henteu épéktip.

Sababaraha adegan karesep kuring dina pilem saleresna aya di awal nalika prolog rupi-rupi. Sababaraha turis Jepang (Louis Toshio Okada, Rumi Kikuchi) bickering di luar nalika aranjeunna ngahaja nabrak kana sistem guha buaya di handap. Éta ngajadikeun burst nyata adrenalin sanajan pondok. Sareng pilemna leres-leres ngamangpaatkeun éta rahang kawas credo tina kirang ningali, éta pikasieuneun éta. Sababaraha momen anu langkung tegang nyaéta nalika karakter kedah ngaliwat ka cai anu dijajah, henteu pasti nalika salah sahiji sato galak anu bakal nyerang.

Éta henteu leres-leres merusak bumi, tapi upami anjeun dina haté carita pondok spelunkers vs buaya di jero taneuh, ieu kanggo anjeun.

Cai Hideung: Kahiyangan pencét VOD dina 7 Agustus 2020

Gambar ngalangkungan IMDB

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading