imah Berita Hiburan Pikasediheun Maén salaku 'Evil Dead's' Ash Williams dina 'Skyrim'

Maén salaku 'Evil Dead's' Ash Williams dina 'Skyrim'

by Trey Hilburn III
900 pintonan

Pasti urang sadayana parantos maénkeun Skyrim dina unggal format sareng platform anu dipikaterang ku manusa ayeuna. Todd Howard sareng Bethesda mastikeun yén Skyrim antukna bakal ngajalankeun sagala rupa anu kalebet  Pong upami dipasihan cekap waktos. Abdi henteu ngawadul éta kaulinan anu saé. Tambih Deui, mods pikaresepeun. Emod anu keren pisan anu ditonjolkeun ku PC Gamer, nyaéta anu ningali anjeun nyandak peranna Jahat urang paéh Ash Williams ngalangkungan anjeun salajengna… sareng kamungkinan janten anu nomer hiji Skyrim maén ngaliwatan.

Emod ningali anjeun nyandak peran Ash kumplit sareng gerendeng sareng sora. Éta leres, anjeunna datang dibungkus ku sadayana palapis anu pangsaéna, anu pastina bakal aya anu naroskeun Skyrim pikeun masihan anjeun sababaraha gula dina tungtung wengi.

Dina raraga maénkeun salaku Ash anjeun kedah masang Sétan paéh mod sareng angkat ti ditu. Éta leres-leres patut dipasang deui Skyrim sareng waktos éta bakal nyandak anjeun nerapkeun mod ceuk.

Janten, naon anu anjeun carioskeun, Screwhead? Dupi anjeun badé nyandak Skyrim terjun salaku Jurusalamet urang tercinta Ash Williams? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Sutradara Fear Street ngagaduhan rencana ageung ngeunaan kumaha ngagedéan jagat raya. Baca langkung seueur di dieu.

Translate »