imah Berita Hiburan Pikasediheun Review: 'Cai Hideung: Banjir Abyss' Dina Gelap

Review: 'Cai Hideung: Banjir Abyss' Dina Gelap

by Jacob Davison
875 pintonan

Ngan aya sasatoan ngeunaan sato prédator sareng bencana alam anu leres-leres nyerang saraf sareng jiwa primal. Spésiés Asa, kami parantos maju ka titik di mana urang henteu kedah hariwang ngeunaan hiji hal anu saluhureun urang dina ranté tuang anu ngaluarkeun urang. Tapi acan, sieun tetep. Anu ogé ngajelaskeun naha insiden kahirupan nyata serangan sato tiasa dilaporkeun pisan. Unggal-unggal biruang atanapi hiu nyerang batur, éta judulna. Sapertos anu kajantenan nalika 2003 nalika trio nonoman angkat ka gurun Australia Kalér sareng mendakan diri dikepung ku buaya anu bageur. Ieu dijantenkeun dadasar pikeun pilem 2007, Cai Hideung. Ayeuna, sakitar 13 taun ka hareup, sekuel timbul ti luar sareng Cai Hideung: Kahiyangan.

 

Nyandak setélan deui ka Australia Kalér, Jennifer (Jessica McNamee) dipacu ku kabogohna anu kawani Eric (Luke Mitchell) sareng rerencangan Yolanda, Viktor, sareng Cash (Amali Golden, Benjamin Hoetjes, Anthony J. Sharpe) mutuskeun badé spelunking di padang. Turun kana sistem guha anu nembé dibentuk sareng sigana henteu keuna. Sapertos musibah anu badé, badai narajang, ngabanjiri guha sareng nyégélna. Sareng upami éta henteu cekap goréng, aranjeunna ngagaduhan tamu réptil anu lapar pisan pikeun diungkulan.

Gambar ngalangkungan IMDB

Sutradara Andrew Traucki ko-ngarahkeun carita aslina ngeunaan salamet buaya di Cai Hideung sareng ngerjakeun sato anu sami terisolasi bahaya tina Karang nampilkeun tukang ngojay vs hiu. Ayeuna, mulih solo, anjeunna parantos balik kana akar na sareng sekuel spiritual ieu. Hanjakal sanaos poténsial setting sareng plot sareng teror abadi buaya, pilem na henteu pikaresepeun. Dina hudang pilem sapertos Gagak jeung 47 Méter Turun anu ngatur nepi ka patok nepi ka tingkat saluhur aranjeunna tiasa angkat. Janten, bari Cai hideung: Kahiyangan ngagaduhan premis anu pikaresepeun anu ngajangjikeun seueur bahaya, tindakan sareng pikasieuneun tina musuh buaya condong nyerat.

A fokus utama plot sering tumiba ka karakter seueur disfungsi sareng diperjuangkeun nalika aranjeunna berjuang pikeun salamet. Anu saé pikeun ngeusian jerona karakterna langkung seueur, tapi dina waktos anu sasarengan kagolongkeun kana sinétron sapertos drama. Kayaning pamulihan Viktor tina kanker sareng sababaraha liku-liku anu rada jelas dina hubungan tokoh sareng wahyu. Sareng hayu urang nyanghareupan kanyataan, kami di dieu pikeun monster, dina hal ieu, crocs. Kalayan cara syuting pilemna kami henteu nampi seueur sapertos anu dipikahoyong sareng pikasieuneun henteu épéktip.

Sababaraha adegan karesep kuring dina pilem saleresna aya di awal nalika prolog rupi-rupi. Sababaraha turis Jepang (Louis Toshio Okada, Rumi Kikuchi) bickering di luar nalika aranjeunna ngahaja nabrak kana sistem guha buaya di handap. Éta ngajadikeun burst nyata adrenalin sanajan pondok. Sareng pilemna leres-leres ngamangpaatkeun éta rahang kawas credo tina kirang ningali, éta pikasieuneun éta. Sababaraha momen anu langkung tegang nyaéta nalika karakter kedah ngaliwat ka cai anu dijajah, henteu pasti nalika salah sahiji sato galak anu bakal nyerang.

Éta henteu leres-leres merusak bumi, tapi upami anjeun dina haté carita pondok spelunkers vs buaya di jero taneuh, ieu kanggo anjeun.

Cai Hideung: Kahiyangan pencét VOD dina 7 Agustus 2020

Gambar ngalangkungan IMDB

Translate »