imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Ren & Stimpy' Anu Diputer Deui di Comedy Central

'Ren & Stimpy' Anu Diputer Deui di Comedy Central

by Trey Hilburn III
Ren

Naha Madness Spasi ieu atanapi panon kuring ningali ieu leres? Numutkeun ka The Hollywood Reporter, nembongan yén acara groundbreaking Nickelodeon Ren & Stimpy nuju ngamimitian reboot di Comedy Tengah.

Warta reboot asalna tina waktos anu bakal datang Ren & Stimpy dokumenter judulna Bagja, Bagja, Kabagjaan, Kabagjaan: Carita Ren sareng Stimpy anu ngajajah kreasi tokoh ogé éksplorasi kana kahirupan panyipta John Kricfalusi. Dina waktos ayeuna teu aya berita ngeunaan naon acara bakal diwangun persis. Urang tiasa ngarep-ngarep éta sanés arah anu sami sareng pendekatan Spike TV kalayan séri.

"Ren & Stimpy ngiringan daptar animasi animasi sawawa anu gancang sareng kami kalebet kidul Park, Beavis sareng Butt-Head jeung Klon Tinggi nalika urang terus ngabayangkeun deui harta karun kami tina IP anu dipikacinta pikeun generasi anyar. " Présidén Grup ViacomCBS Hiburan sareng Pamuda Chris McCarthy nyarios.

Beavis sareng Butt-Head ogé bet ngarobih perawatan reboot di Comedy Central babarengan jeung Klon Tinggi jeung Daria produk sampingan. Éta raos gancang sapertos awal 90an deui.

Éta resep ningali éta Ren & Stimpy anu datang deui. Aya seueur kontropérsi dina acara éta kusabab seueur alesan, tapi utamina panyipta na John K. Éta bakal pikaresepeun ningali dimana séri mutuskeun angkat. Kami bakal masihan terang langkung seueur kana anjeun.

Posts Related

Translate »