imah Berita Hiburan Pikasediheun Seungit Getih sareng Sieun di Lilin Anyar 7 Jahat Lilin

Seungit Getih sareng Sieun di Lilin Anyar 7 Jahat Lilin

by admin
lilin jahat penduduk

Ditulis ku Shannon McGrew

Kaseueuran pameget horor parantos biasa "Imah sétan" waralaba, kumaha aranjeunna henteu tiasa?

Alam semesta éta parantos janten pokok dina genre horor ti saprak buruan pidéo kaluar taun 1996 sareng pilem dina 2002. Kalayan antisipasi gim anu pang anyarna,"Jahat Penduduk 7: Biohazard", anu nyandak pemirsa kana ranah hiburan 4D tanggal 24 Januari, hiji perusahaan hoyong ngabahekeun indra anjeun langkung jauh.

Merekoid merchandiser geek bakal ngaleupaskeun a "Jahat Penduduk 7: Getih, Késang, sareng Takut Lilin 4D VR" dina perayaan cicilan pangénggalna.

Upami ampir di jero Imah sétan henteu cekap, panyipta votive getih parantos ngarancang aranjeunna dina cara sapertos ngahijikeun rasa bau anjeun, masihan anjeun pangalaman anu ditingkatkeun, saluareun kacamata.

Kuring henteu yakin kana éta hal anu saé, tapi kuring kedah ngaku kuring panasaran. Désainer nyatakeun yén bauna bakal ngingetkeun "kayu lawas, kulit, sareng meureun aya getih ..." anu mangrupikeun léngkah saluhureun bau mayit anu ngorosi.

Sedengkeun pikeun aroma anu lami? Lilin didesain dugi ka 18-20 jam sareng gaduh harga harga $ 18.99 anu henteu seueur teuing nalika kéngingkeun lilin anu berkualitas - sanaos pusatna maot, karusakan, sareng mayit.

via Merchoid

Sigana mah lilinna henteu acan dijual di halaman wéb, tapi kuring gaduh perasaan pas ditambihan, éta bakal payu, janten pastikeun anjeun teras parios deui di Merchoid.

Ieu mangrupikeun barang anu wajib dipiboga, langkung-langkung upami anjeun hoyong ngagabungkeun sareng pangalaman kaulinan anjeun nalika maén "Jahat Penduduk 7: Biohazard".

Pikeun kuring, kuring ngan ukur resep ningali lilin anu didesain saatos pilem sareng karakter horor favorit urang sareng kuring ngarepkeun neraskeun koleksi lilin anu ngeusi horor kuring sorangan. Éta mangrupikeun pemula paguneman anu saé.

update: Lilin dijual kaluar dina Merchoid, tapi masih sayogi ngaliwatan Numskull.

Posts Related

Translate »