imah Warta Hiburan Petisi Dibaca: "Cabut Nyembelih Petugas Seuneu ti 'Maén Lebaran'"

Petisi Dibaca: "Cabut Nyembelih Petugas Seuneu ti 'Maén Lebaran'"

Bahkan aya petisi counter pikeun petisi ieu.

by Timoteus Rawles
51,570 pintonan
Maéhan Lebaran

Sigana mah sababaraha jalma henteu resep pisan kana anu pang anyarna Lebaran pilem sakumaha kami. Khususna, jalma anu ngaraos yén petugas pemadam kebakaran kedah gaduh kekebalan ngalawan pembunuh sérial topéng anu ngagaduhan kakuatan gaib.

Jessie Streeter nyiptakeun paménta pikeun "ngeureunkeun pembantaian pemadam kebakaran" di petisi.org Juni kamari ieu. Petisi nembé parantos néwak moméntum online salaku dinten pembukaan pikeun Maéhan Lebaran beuki deukeut.

Streeter nyatakeun yén aranjeunna janten petugas pemadam kebakaran sareng henteu hormat pikeun maéhan saurang, utamina saatos salah saurang nyobian nyalametkeun nyawa pembunuh éta. Adegan anu dimaksud asalna panginten dina awal pilem nalika urang Awéwé Akhir Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) nuju dikintun ka rumah sakit saatos ditiupkeun imahna pikeun maéhan Michael Myers.

Hayu urang ngantep aranjeunna ngajelaskeun ku kecap sorangan:

"Kuring hoyong pidangan dina pilem Lebaran Kills énggal dimana aranjeunna nunjukkeun Nyembelih petugas pemadam kebakaran. Éta lepat kusabab patugas pemadam kebakaran parantos dimaénkeun ka imah-imah sareng dibunuh ku jalma anu ngala seuneu. Sareng lepat yén Michael maéhan petugas pemadam kebakaran nganggo pakakas tina pemadam kebakaran anu sanésna anu ditelasan. Pas janten petugas pemadam kebakaran kuring ngaraos karasa pisan nyerang sareng ogé indung sareng bapak kuring anu pensiunan patugas pemadam kebakaran. Janten kuring hoyong adegan éta dicandak tina pilem. Michael henteu kedah maéhan aranjeunna dina cara aranjeunna nyalametkeun anjeunna janten anjeunna kedahna nyalametkeun dua petugas pemadam kebakaran di bumi sareng badé maéhan sadulur. Henteu aya alesan pikeun adegan anu matak pikasieuneun éta. Utamana kusabab éta kajantenan dina kahirupan nyata. Sapertos anu kuring carioskeun sateuacan para petugas pemadam kebakaran parantos dipikat pikeun kahuruan sareng tiwas ku sababaraha psiko dina kahirupan nyata. "

Pamaréntah parantos ngempelkeun ngan ukur 12 tandatangan tina 100 anu diperyogikeun pikeun dipidangkeun dina situs. Nembe aya sababaraha anu kéngingkeun koméntar, nyindiran petisi pikeun banding ku cara ngageroan nami sareng bahasa jahat.

Hiji jalma bahkan naros: "Naha urang tiasa ngamimitian petisi pikeun ngeureunkeun petisi ieu? Ieu langkung mirah tibatan Kabangkitan Lebaran. "

Nya enya, saleresna aya hiji. Judulna: "Eureun petisi pikeun miceun meuncit petugas pemadam kebakaran di Lebaran Maéhan 2021," éta dimimitian ku Brandi Slavens dinten Rebo kamari ieu salaku Maéhan Lebaran abah sababaraha tanaga kipas nyata.

Kieu paménta Brandi:

"Nembe hiji petisi dimimitian di change.org pikeun nyembelih petugas pemadam kebakaran dihapus tina pilem Lebaran anyar, Lebaran maéhan (ngaleupaskeun 15 Oktober 2021). Abdi hoyong éta lirén sabab ampir unggal jalma dibunuh dina unggal pilem horor anu kantos ngalaman padamelan ... Rajapati nyaéta pilem ieu sacara jelas. Sacara harfiah teu aya anu kaserang dina pembuatan pilem ieu kuring mastikeun anjeun. Petisi sadayana bodo. Kuring yakin pisan aya seueur pisan penggemar Lebaran anu bakal satuju. Y'all help me keep Michael Meyers on business…. Nuhun. ”

Janten wartoskeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan sadaya pamiarsa anu dipikacinta ieu, sareng hayu urang terang upami anjeun badé ningali Maéhan Lebaran di téater atanapi ngalirkeunana Merak dina 15 Oktober 2021.

Translate »