Connect with kami

Games

Maén salaku 'Evil Dead's' Ash Williams dina 'Skyrim'

dimuat

on

jahat

Pasti urang sadayana parantos maénkeun Skyrim dina unggal format sareng platform anu dipikaterang ku manusa ayeuna. Todd Howard sareng Bethesda mastikeun yén Skyrim antukna bakal ngajalankeun sagala rupa anu kalebet  Pong upami dipasihan cekap waktos. Abdi henteu ngawadul éta kaulinan anu saé. Tambih Deui, mods pikaresepeun. Emod anu keren pisan anu ditonjolkeun ku PC Gamer, nyaéta anu ningali anjeun nyandak peranna Jahat urang paéh Ash Williams ngalangkungan anjeun salajengna… sareng kamungkinan janten anu nomer hiji Skyrim maén ngaliwatan.

Emod ningali anjeun nyandak peran Ash kumplit sareng gerendeng sareng sora. Éta leres, anjeunna datang dibungkus ku sadayana palapis anu pangsaéna, anu pastina bakal aya anu naroskeun Skyrim pikeun masihan anjeun sababaraha gula dina tungtung wengi.

Dina raraga maénkeun salaku Ash anjeun kedah masang Sétan paéh mod sareng angkat ti ditu. Éta leres-leres patut dipasang deui Skyrim sareng waktos éta bakal nyandak anjeun nerapkeun mod ceuk.

Janten, naon anu anjeun carioskeun, Screwhead? Dupi anjeun badé nyandak Skyrim terjun salaku Jurusalamet urang tercinta Ash Williams? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Sutradara Fear Street ngagaduhan rencana ageung ngeunaan kumaha ngagedéan jagat raya. Baca langkung seueur di dieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

dimuat

on

Dungeons

Cuplikan pangénggalna pikeun Dungeons & Naga: Ngahargaan Diantara Maling bisa geus indit salah sahiji dua arah. Ieu bisa geus Isro dina pisan serius Game of Thrones-sapertos nyandak dunya atanapi janten billy konyol sareng maénkeun kampanye; nu bakal sarua jeung anjeun maén D & D mabok jeung babaturan. Pilem anu ditulis Chris McKay mutuskeun pikeun ngiringan anu terakhir. McKay ogé nulis, The Lego Movie pikeun masihan anjeun ide kumaha anjeunna master ngadamel waralaba anu sigana teu mungkin. Anjeunna sigana parantos nambihan langkung seueur kapribadian sareng kapribadian pikeun ieu. Hasilna moal ngajantenkeun sadayana D & D fans senang tapi pasti dijieun ieu hiji leuwih ti senang.

Teu aya cara anu leres pikeun ngadamel a Dungeons jeung Naga pilem. Kaulinan sorangan relatif ka pamaén anu kalibet. Kuring geus maén hardcore patandingan serius tur Kuring geus maén Taco Bell na Vodka kaulinan wengi. Sarta teu gonna bohong Taco Bell na Vodka peuting éta salawasna leuwih senang jeung memorable. Ogé, Hugh Grant. Éta sadayana… Hugh Grant.

Dungeons

Sinopsis pikeun Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sapertos kieu:

"A maling menawan jeung band of adventurers saperti teu mirip migawe hiji heist epik pikeun meunangkeun relic leungit, tapi hal jadi bahaya serba salah nalika aranjeunna ngajalankeun afoul tina jalma salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mawa dunya anu beunghar sareng sumanget maén tina kaulinan roleplaying legendaris ka layar lebar dina petualangan anu lucu sareng pinuh ku aksi."

Pilem ieu dibéntangan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head sareng Hugh Grant.

Nyiapkeun maot D20 anjeun nalika Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sumping di bioskop 31 Maret.

Continue Reading

Games

Karakter Lucy Lawless Datang ka 'Evil Dead: The Game'

dimuat

on

Lucy

Ruby éta undoubtedly salah sahiji Ash Vs Jahat Dead urang karakter coolest jeung paling metot. Ruby nyetir mobil otot pikeun milarian Necronomicon sareng Deadites. Manehna, kawas Ash geus keuna ku gelap sarta geus robah jadi deadite nu geus kaliwat. Ku kituna, manéhna saeutik wildcard a. Nya, karakter Lucy Lawless 'Ruby nuju ka Maot Jahat: Kaulinan sarta kami moal bisa antosan.

inten beureum

Sinopsis pikeun Maot Jahat: Kaulinan sapertos kieu:

"Diideuan ku horor ikonik, humor sareng aksi tina waralaba Evil Dead, Evil Dead: The Game ngahijikeun ngaran-ngaran pangbadagna séri ieu dina perang anu ngageterkeun sareng kakuatan gelap. Gawé salaku tim tina opat Salamet pikeun nyepak butut Deadite sareng ngusir sétan Kandarian anu jahat - atanapi janten sétan anjeun nyalira, nganggo kakawasaanana pikeun ngeureunkeun jalma-jalma anu saé paéh sareng ngelek jiwana! Pilih skuad anjeun sareng karakter karesep kipas tina unggal jaman dina séri, sareng perang sareng rupa-rupa senjata pikeun salamet wengi dina misi multiplayer sareng bonus pamuter tunggal."

Ruby bakal kéngingkeun kauntungan sareng kamampuan nyalira anu bakal nambihan gaya maén taktis tim anjeun.

Pembaruan DLC kalebet Ruby sumping Maot Jahat: Kaulinan dimimitian Pébruari 2. DLC datang dina PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One jeung PC via epik Kaulinan Store.

Continue Reading

Games

'Lollipop Chainsaw' James Gunn Ditampilkeun Kahiji dina Remake nu bakal datang

dimuat

on

landian

Dragami Kaulinan geus babagi Toong resmi munggaran di diaransemén upcoming tina Lollipop Chain Saw. The Heboh over-the-top cheerleader / zombie slayer kaulinan éta kolaborasi antara James Gunn jeung Suda 51. Salila release taun 2012, Lollipop Chain Saw nempo status kultus kawas. Salila sababaraha taun, game ieu parantos ngajaga fans na. Éta sababna Dragami Games ngusahakeun remake anu diropéa pikeun masihan urang pangalaman generasi salajengna.

Simkuring teu tiasa ngantosan ningali kaulinan pinuh dina aksi, tapi pikeun ayeuna pamekar masihan kami Toong dina ulang rad upcoming.

Dina poto, urang meunang sisi-demi-sisi cheerleader zombie-slaying na, Juliette Jalak. Di kénca, urang tiasa ningali anu asli sareng di sisi katuhu versi anu diropéa. Nembongan yen teu loba robah. Juliette katingalina langkung pucat ayeuna sareng sigana henteu nganggo makeup sapertos sateuacana. Anjeunna ogé ngagaduhan pembaruan sakedik dina tékstur na.

Ieu ngan ukur ngintip tina naon anu bakal datang. Janten, kami bakal mastikeun anjeun tetep diropéa ngeunaan naon waé sareng sadaya apdet anu datang.

Sabaraha anjeun maén aslina Lollipop Chain Saw? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lollipop Chain Saw
Continue Reading