imah Pilem Ngerakeun Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 10-12-21

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 10-12-21

by James Jay Edwards
293 pintonan
Teror Terang Salasa

Hei Tightwads! Waktosna pikeun Tightwad Terror anu sanés, anu hartosna langkung seueur pilem gratis pikeun nyiapkeun anjeun pikeun Lebaran! Ieu aranjeunna!

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 10-12-21

The Fog (1980), kahadean AVCO Embassy Pictures.

Éta halimun

Éta halimun nyaéta ngeunaan kota basisir anu ngagungkeun abad ka-XNUMX na. Nalika nyiapkeun pésta, kabut gaib ngagulung ... sareng, Rahasia jaman baheula di kota.

Spookfest 1980 ieu mangrupikeun lakon teater John Carpenter dugi ka terobosan na Lebaran (anjeunna memang ngadamel 2 pilem TV samentawis éta). Dina gaya Carpenter anu biasa, anjeunna nyerat (sareng Debra Hill), ngarahkeun, sareng nyetak pilem, sareng pemeranna kalebet nami sapertos Jamie Lee Curtis, Janet Leigh, Adrienne Barbeau, Tom Atkins, Hal Holbrook, sareng John Houseman. Ieu dilakukeun deui pikasieuneun di 2005, tapi ieu aslina. Anjeun kedah ningali éta, sareng ningali éta tiasa Ieuh di TubiTV.

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 10-12-21

Toad Road (2012), kahadean GatebreakR.

Jalan Bangkong

Jalan Bangkong nyaéta ngeunaan sapasang réréncangan anu janten obsesi sareng lokasi anu katelah Toad Road anu dikabarkan nyumputkeun gerbang naraka. Nalika narkoba, duanana angkat ka Toad Road. Budak awéwé ngaleungit, sareng budak lalaki hudang genep bulan engké kalayan henteu émut deui ka mana anjeunna parantos atanapi naon anu parantos dilakukeun.

Dicarioskeun dina verité, gaya pseudo-dokumenter pembuatan film, Jalan Bangkong mangrupikeun pilem 2012 anu serem sakedik, didamel langkung serem ku kanyataan yén aktris kalungguhanana, Sara Anne Jones, maot tina overdosis obat-obatan nalika pilem éta dijalankeun péstival na. Coba tingali Jalan Bangkong Ieuh di KinoCult.

 

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 10-12-21

Curve (2015), kahadean Universal Pictures.

pengkolan

pengkolan nyaéta perkawis calon pangantén awéwé anu, dina perjalanan pendak sareng tunanganana sareng nikah, ngagaduhan masalah mobil. Samaritan anu saé ngabantosan anjeunna, sareng salaku hadiah, anjeunna nawiskeun anjeunna. Nalika anjeunna nyobian nyulik anjeunna, anjeunna ngahaja nabrak treukna sareng angin kajebak ... sanaos anjeunna kabur.

Pikeun thriller anu aya, pilem 2015 ieu lumayan épéktip. Béntang Julianne Hough salaku budak awéwé-di-marabahaya, sareng Teddy Sears mangrupikeun panyalametkeun-anjeunna. Parios pengkolan Ieuh di TubiTV.

 

Teror Terang Salasa

Rorongkong dina pacilingan (2018), kahadean Sapi Lampu Pilem.

Rorongkong dina Lemari

Rorongkong dina Lemari mangrupikeun koleksi 2018 tina cool Kisah ti Kangkung-ceket pondok anu nyamar salaku acara horor tivi telat wengi nunjukkeun yén murangkalih nuju nonton sareng emban na. Tangtosna, kahirupan nyata janten sami hianat sapertos teror dina layar.

Mimitina katelah rendang Toko, Rorongkong dina Lemari mangrupikeun gaya retro-kitsch anu pikaresepeun kalayan éstétika 80an anu tiis, henteu saéstuna henteu sapertos Husus Télévisi WNUF, tapi teu mirip pisan sareng éta, ogé. Upami anjeun resep pilem antologi 80an, anjeun bakal ngali Rorongkong dina Lemari. Ngali pikeun anjeun Ieuh di Vudu.

 

The Plague Dogs (1982), kahadean Embassy Pictures.

Anjing Plague

Saolah-olah sutradara Martin Rosen henteu ngarusak budak leutik anjeun ku Watership Turun, anjeunna sumping deui di 1982 sareng Anjing Plague. Fitur animasi ieu ngeunaan dua anjing naif anu kabur tina pikasieuneun laboratorium uji biologis, ngan ukur nyanghareupan langkung seueur pikasieuneun di dunya luar nalika aranjeunna ngajantenkeun nekat kabébasan.

Anjing Plague mangrupikeun kartun, tapi éta tetep matak nganyerikeun haté sareng pikasieuneun. Sanaos kaseueuran kekerasan diarahkeun ka manusa, anjing mangrupikeun karakter anu simpatik. Anu ieu bakal hésé awas pikeun anu resep anjing di ditu. Anjeun parantos diingetan. Tingali Anjing Plague Ieuh di TubiTV.

 

Hoyong langkung pilem gratis?  Pariksa Tightwad Terror Salasa sateuacanna di dieu.

 

Kasopanan gambar ciri Chris Fischer.

 

Translate »