imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Jahat Penduduk: Wilujeng sumping di Kota Raccoon' Anu Dipeunteun-Sunda

'Jahat Penduduk: Wilujeng sumping di Kota Raccoon' Anu Dipeunteun-Sunda

Gory Zombie Waktos!

by Trey Hilburn III
594 pintonan
Imah sétan

Nya, tah, berita hadéna tetep kaluar tina anu énggal Imah sétan camp pilem. Di luhur sadaya poto anu endah sareng akurat anu parantos dipasang ti ramuan héjo kana senjata sareng lokasi, ieu Imah sétan boga kaulinan dina pikiran waktu badag. Ayeuna datang pengumuman yén Wilujeng sumping di Raccoon City keur dipeunteun basa Sunda pikeun basa, gore sareng kekerasan anu kuat sapanjangna. Ieu mangrupikeun angkat anu pasti tina pilem Paul WS Anderson sareng Milla Jovovich anu sacara bébas dumasar kana gimna.

Sinopsis pikeun Jahat Penduduk: Wilujeng sumping di Kota Raccoon sapertos kieu:

Sakali imah booming raksasa farmasi Umbrella Corporation, Raccoon City ayeuna janten kota Midwestern anu sakarat. Budalan perusahaan ngantunkeun kota gurun ... sareng damel jahat ala handapeun permukaan. Nalika kajahatan éta dikaluarkeun, warga kota salamina ... robih ... sareng sakumpulan alit anu salamet kedah damel babarengan pikeun ngungkabkeun bebeneran di tukangeun Payung sareng ngalaksanakeunna sapeupeuting.

Pilem ieu ngagaduhan daptar anu hébat anu kalebet Kaya Scodelario salaku Claire Redfield, Robbie Amell salaku Chris Redfield, Avan Jogia salaku Leon S. Kennedy, Hana John-Kamen salaku Jill Valentine, Tom Hopper salaku Albert Wesker, Donal Logue salaku Chief Brian Irons, Lily Gao salaku Ada Wong, Nathan Dale salaku Brad Vickers, sareng Marina Mazepa salaku Lisa Trevor.

Jahat Penduduk: Wilujeng sumping di Kota Raccoon dugi ka 24 Nopémber.

Naha anjeun bungah ku Johannes Roberts anu diarahkeun Imah sétan? Hayu urang terang dina bagian koméntar.