Connect with kami

Movies

Pilem pikasieuneun Karek ditambahkeun dina Netflix, The New jeung Old

dimuat

on

Lalaki némbak vampir anu ngarayap dina dua leungeun.

Naon ukuran katalog pilem maranéhanana ayeuna, leuwih 4000? Éta hartina lamun spent hiji menit pilari leuwih unggal judul Netflix Naha anjeun bakal aya ampir tilu dinten. Upami éta pilem pikasieuneun Anjeun milarian éta mangrupikeun tugas anu pikasieuneun, khususna upami anjeun milarian anu énggal.

Netflix ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nginpokeun ka anjeun "Naon anu Anyar" atanapi "Nembe Ditambahkeun" (naon waé hartosna), tapi kami badé nyandak léngkah salajengna sareng daptar anu panganyarna. pilem pikasieuneun nu geus landed dina pita genre salila sababaraha minggu kaliwat, kaasup hiji muterna Jumaah ieu.

Ogé, judul ieu dicandak tina versi AS.

Pilem pikasieuneun Karek ditambahkeun kana Netflix:

Day Shift (2022) turun dina 12 Agustus.

Jauh pisan cahaya or Dreamgirls keur Foxx, tapi Shift poé nuju netepkeun anjeunna deui kana akar lampahna. Émut yén pilem ieu ti jalma tukang John Wick jadi nyangka eta jadi over-the-top, katurunan, jeung humoris.

Foxx ayeuna nuju ngerjakeun sababaraha bahan anu ramah pikeun murangkalih sareng drama dewasa, kalebet carita kahirupan Mike Tyson, janten hayu urang calik, santai sareng nikmati pilem anu paling énggal-énggal ti saprak éta. orok Dila.

Synopsis: A teuas-kerja, bapana kerah biru anu ngan hayang nyadiakeun kahirupan alus pikeun putri-Na gancang-witted 8 taun heubeul. Nya mundane San Fernando Valley kolam renang pakasaban mangrupa hareup pikeun sumber nyata panghasilan na: moro jeung maéhan vampir.

The Wretched (2019)

Kadang-kadang film indie anu gaduh pangaruh anu paling hébat. Ti Lebaran ka Paranormal Kagiatan, anggaran kawates sigana mawa kaluar pangalusna di direksi. Candak ieu thriller gaib pikasieuneun Si Wretched. Kok pinuh ku sieun moody, Gelembung bungkus tulang jepret, sarta pulas nu bisa jadi teu ningali datang, pilem ieu creepy sakumaha aranjeunna datangna.

The Pierce Brothers ngarahkeun chiller taut ieu sarta kami eagerly awaiting usaha maranéhna salajengna. Tapi, IMDb henteu acan gaduh aranjeunna pikeun nanaon. Urang bisa meunang sequel ka Si Wretched lamun urang geus untung, tapi éta ngan angan-angan.

Synopsis: Hiji budak rumaja defiant, berjuang jeung cerai caket kolotna, nyanghareupan off jeung dukun sarébu taun, anu hirup handapeun kulit jeung posing salaku awéwé hareup panto.

Umma (2022)

Atawa: Gélo, Kasurupan Asia. Ti imah produksi tina Sam Raimi, Umma mangrupa pilem jurig éféktif jeung ngan hiji skosh of J-horor. Pilem éta lumayan saé dina box office tapi leres-leres nyandak VOD. Upami anjeun henteu kéngingkeun $ 20 kanggo aksés awal kana judul ieu, éta tiasa ngagentos manah anjeun terang yén éta ayeuna aya dina Netflix - kusabab kurangna kecap anu langkung saé - bebas!

Ieu mangrupikeun judul anu sampurna pikeun panyeken anu nyéépkeun waktos langkung seueur ningali judul anu ningali éta. Ieu supranatural, éta creepy sarta éta ngagaduhan Sandra Oh!

Synopsis: Amanda sareng putrina hirup sepi di tegalan Amérika, tapi nalika sésa-sésa indungna anu teras-terasan sumping ti Korea, Amanda janten haunted ku sieun janten indungna nyalira.

