imah Berita Hiburan Pikasediheun 'PG: Psycho Goreman' Datang Éksklusif pikeun Ngaregepkeun Méi!

'PG: Psycho Goreman' Datang Éksklusif pikeun Ngaregepkeun Méi!

by Waylon Yordania

Salah sahiji pilem anu paling sering dibahas taun ayeuna, PG: Psycho Goreman, sumping kana platform streaming horor / thriller AMC, Shudder, dina Bisa 20, 2021!

Tina sinopsis resmi pilem ieu:

Duduluran Mimi sareng Lukas sacara teu sadar ngahudangkeun deui panguasa alien kuno anu dilebet di Bumi jutaan taun ka pengker saatos usaha gagal ngancurkeun alam semesta. Aranjeunna julukan mahluk jahat Psycho Goreman (atanapi PG pondok) sareng ngagunakeun jimat gaib anu aranjeunna kapendak pikeun maksa anjeunna nurut kana kehendak murangkalihna. Henteu lami sateuacan munculna deui PG narik perhatian babaturan sareng musuh antargugus ti peuntas kosmos sareng galeri rogues para pejuang alien berkumpul di pinggiran kota alit pikeun merjuangkeun nasib galaksi.

Psycho Goreman

PG: Psycho Goreman ditulis sareng diarahkeun ku Steven Kostanski (The Batal) sareng bintang Nita-Josee Hanna (Buku Getih, 4 belas), Owen Myre ("NOS4A2, " Taneuh Silih ganti), Adam Brooks (Anu mulang, Ari bapa), Alexis Hancey (Basa Pérak ), sareng Mateus Ninaber (Mindahkeun).

Pilem ieu bakal premiere salaku SHUDDER EXCLUSIVE tanggal 20 Méi 2021, sareng bakal sayogi di sadaya daérah platform kaasup Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Irlandia, Australia sareng Selandia Anyar.

Ieu pastina pilem anu anjeun teu kersa sono!

Tingali kana cuplikan filmna anu handap ieu, sareng hayu urang terang dina koméntarna upami anjeun bakal ningali PG: Psycho Goreman dina Shudder dina Méi!

GAMBAR FITUR: Matthew Ninaber salaku Psycho Goreman dina pilem horor / aksi / komedi, "PG: PSYCHO GOREMAN," siaran RLJE Films / Shudder. Poto kahadean tina RLJE Pilem / Shudder.

Posts Related

Translate »