Connect with kami

wartos

Poster Foretells Balik deui Jason Voorhees di "Crystal Lake" Bryan Fuller

dimuat

on

Jason

Bryan Fuller berpungsi dina Peacock's Jumaah nu 13th balik kalawan prequel nu museurkeun kana nonoman Jason. Runtuyan anyar pisan seru tempo Fuller éta balik Hannibal. Ogé, éta ngan bakal hébat ningali Jason deui sacara umum.

Nya, Creepy Duck Designs ogé bungah sareng dinten ieu poster rad di-tweet pikeun nunjukkeun Jason salaku budak lalaki kalayan refleksina salaku topéng hoki Jason dina cai Crystal Lake.

Synopsis pikeun kahiji Jumaah nu 13th indit sapertos kieu:

Sajarah rajapati Crystal Lake henteu ngahalangan pembimbing pikeun nyetél camp usum panas di daérah leuweung. Warga goib ngingetkeun ngalawan éta, tapi jalma ngora anu bermuka seger - Jack (Kevin Bacon), Alice (Adrienne King), Bill (Harry Crosby), Marcie (Jeannine Taylor) sareng Ned (Mark Nelson) - sakedik perhatian ka anu lami. - timer. Lajeng maranéhna manggihan diri stalked ku killer brutal. Nalika aranjeunna ditebas, ditembak sareng ditusuk, para penasihat berjuang pikeun tetep hirup ngalawan lawan anu teu karunya.

Poster Creepy Duck Design leres-leres ngajantenkeun urang maot ningali naon anu dimasak ku Fuller. Mudah-mudahan antosan moal panjang pisan.

Anjeun bungah boga Jason balik?

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

'Scream VI' Ngalangkungan Rekor Box Office Worldwide

dimuat

on

Ngagorowok VI nuju ngirangan dolar utama dina box office sadunya ayeuna. Kanyataanna, Ngagorowok VI geus nyieun $139.2 juta dina box office. Éta ngan ukur tiasa ngéléhkeun box office pikeun 2022 ngajerit ngaleupaskeun. Pilem saméméhna ngahasilkeun $ 137.7 juta.

Hiji-hijina pilem anu ngagaduhan tempat box office anu langkung luhur nyaéta anu munggaran ngajerit. Aslina Wes Craven masih nyepeng catetan kalayan $ 173 juta. Éta cukup jumlah upami anjeun tumut kana inflasi. Angka, Craven's Scream masih anu pangsaéna sareng kamungkinan tetep kitu.

ngajerit Sinopsis 2022 sapertos kieu:

Dua puluh lima taun saatos pembunuhan brutal ngajempolan kota sepi Woodsboro, California, saurang pembunuh énggal nganggo topéng Ghostface sareng mimiti nargétkeun sakelompok rumaja pikeun ngahirupkeun deui rahasia ti jaman baheula anu maot di kota.

Ngagorowok VII geus dibéré lampu héjo. Nanging, ayeuna sigana studio tiasa pareum sataun.

Dupi anjeun tiasa nonton Ngagorowok VI acan? Kumaha saur anjeun? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading

wartos

'Joker: Folie à Deux' Méré Pandangan Luar Biasa munggaran di Lady Gaga salaku Harley Quinn

dimuat

on

Joker

Lady Gaga parantos muncul sareng masihan urang sadayana ide anu langkung saé ngeunaan naon versi Harley Quinn na bakal katingali dina pilem Joker énggal. Nurutan Todd Phillips kana pilem hit na judulna Joker: Folie à Deux.

Poto nembongkeun Quinn turun sababaraha tangga di luar naon Sigana mah boh gedong pangadilan Gotham urang atawa kantor pulisi Gotham urang. Paling importantly salah sahiji poto mangka Quinn di costume pinuh. Kostumna nginget-nginget pisan kana kostum komikna.

Pilem ieu neraskeun turunan Arthur Fleck kana identitasna salaku Pangeran Badut Kajahatan. Sanajan masih bingung ningali kumaha ieu Joker bakal cocog kana dunya Batman tempo ieu jadi jauh ti waktu nu Bruce Wayne aktip salaku Batman. Ieu sakali dipercaya yén ieu Joker nya éta spark nu bakal hurung teh Joker nu Batman kawentar nyanghareupan off jeung tapi, nu teu bisa jadi kasus ayeuna. Harley Quinn aya dina timeline ieu ayeuna ogé. Nu teu asup akal.