Mantra (2022)

Pikeun anjeun anu ngajauhan pilem anu anjeun kedah baca, anjeun sono Mantra sabab geus dubbed. Ieu parantos aya di puncak daptar fans salaku salah sahiji anu pangsaéna dina 2022. Padahal genre footage anu kapanggih tiasa dicoo (emh, dashcam!), Incantation sabenerna asup akal dina pamakéan na newak pilem atah.

Tina sagalana dina daptar ieu, simpen pikeun Shift poé sabab teu acan kaluar, Mantra nyaeta ku tebih scariest. Tambih Deui hadir kalawan kutukan lamun lalajo eta. Meta!

Synopsis: Genep taun ka tukang, Li Ronan dikutuk sanggeus ngalanggar tabu agama. Ayeuna, anjeunna kedah ngajaga putrina tina akibat tina kalakuanana.

The Mist (2007)

Pangseueurna tungtung notorious meureun dina sakabéh filmdom, The Halimun teu sieun, da...naon bae! Malah Stephen King, panulis bahan sumber éta impressed, sarta anjeunna hates sagalana! Dasarna aya adaptasi Raja sareng aya gede Adaptasi raja: Ngahebuseun Shawshank, (B) sateuacanna;, Kasangsaraan, jeung The Halimun.

Tong ngaganggu kana serial televisi anu anyar, tetep sareng anu asli.

Synopsis: Badai freak unleashes spésiés mahluk haus getih dina kota leutik, dimana hiji band leutik warga liang nepi di supermarket jeung tarung pikeun kahirupan maranéhanana.

John Carpenter's Vampires (1998)

Inget nalika John Carpenter ngan diteundeun dina klasik datang? Lajeng anjeunna nurun dimimitian ngalakukeun hal aneh kawas Pangeran gelap, Hantu Mars, sarta Bangsal. Wae di antara eta judul, anjeunna masihan kami Vampires. Tapi hal hébat ngeunaan Carpenter nyaéta rewatchability. Malah pilem awon na, lamun mikir ngeunaan eta, leuwih hade tinimbang lolobana barang urang tingali kiwari. Anjeun tiasa nguji téori éta ayeuna dina Netflix upami anjeun hoyong.

Synopsis: Pulih tina hiji serangan hendap anu maéhan sakabéh timnya, a slayer vampir vengeful kudu meunangkeun hiji relic Katolik kuna nu, kudu eta kaala ku vampires, bakal ngidinan aranjeunna leumpang di panonpoé.

Blair Witch (2016)

Sekuelna, Buku Bayangan: Dukun Blair 2 boga stans na, Tapi hayu urang nyanghareupan eta aranjeunna saeutik tur tebih diantara. Gantina nyandak jalur pajeulit, Blair Witch balik pikeun kanyamanan sarta dasarna ngabejaan carita anu sarua ngeunaan hiji munggaran, tapi kalawan diropéa. teknologi. Ngobrol ngeunaan prequel a. Tapi ieu jalan sanajan cacad turunan na malah junun masihan kami sababaraha scares asli. Ngan teu nengetan pulas jeung fokus kana teror.

Synopsis: Saatos manggihan hiji video némbongkeun naon anjeunna yakin adina ngiles na Heather, James jeung sakelompok babaturan indit ka leuweung dipercaya dicicingan ku Blair Dukun.

Langkung Pilem pikasieuneun dina Netflix Anu Kami Nyarankeun

Upami anjeun parantos ningali pilem-pilem di luhur atanapi masih milarian hal anyar, kami boga sababaraha saran pikeun anjeun. Kasempetan anjeun parantos ningali seueur ieu, tapi upami bisi, hayu urang ngingetan ngeunaan sababaraha anu nembé turun dina platform.

IT (2017)

update ieu ka novel raja tina nami anu sami tiasa langkung saé tibatan miniseri ti 1990. Tapi éta kusabab ayeuna téknologina langkung maju. Aya sababaraha kabébasan anu dipikabutuh ku sutradara nganggo bahan sumber, tapi éta henteu mangaruhan kualitas pilem sacara umum.

Upami anjeun teu acan ningali adaptasi buku ieu, éta henteu kunanaon sabab éta pangalaman anu béda-béda, sareng masih tiasa nangtung nyalira.

