imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Red Dead Redemption 2' Boga Serial Killer di Aranjeunna Thar Hills

'Red Dead Redemption 2' Boga Serial Killer di Aranjeunna Thar Hills

by Trey Hilburn III
beureum

Nya pardner upami anjeun, sapertos kuring, masih moseying ngalangkungan gunung, lebak sareng rawa-rawa Beureum Dead panebusan 2, maka anjeun terang yén aya seueur anu tiasa kauninga di éta bukit bukit. Éta papanggihan dibasajankeun histeris dugi ka ngagulkeun dang-katuhu.

Salah sahiji papanggihan ieu lumayan mimiti di luar Valentine. Kuring perhatoskeun seueur pisan vultures nongkrong, sareng mutuskeun pikeun nalungtik. Kuring mendakan awak nyalira nongkrong tina struktur jambatan sareng usus buntu na peujit. Sirah anu dipotong dipaku dina tihang ku catetan anu digulung nyangkut sungutna. Saatos dibéréndélkeun, kuring mendakan yén éta mangrupikeun sapotong peta sareng kaluar sareng misi pikeun dugi ka handapeun ieu.

Pikeun anu biasa anu parantos kenal sareng gim éta, anjeun terang yén dunya kabuka freakin 'masif. Milarian tilu mayit duanana adiktif sareng jarum total dina kaayaan tumpukan jerami. Éta henteu ngabantosan éta, kuring nentang pisan ningali lokasi di online. Kaayaan kaulinan tinangtu langkung ageung nalika nyungsi sacara organik, sahenteuna éta pikeun kuring.

Janten, saatos sababaraha milarian anu lengkep kuring ngarah ka dua adegan rajapati anu pikasieuneun anu eunteung anu munggaran. Masing-masing kalayan awakna direcah sareng sirah anu dipotong dipasang ku salembar peta.

Nalika dicangking peta ngarah kana kolong badai dieusian potongan sababaraha korban musibah. Nalika milarian kolong goréng Arthur Morgan parantos teras-terasan teras dirobogkeun.

Nalika Arthur gugah, langsing, snide, Edmund Lowery Jr nangtung di luhur Arthur ngajelaskeun jauh manifesto na, sareng naon anu anjeunna parantos rencanakeun pikeun koboy anu malang.

Kalayan sababaraha gerakan gancang, Arthur sanggup ngahurungkeun tabel sareng tiasa maéhan atanapi hogtie Edmund.

Mangrupikeun pangumbaraan anu keren anu mimiti tina endog Easter anu langkung pikasieuneun anu sumebar di sapanjang RDR2.

Naon anu parantos didamel endog Paskah anu paling tiis anjeun? Hayu urang terang dina komentar!

Beureum Dead panebusan 2 geus kaluar ayeuna dimana-mana.

Posts Related

Translate »