Connect with kami

wartos

Tong hilap M3GAN, Mannequin Ukuran Hirup Ieu mangrupikeun Boneka Nyata "Creepy".

dimuat

on

Kanggo sababaraha alesan, Méksiko sapertos pusat épisentrum kagiatan paranormal sareng legenda sanés anu ngabantah élmu. Ti oddities cryptozoological maranéhna pikeun sightings UFO kana rupa-rupa Kujang ghostly, nagara sigana linggih dina sababaraha nurun portal ka naraka.

moco-choco.com

Tapi sanés ngan ukur horor métafisik anu nyerang Mexico, éta ogé lore na. Candak contona carita ngeunaan Pascualita, Manekin ukuran hirup anu neuteup kana dunya nyata tina kurungan a toko pakéan jandela. Jalma-jalma dikabarkan ningali anjeunna hirup, ngalakukeun hal-hal anu henteu kedah dilakukeun ku objék anu teu hirup.

Ampir 100 taun, Pascualita parantos masihan anu ningali anu panasaran pikeun ngobrolkeun. Dina 1930, nu boga toko lokal Pascuala Esparza meuli inohong lilin pikeun mintonkeun dina jandela butik bridal nya di Chihuahua. Ti harita geus jadi fenomena folklor supranatural. Malah panyipta TikTok gaduh téorina:

@horror_v.ip Duh 🥶🥶🥶#kaayaan sieun #Fyp #hot #viral ♬ Musik latar horor anu pikasieuneun sareng sederhana (1070744) - indikator lolong

Tapi saméméh urang asup kana Pascualita'S dugaan abilities ghostly, hayu urang nempo inohong sorangan. Anjeunna realistis pisan yén jalma-jalma ngaduga yén anjeunna sanés mannequin, tapi jalma nyata mummified dina lilin.

Tina rambutna anu réalistis, warna kulit dagingna, sareng panon anu ekspresif, sigana kaanehan ieu aya di lebak anu luar biasa sareng sanés dina showcase etalase. Tapi anu leres-leres difokuskeun ku jalma nyaéta panangan sareng kuku ramo anu leres sacara anatomis aranjeunna katingalina tiasa ngahontal sareng ngarebut anjeun.

Gambar: @past_mortems dina Instagram

Hiji legenda surmises yén inohong sabenerna awak dilestarikan tina Pascuala Esparza urang putri almarhum. Nu katingali, putri nya aktipitas maot ngan méméh kawinan nya, sarta inohong mucunghul dina tampilan bari saeutik sanggeus éta. A "Mayit Panganten awewe" lamun bakal.

Sanajan kuring henteu ahli, ngajaga hiji jalma maot sampurna dilestarikan pikeun ampir abad bakal merlukeun upkeep konstan. Sareng sigana mah langkung seueur tenaga kerja pikeun ngajaga tokoh lilin anu dilestarikan, sanés waé Pascualita geus nangtung di panonpoé sapopoe. Mayit bakal gancang buruk dina panas, sareng lilin bakal ngalembereh. Ngan dengekeun naon YouTube nyicingan mortician, Caitlin Doughty, kudu nyebutkeun:

Tapi, sanajan elmu nolak ayana jasmani dirina, masih aya kecap pesky "gaib" pikeun meunang sabudeureun. Carita geus medar éta Pascualitapanon 's gerak, atawa ceurik. Sababaraha urang malah geus ngalaporkeun yén inohong bodas bakal nuturkeun anjeun imah lamun neuteup ka manehna panjang teuing.

Naon waé anu anjeun percanten, ieu mangrupikeun salah sahiji dongéng rahayat mitis anu pang populerna di Mexico. Panginten henteu pikasieuneun sapertos phantom anu paling kasohor, La Llorona, Pascualita sacara harfiah nangtung salaku manifestasi Kujang sapertos anu, teu kawas ghouls séjén, bisa ditempo dina lampu poé.

@imnotawizard7861 Aranjeunna malah nyarios yén rambutna, nyaéta rambut manusa nyata… #legenda #serem ♬ Misterius - Andreas Scherren
Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading