imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Wahyu' Becka Paulson 'ku Stephen King Dipimpin ka CW

'Wahyu' Becka Paulson 'ku Stephen King Dipimpin ka CW

by Waylon Yordania
wahyu

CW parantos nyandak hak adaptasi pikeun Stephen King urang carita pondok "Wahyu 'Becka Paulson" dina judul padamelan wahyu numutkeun Deadline.

Saatos teu kahaja némbak dirina dina uteuk ku senapan kuku, saurang Pollyanna-ish Becca Paulson direkrut ku Yesus anu langkung-janten janten "pilihan" na dina ngeureunkeun kiamat. Dina raraga nyalametkeun dunya, Becca kedah ngabuktikeun yén planét Bumi anu mundur ka tukang urang tiasa ditebus - dimimitian ku kampung halaman tengah na anu unik.

Maisie Culver (Man Tukang ngadeg) disetél pikeun nulis séri dumasar kana carita King, sareng Katie Lovejoy bakalan salaku produser eksekutif.

Carita éta mimitina diterbitkeun dina édisi Kareta Batu deui taun 1984 sareng dianggo salaku bahan sumber pikeun épisode tina édisi 1990-an taun Wates Luar (gambar di luhur). Episode éta dibéntangan Catherine O'Hara (Schitt's Creek), John Diehl (Stargate), sareng Steven Weber (bersinar The mini-séri). Weber ogé ngarahkeun episode.

Sanaos henteu acan kalebetkeun kana salah sahiji koleksi King, éta diadaptasi salaku subplot dina novel na Tommyknockers.

Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha Culver ngatur rék dilegakeun carita pondok kana séri, sanaos pastina seueur kamungkinan aya kana pedaranana.

iHorror bakal ngajantenkeun anjeun dipasang wahyu sabab langkung detil janten sayogi.

Posts Related

Translate »