Dina usum panas taun 1989, sakelompok budak anu dibuli ngahiji pikeun ngancurkeun monster anu ngarobah bentuk, anu nyamar dirina salaku badut sareng ngamangsa barudak Derry, kota leutik Maine.

Game Over (2019)

Aneh. Ieu aneh. Tapi éta ngan ngajadikeun eta metot. Urang kudu ngaku teu boga lalajo eta acan, jadi kami ninggalkeun ka anjeun dear maca, hayu urang nyaho lamun éta patut sagala bagian tina waktos urang.

Synopsis: Hiji awéwé nyctophobic kudu ngalawan sétan batin nya tetep hirup dina kaulinan disebut hirup.

Brahms: The Boy II (2020)

Naha anu kahiji leres-leres peryogi sekuel? Tétéla kitu jeung anjeun bisa lalajo dina Netflix ayeuna. Ngagabung ka craze boneka creepy, Boy nu éta thriller halus kalawan overtones gaib. Dina sekuel ieu, bonéka éta hirup? Naha diilikan? Naon kahayang anu lumangsung? Tong ngarusak.

Synopsis: Sanggeus kulawarga pindah ka Heelshire Mansion, putra ngora maranéhanana geura-giru nyieun babaturan jeung boneka hirup-kawas disebut Brahms.

Jeung maranéhanana anu pilem pikasieuneun tambah kana Netflix. Tetengger halaman ieu nalika urang ngapdet sacara rutin.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review] Brutal 'Talk to Me' Bisa Jadi Judul Midnight Best Festival

dimuat

on

Pilem horor Australia mangrupikeun sababaraha genre anu pangsaéna. Aranjeunna teu sieun nyorong wates duanana carita atawa gore. Katingali ti mimiti éta Nyarios ka abdi geus pindah meuntas - cara meuntas - maranéhanana garis sarua. 

Dina pilem ieu, zoomers bray dina crossfire gaib sanggeus ngajalankeun tantangan seance trendi ku ngagunakeun leungeun dilestarikan jeung leungeun tina psikis a. Ieu gateway maranéhna pikeun dunya séjén tempat sétan plot pikeun ngamanipulasi kahirupan manusa. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta sasalaman panangan sapertos kaulinan karnaval "nguji kakuatan anjeun" pikeun ngahubungi. Éta ogé ékspérimén siap Tik Tok anu saé dimana pandangan sigana bakal naék.

Kalayan sagala kamewahan rumaja, nalika réréncangan ieu ngumpul, karasaeun sapertos HBO euforia sareng Conjuring pulas. Abdi malah bakal dugi ka ngabandingkeun éta The Jahat Dead, monster di dieu téh sagampil sengit na awon. Aya ogé anu beurat James Wan pangaruh ti tukang na Insidious poé. Gandeng sagala hal ieu kalawan a Creepypasta-tipe carita tur anjeun tiasa ngabayangkeun jenis naraka naon anu bakal meuntas ngaliwatan.

Mimitina, para rumaja seneng-seneng diilikan hiji-hiji, syuting unggal skenario. Nyaéta dugi ka salah sahijina kajantenan ku roh anu kuat anu nganyenyeri hostna ku cara maksa anjeunna ngabakar sirahna kana permukaan anu keras. Tapi teu saméméh manipulasi anjeunna noyod kaluar panon sorangan lajeng squeamishly ngajalankeun dina basa-na-sadaya-make-kaluar sési kalawan bulldog piaraan. Anjeun maca éta katuhu.

Kakejaman teu ditungtungan. 

Para déwasa yakin yén rumaja ngalakukeun ubar-ubaran keras saatosna tatu. Mun ukur ubar nyata éta kasus. Barudak meunang "luhureun" dina harta ieu, tapi dina ngalakukeunana, tanpa disadari nyéépkeun liang antara dunya nyata sareng akherat dimana roh-roh jahat datang sareng ngamanipulasi pamilon kaulinan. 

Protagonis urang anu bermasalah, Mia (Sophie Wilde) geus yakin manehna geus nyieun kontak jeung indungna maot ngaliwatan salah sahiji sesi. Ieu momen heartwarming, hiji-hijina, dina barrage relentless gambar disturbing ieu anjeun moal bisa unsee.