Sinopsis pikeun Joker indit sapertos kieu:

Salamina nyalira dina riungan, pelawak gagal Arthur Fleck milarian sambungan nalika anjeunna jalan-jalan di Gotham City. Arthur nganggo dua masker - anu anjeunna cet pikeun padamelan dinten-dintenna salaku badut, sareng samaran anjeunna diproyeksikan dina usaha anu sia-sia pikeun ngarasa yén anjeunna bagian tina dunya di sakurilingna. Terpencil, bullied jeung disregarded ku masarakat, Fleck dimimitian turunan slow kana madness sakumaha anjeunna transforms kana dalang kriminal katelah Joker.

nu Joker balik deui ka bioskop mimiti 4 Oktober 2024.

Continue Reading

daptar

5 Pilem Horor Kosmis Wajib Ditingali

dimuat

on

Neuteup kana kakosongan sareng abdi: katingal kana horor kosmis

Horor kosmik parantos kabangkitan deui, sareng kutu buku horor sapertos kuring henteu tiasa langkung bahagia. Diideuan ku karya HP Lovecraft, horor kosmis ngajalajah konsép-konsép alam semesta anu teu paduli anu pinuh ku dewa kuno sareng anu nyembah ka aranjeunna. Bayangkeun yén anjeun gaduh dinten anu saé ngalakukeun sababaraha padamelan di buruan. Panonpoé bersinar nalika anjeun nyorong mesin pemotong rumput anjeun ka handap padang rumput hejo, sareng anjeun ngarasa sugema nalika sababaraha musik diputer dina headphone anjeun. Ayeuna bayangkeun dinten anu tenang ieu tina sudut pandang sireum anu hirup dina jukut. 

Nyiptakeun campuran horor sareng fiksi ilmiah anu sampurna, horor kosmik parantos masihan kami sababaraha film horor pangsaéna anu kantos dilakukeun. Pilem kawas nu Thingkajadian cakrawala, sarta Kabin dina The Woods ngan sababaraha. Upami anjeun teu acan ningali salah sahiji film ieu, pareuman naon waé anu aya di latar tukang sareng lakukeun ayeuna. Sapertos biasa, tujuan kuring nyaéta pikeun nyangking anu énggal kana daptar awaskeun anjeun. Janten, tuturkeun kuring ka handap liang kelenci tapi tetep caket; urang moal butuh panon kamana urang nuju.

Dina Jangkung Jukut 

Dina Poster Pilem Jukut Jangkung

Dina hiji waktu, Stephen King terrified pamiarsa na kalawan dongéng ngeunaan sababaraha kids jeung dewa jagong maranéhna. Ngarasa yén anjeunna nyetél bar teuing low, anjeunna teamed up kalawan putrana Joe bukit pikeun ngajukeun patarosan "Kumaha upami jukut jahat"? Ngabuktikeun aranjeunna tiasa dianggo kalayan sagala premis dibikeun ka aranjeunna, aranjeunna dijieun carita pondok Di Jukut Jangkung. dibintanginya Laysla Oliveira (Konci sareng Konci) jeung Patrick Wilson (Insidious), pilem ieu téh powerhouse emosi jeung tetempoan.

Pilem ieu nunjukkeun naha horor kosmik penting pisan. Naon genre sejenna bakal wani ngajajah konsép kawas jukut jahat nu bisa ngadalikeun waktu? Naon pilem ieu lacks dina plot, éta nyieun up pikeun patarosan. Untungna pikeun urang, éta henteu kalem ku naon waé anu caket kana jawaban. Kawas mobil badut macét kalayan tropes horor, Di Jukut Jangkung mangrupakeun kejutan senang pikeun jalma anu titajong sakuliah eta.


