imah Pilem Ngerakeun Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

by James Jay Edwards
Teror Terang Salasa

Hei Tightwads! Éta waktos éta deui! Waktos kanggo pilem gratis tina iHorror sareng Tightwad Terror Salasa! Janten di aranjeunna ...

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986), kahadean Cannon Film Distributors.

Pembantaian Texas Chainsaw 2

Pembantaian Texas Chainsaw 2 nyaéta ngeunaan DJ Texas anu ngajalankeun kulawarga kulawarga kanibalistik favorit sadayana. Éta ogé ngeunaan tukang hukum anu nyobian nyalametkeun anjeunna nalika anjeunna moro penjahat ka handap.

Didamel taun 1986, langkung ti dasawarsa saatos aslina The Texas Chain Saw Massacre, sekuel ieu, diarahkeun ku Tobe Hooper nyalira, mangrupikeun salah sahiji cicilan kadua anu paling dipikacinta dina sajarah horor. Bintangna Caroline Williams salaku Stretch DJ sareng Dennis Hopper salaku Lefty Lawman, sareng, tangtosna, nampilkeun Bill Moseley salaku Chop-Top definitif.  Pembantaian Texas Chainsaw 2 bisa kapanggih Ieuh di TubiTV.

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

The Slumber Party Massacre (1982), kahadean New World Pictures.

Pembantaian Partai Tilem

Sareng nyarioskeun pembantaian ...Pembantaian Partai Tilem ngeunaan pembunuh psiko kabur anu ngamangsa budak awéwé ngora sakumaha anu dipiboga ku aranjeunna - yeuh, anjeun mendakanana - pésta tilem.

Dijieun dina kandel umur emas pilem slasher, Pembantaian Partai Tilem nyaéta maturan khas tina subgenre. Sareng aya alesan pikeun éta. Panulis Rita Mae Brown sareng sutradara Amy Holden Jones ngadamel pilem éta salaku parodi féminis tina pilem horor waktos éta. Sababaraha urang ngan ukur henteu resep kana banyolan. Jalan anu mana waé, subtéks na atra, sareng Pembantaian Partai Tilem mangrupakeun Palasik subversif. Pariksa leres Ieuh di Popcornflix.

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

Nosferatu the Vampyre (1979), kahadean Werner Herzog Filmproduktion.

Nosferatu nu Vampyre

Mimitina, Nosferatu nu Vampyre Sigana mah éta ngan ukur nyaritakeun deui carita Nosferatu / Dracula anu sami, tapi arah Werner Herzog sareng pagelaran Klaus Kinski anu creepily ngajantenkeun taun 1979 ieu nawiskeun langkung ti ngan ukur dongeng vamp rata-rata.

Naratif, Nosferatu nu Vampyre butuh langkung ti sababaraha kabebasan sareng legenda, janten pantes ditonton, bahkan pikeun aranjeunna anu akrab sareng buku sareng pilem Dracula anu sanés. Nyekel Nosferatu nu Vampyre Ieuh di Merak.

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-13-21

The Blob (1958), kahadean Paramount Pictures.

The Blob

The Blob mangrupikeun klasik sci-fi 1958 perkawis meteorit anu ngadat ka Bumi sareng ngaluarkeun jisim beureum, gelatinous - gumpalan - anu ngahakan sadayana dina jalanna. Hiji-hijina jalma anu tiasa ngeureunkeunana nyaéta nonoman lokal.

The Blob mangrupikeun bagian serangan sintétik alien sareng bagian Rebel Tanpa Cukang lantaranana a-kaya pilem angst rumaja, tapi éta ngahiji dina pilem B-drive anu kedah ditingali.  The Blob di-remade 30 taun ka pengker ku Chuck Russell, anu ngudar sadayana kamp sareng kakurangan tina carita sareng ngajantenkeun pilem horor anu leres, tapi ieu asli kutil konyol sareng sadayana. Pariksa leres Ieuh dina Crackle.

 

Carita pikasieuneun (2018), kahadean Ngaleupaskeun Mata Liar.

Carita pikasieuneun

Sababaraha taun ka pengker, serial buku kindertrauma Carita pikasieuneun pikeun Nyaritakeun dina Gelap ngagaduhan adaptasi layar ageung. Nanging, pas sateuacan pilem éta lungsur, dina 2018, dokumenter ngeunaan buku-buku, ngan saukur disebat Carita pikasieuneun, didamel.

Carita pikasieuneun mangrupikeun tampilan anu nostalgia anu manis dina jilid anu pikasieuneun anu kalebet wawancara sareng kulawarga pangarang, panulis sanés anu kapangaruhan ku buku-buku (sapertos RL Stine), sarjana akademik, sareng folklorists. Dokuméntér ieu tiasa nyukcruk akar carita bari henteu nyabut karesep anu dipikaresep ku pamiarsa sareng pamiarsa pikeun aranjeunna. Tingali Carita pikasieuneun Ieuh di Vudu.

 

Hoyong langkung pilem gratis?  Pariksa Tightwad Terror Salasa sateuacanna di dieu.

 

Kasopanan gambar ciri Chris Fischer.

 

Posts Related

Translate »