Pilem diarahkeun ku YouTuber kembar Danny jeung Michael Philippou. Sanajan sedeng layar leutik maranéhanana, ieu guys boga masa depan dina tempat nu leuwih gede. Nyarios ka abdi mangrupa amalgam gagasan ditambang tapi duo ieu ngajadikeun aranjeunna hadé. Malah sajauh nempel badarat anu ampir sampurna anu anjeun terang dina genre ieu jarang. 

Éta ogé nyegerkeun ningali aranjeunna ngijinkeun karakter utama urang, Mia, laun-laun kana kagila-gilaan tanpa narik stunts anu murah ngan ukur pikeun nenangkeun pamiarsa anu dimaksud. Masing-masing nyingsieunan tujuanana, unggal monster dikembangkeun sareng naon anu kedah dicarioskeun penting.

Wilde henteu kantos ngantepkeun genre éta langkung saé. Manehna muterkeun Mia kalawan rasa subdued tina kalemahan. Anjeun tiasa ningali, upami éta sanés maotna indungna, awéwé ngora ieu moal murag dina perangkap tekanan peer konyol. Pikeun narik éta seueur lapisan kaluar tina aktris sanés mangrupikeun hasil tina bengkel akting anu mahal, tapi mangrupikeun tanda béntang masa depan anu ngasah karajinan na.

Nembongan sutradara ningali bakat di Wilde sareng fokus kana éta tinimbang sababaraha aktor anu sanés. Alexandra Jensen sakumaha Jade muterkeun sahabat supportive, tapi teu ka tingkat gadis final kami biasa. Jeung Joe Manuk sakumaha Riley, nu kasurupan, nyaeta pikasieuneun salaku harbinger naraka.

The Philippou urang meureun screamed kaluar nyaring nalika aktris Samaun Miranda otto (Chilling Adventures of Sabrina, Annabelle: Nyiptakeun) ceuk oke kana naskah. Anjeunna luar biasa dina sagala hal anu anjeunna laksanakeun. Manehna brings Polandia ka pilem geus bersinar.

Teu aya seueur kasalahan anu kedah ditunjukkeun Nyarios ka abdi. Sinématografina pantes dironjatkeun sakedik, sareng ideu koléktif karya-karya kapungkur teu tiasa dipungkir, tapi pilem éta henteu kantos nyobian ningkatkeun ideu ku janten tambahan. Éta sadar pinuh yén éta nginjeum, tapi anu dibayar ku tukang film langkung seueur tibatan anu dicandak.

Nyarios ka abdi mangrupakeun bagéan tina Bagéan tengah peuting Festival Film Sundance 2023.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review] 'In My Mother's Skin' nyaéta Dongeng Horrific

dimuat

on

Tina tembakan pambukaan Kenneth Dagatan Dina Kulit Indung Kuring, pemirsa anu warned ngeunaan naon aranjeunna dina keur. Éta mangrupikeun visi mayit anu kalaparan, tapi nalika kaméra nuju ka kénca, aya anu nyoco ka aranjeunna.

Adegan ieu lumangsung dina ahir Perang Dunya II di Filipina. Saurang pamuda anu namina Aldo sareng kulawargana ditawan ku pasukan penjajah Jepang anu ngabajak agamna milarian anu disangka tumpukan emas. 

Aldo huluna kaluar sorangan dina maot peuting pikeun meunangkeun pitulung, ninggalkeun pamajikan gering na (Beauty Gonzalez) jeung dua barudak maranéhanana, hiji putri ngaranna Tala (Felicity Kyle Napuli), sarta putra ngora, Bayani (James Mavie Estrella). Sanggeus sapoé, urut pasti bapana geus ditelasan, sarta pikeun sway pikiran nya, manéhna jeung lanceukna indit kaluar pikeun néangan manéhna, tapi papanggih hiji awewe aneh tapi beautifully diasah dina kabin rundown.

