imah Pikasieuneun SubgenresHoror Komedi Badag Di Jepang! 'Psycho Goreman' Meunangkeun Seni ti Tatsuki Fujimoto, Pangarang Manga 'Chainsawman'

Badag Di Jepang! 'Psycho Goreman' Meunangkeun Seni ti Tatsuki Fujimoto, Pangarang Manga 'Chainsawman'

by Jacob Davison
1,644 pintonan

Hésé dipercaya éta ngan sababaraha bulan ka pengker yén komedi monster monster petualangan nak (sareng sababaraha jinis séjén) Psiko Goreman (atawa PG pikeun pondok) ti The Batal jeung Leprechaun Mulih sutradara Steven Kostanski dibebaskeun ka masarakat anu teu dihaja. Kuring cukup boga untung jadi salah sahiji anu pangheulana ngalaman kareseban bola bal di taun ka tukang drive-in dumasar Beyond Fest jeung PG parantos pencét digital, video imah, sarta streaming ekslusif on Shudder. Sareng sigana pamaréntahan teror The Archduke of Nightmares sumebar sacara global, sabab Psiko Goreman nuju kéngingkeun téater di Jepang tanggal 30 Juli. Kalayan inspirasi pilem na gambar sabagian tina pilem monster / aksi Tokusatsu Jepang sapertos Keita Amemmiya Zeiram jeung Hakaider, pelepasan pasar ieu kedahna heran.

Gambar ngalangkungan Amazon

Sareng buzz terus tumuh salaku aksi / manga horor Tukang gergaji panulis / seniman Tatsuki Fujimoto ditampilkeun pilem sateuacan rilis resmi sareng ngagambar sababaraha seni pikasieuneun PG sareng Mimi! Per pejabat Psiko Goreman Akun twitter Jepang jeung Warta Oricon, Fujimoto diidinan nilik pilem kana kasenanganana sareng masihan ulasan anu hadé, mairan yén "Éta pilem anu paling menarik dina sataun ieu!"

Gambar ngalangkungan Twitter

Seni anu dimaksud nunjukkeun Psycho Goreman kalayan awakna anu ngagedéan, buncelik dina awak tukangeun Mimi anu langkung nyingsieunan nahan batu sihir anu ngamungkinkeun anjeunna ngendalikeun setan luar angkasa anu kuat. Saatos janten kipas tina Tukang gergaji manga saprak séri mimitina lumpat, luar biasa ningali karakter na Psiko Goreman rendered dina gaya Fujimoto sareng sampurna cocog. Kalayan ngaleupaskeun Jepang tina Psiko Goreman kirang ti dua minggu deui, éta bakal langkung narik ningali kumaha pangaruhna sareng réaksi salajengna dina pilem!