Shift Tukang

Poster Pilem Shift Panungtungan

Éta bakal janten sacrilege ngobrol ngeunaan horor kosmis sareng henteu kalebet pilem ngeunaan kultus. Horor kosmik sareng kultus ngahiji sapertos tentakel sareng kagilaan. Méh sapuluh taun Shift Tukang geus dianggap gem disumputkeun dina genre anu. Pilem ieu parantos nampi pengikut sapertos anu nampi facelift dina judulna Teu éléh sareng disetél bakal dileupaskeun tanggal 31 Maret 2023.

dibintanginya Juliana Harkavy (Flash dijeung Batu Hank (Santa Gadis), Shift Panungtungan pulsa kalayan kahariwang tina pamandangan buka na teu pernah eureun. Pilem éta henteu ngabuang waktos sareng hal-hal sepele sapertos latar tukang sareng pamekaran karakter sareng milih luncat langsung kana dongéng ilusi anu parah. Diréktur Anthony Diblasi (Karéta Daging tengah wengi) méré urang katingal suram jeung pikasieuneun kana wates sanity urang sorangan. 


Banshee Bab

Banshee Bab Poster Pilem

Film horor sok ditarik jauh tina sumur percobaan pamaréntahan anu teu étis, tapi henteu langkung ti MK Ultra. Banshee Bab nyampur Lovecraft urang ti Cicih sareng Hunter urang Thompson pésta asam, sareng hasilna spektakuler. Henteu ngan ieu pilem pikasieuneun, tapi ganda salaku anti-narkoba PSA hébat. 

dibintanginya Katia Winter (Gelombang) salaku Srikandi urang jeung Ted Levine (Tiiseun di anak domba) salaku versi Wish.com tina Hunter S. ThompsonBanshee Bab nyandak urang dina petualangan paranoia-ngalarti kana impian hiji teori konspirasi urang. Lamun Anjeun keur pilari hal saeutik kirang campy ti Muhrim Hirup, Abdi nyarankeun Banshee Bab.


John maot dina tungtung

John maot dina poster pilem tungtung

Hayu urang tingali kana hal anu rada kirang suram, naha? John Pupus di Akhir mangrupakeun conto pinter jeung hilarious kumaha horor kosmis bisa dicokot dina arah anyar. Naon dimimitian salaku webseriel ku cemerlang David wong robah jadi salah sahiji film wackiest Kuring geus kungsi katempo. John Pupus di Akhir muka kalayan rujukan ka Kapal of Theseus, pikeun nembongkeun maneh eta boga kelas, lajeng spends sesa runtime na stripping jauh mirage éta. 

dibintanginya Ngudag Williamson (Victor Crowley) jeung Paul giamatti (miring), pilem ieu nekenkeun kaanehan nu hadir kalawan horor kosmis. David wong nunjukkeun ka urang yén upami anjeun ngalanggar aturan kanyataan henteu ngan ukur pikasieuneun, tapi sigana ogé pikaseurieun. Upami anjeun hoyong anu langkung hampang tambihan kana daptar jam tangan anjeun, kuring nyarankeun John Pupus di Akhir


Anu Teu aya tungtungna

The Endless Movie Poster

Anu Teu aya tungtungna nyaeta masterclass dina sabaraha alus horor kosmis tiasa. Pilem ieu ngagaduhan sadayana, dewa laut raksasa, puteran waktos, sareng kultus lingkungan ramah anjeun. Anu Teu aya tungtungna junun boga sagalana bari ngorbankeun nanaon. Ngawangun dina craziness éta resolusiAnu Teu aya tungtungna junun nyieun atmosfir dread mutlak.

pilem glorious ieu ditulis ku, diarahkeun, sarta béntang Justin benson jeung Aaron moorhead. Dua panyipta ieu tiasa masihan urang dongéng anu haunting sareng harepan naon anu leres-leres hartosna kulawarga. Henteu ngan karakter urang kudu tackle konsep saluareun pamahaman maranéhanana, tapi maranéhanana ogé kudu nyanghareupan kasalahan jeung ambek-ambekan sorangan. Upami anjeun hoyong pilem anu bakal ngeusian anjeun ku asa-asa sareng kasangsaraan, pariksa kaluar Anu Teu aya tungtungna.

Continue Reading