Dagatan (Ma-2018) narik jumlah beurat ti Hansel sareng Gretel dina tahap ieu. Tapi infuses dongeng na gambar horrific nagara perang, kaasup korban pikareueuseun na, beungeut maranéhanana beku di teror ditinggalkeun ka decomposed di buka.

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Salaku tambahan, teu siga dongéng Grimm, antagonis sanés tukang sihir kuno anu pikasieuneun, tapi awéwé geulis anu ngagem ageman regal sareng fascinator jangjang holografik nyorot wajahna. Pilem condong pisan kana simbolisme Virgin Mary. Ieu teu cukup ciptaan Guillermo del Toro mahluk, tapi teu kirang unsettling. 

Sutradara teases panongton na ditangtukeun pikeun tetep panasaran ngeunaan bagian underdeveloped tina storyline. Sababaraha bisa nelepon ieu kaduruk slow. Salaku conto, indung anu gering dipasihan ubar ku putrina - kado anu ditampi ti jurig - tapi épékna katingalina jahat sareng anjeunna katingalina lalaunan kasurupan salami sababaraha dinten. 

Pilem nunjukkeun yén percanten kana hiji hal tina desperation tiasa ngahibur dina jangka pondok, tapi upami kayakinan éta ngan ukur nyamar salaku anu saé, kumaha sacara teu sadar ngadalikeun iman? Sareng telat pikeun ngabatalkeun naon anu parantos dilakukeun? Ieu ogé métafora pikeun perang jeung karanjingan, dua contentions séjén film urang. 

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Ngan bagian tina horor di Dina Kulit Indung Kuring asalna tina milik indung sacara bertahap. Anu sanésna nyaéta kumaha pikiran ngora, sapertos Tala, nalika ditinggalkeun pikeun nyalira sering ngaréspon sacara impulsif tanpa pamikiran kritis. Ieu kontras jeung Disney urang dunya homogenized dimana barudak miboga kamampuh mingpin tanpa pangalaman, nyanghareupan jahat maké alchemy, sarta salamet kaayaan horrific, munculna unscathed mental. 

Pikeun Srikandi urang Tala, kawas Ofelia di Labyrinth Pan urang, alam semesta kasar tempat manehna hirup petunjuk dina jalur ngarah ka alam lamunan. Tapi dunya éta, mantuan dina jangka pondok, sagampil korupsi, ngeusi beasties nipu sorangan.

Naon Dina Kulit Indung Kuring ngajadikeun painfully jelas dina naratif sorangan éta agama, utamana Catholicism, sarta precepts na, eunteung dongeng jeung littered kalawan iman buta. Imah ékspansi Tala parantos ngarobih didedikasikeun ka déwa Katolik tapi kakuatan pelindungna henteu pernah wujud sanajan kakuatan, boh manusa sareng gaib, ngarusak aranjeunna. Dagatan sigana nyarios yén jahat mangrupikeun hiji-hijina kakuatan anu bakal nunjukkeun dirina ka manusa sacara real-time bari iman ngimbangan engké.

Dina Kulit Indung Kuring mangrupa dongéng muluk-muluk Guillermo del Toro urang pangaruh. Landskap anu dipiguraan anu indah dicaangan ku cahayana dina skala kulawu-biru, cocog sareng dunya anu pinuh ku kasieunan sareng tragedi.

Napuli masihan Tala rasa tahan banting dina ambisi buta rumaja na. Anjeunna hoyong janten kakuatan anu nyalametkeun kulawargana, tapi anjeunna sesat. Salaku aktris ngora, ieu tiasa sesah diekspresikeun dina aksi langsung, sigana langkung cocog pikeun sulih sora Disney, tapi Napuli nyandak tantangan kalayan aplomb anu pikasieuneun.

Dagatan (sareng urang anu ningali) terang yén caritana henteu nuju ka tungtung Disney. putri-Na, bloodied jeung kapangaruhan, geus endured teuing pikeun éta. Ieu dina kecap ahir dialog saméméh sks roll yén pilem ieu proyek hikmah na ka panongton, tapi kawas dina paling tungtung dongeng nipu, bener teu aya "Happily Ever After".

Dina Kulit Indung Kuring mangrupakeun bagéan tina Festival Film Sundance 2023 susunan.

Continue Reading