Connect with kami

wartos

Carita 'Lebaran' Amérika: Freak Show

dimuat

on

Sababaraha penggemar ngajaga Amérika Blora Story dugi ka ayeuna tiasa mikawanoh citra anu aya dina sababaraha pamandanganna. Sapertos ideu badut pembunuh psiko, contona. Ngingetkeun saha waé ka Danielle Harris?

hall4blu_shot11l_converted
Amérika Blora Story
: "Freak Show" nyandak jalan turun mémori, némbak sababaraha adegan dalit anu katingalina seueur pisan sapertos "Lebaran" John Carpenter. Ieu samping-ku-sisi:

Mimiti, an AHS  adegan fitur gadis saeutik trik-atanapi-ngubaran, sarta anjeunna bintik lalaki pilari pikasieuneun. Teu aya anu percanten ka anjeunna nalika anjeunna nyobian milari bantosan. Sanaos anjeunna aya di tukangeunana, pikasieuneun disumputkeun di tukangeun rungkun. Tapi anjeunna ningali killer badut Twisty, sareng anjeunna ningali anjeunna. Sareng anjeunna tetep ningali ka anjeunna.
IMG_20141024_113500

Dandy Mott (diperankeun ku Finn Wittrock) adegan badut pembunuh ogé katingali samar-samar. Henteu kunanaon, janten panginten anjeunna sanés jelema nu maehan badut, tapi anjeunna ngabijilkeun topéng badut éta. Sareng urang ningali adegan sadayana dalit; liang panon maluruh frantically pikeun batur, hal, tilelep péso kana. Hanjakalna, Dandy henteu ngagaduhan drive anu sami sareng Danielle. Anjeunna henteu sanggup nyuduk panyawat perawatan na. Anu nunjukkeun henteu sieun nalika anjeunna ngadeukeutan. Bahkan aya garis ngeunaan sasatoan anu maot dina adegan éta, anu dumasarkeun sapertos ode kana rujukan "Lebaran" anu sanés, waktos ieu nyandak isyarat tina ngarobih Rob Zombie.

IMG_20141024_113443

Janten naha Dora (diperankeun ku Patti LaBelle) bakal maénkeun metaforis Curtis? Urang ngan bakal terang nalika épisodena sumping. Tapi dugi ka ayeuna, naon anu urang terang, nyaéta badut pembunuh lalaki-budak lalaki ngalaman hiji waktos nyobian nyobian neuleumkeun péso na kana dirina. Meureun anjeunna bakal balik dua puluh taun engké? Atanapi anjeunna bakal ngantosan dugi ka imahna dipasang kaméra? Ngan ukur waktos bakal nyebatkeun.

IMG_20141024_113400

Diulas dina Tulisan ieu
Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Lalajo Adegan Ngudag Tangkal Predator Dihapus Tina 'Prey'

dimuat

on

Pikeun ngarayakeun teh 4K UHD, Blu-ray™ jeung DVD sékrési pilem Prey taun ka tukang, 20th Abad Studios parantos nyayogikeun adegan storyboard animasi anu dihapus. Dina klip ieu, urang ningali Srikandi urang Naru dina ngudag suku jeung Predator ngaliwatan tops tangkal tina kanopi leuweung.

Pilem ieu parantos dieusian ku pamandangan ngudag anu saé sareng set-up anu suspense, tapi éra urang henteu kantos ningali anu ieu dilebetkeun kana pilem.

Prey kaluar dina Hulu di 2022. Éta mangrupikeun hit kritis sareng para peminat sigana resep kana jalan carita mandiri anu unik. Jalma-jalma bogoh ka Sarii, babaturan taring Naru, nu ngaran aslina Coco. Manehna teu boga pangalaman pilem saméméhna sarta dilatih husus pikeun pilem.

Video kahiji nyaéta adegan tanpa koméntar. Anu kadua kalebet koméntar ti sutradara Dan Trachtenberg.

Kalayan Komentar:

Continue Reading

wartos

'Courtney Gets Possessed' Sigana mah The Satanic BFF Comedy of 2023

dimuat

on

Janten mantan anjeun nyaéta Iblis nyalira sareng anjeun parantos pindah ka anu énggal. Nyatana, anjeun badé nikah ka éta jalma. Tapi Iblis mangrupikeun jinis sirik sareng henteu ngaberkahan kana susunan énggal ieu. Naon anu kedah dilakukeun? Éta premis tina komedi horor anyar Courtney meunang milik.

Ngan ku ningali trailer, urang meunang rasa ieu komedi ngeunaan kakuatan gadis jeung urang cinta éta. Taun kamari Pangusir Babaturan Pangsaéna fokus kana hiji sobat nyoba ngaluarkeun sétan tina jiwa kabogohna, tapi dina pilem ieu, eta Sigana mah sakabeh pihak kawinan bakal aub.

atuh!

Plot:

Kalawan nuptials nya dina garis tur éta Pangeran gelap lurking deukeut ku, Courtney ngalakukeun pangalusna nya ngajaga imah budak leutik nya dina wengi kawinan. Tapi nalika adina ne'er-do-well ngahaja ngondang Iblis ka jero (dipikawanoh leuwih kasual salaku Dave), anjeunna mibanda Courtney - ngalungkeun rengkuh demonic kana rencana happily-kantos-sanggeus nya. Tim ragtag Courtney pahlawan horéam kaasup adina nya, sahabat perfectionist, sarta skeptis kahareup adi iparna kudu manggihan cara pikeun exorcise Dave, meunangkeun deui jiwa Courtney urang, tur meunangkeun dirina turun Barisan kalawan sakumaha saeutik pertumpahan darah mungkin. 

"Dina Panyakit sareng Naraka" nyandak hartos énggal dina romp anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ieu. Pamirsa bakal ditinggalkeun mikirkeun garis antara cinta sareng milik sareng naon hartosna masihan diri ka batur. Bakal bel kawinan Courtney urang hurung atanapi aranjeunna bakal drowned kaluar ku jeritan tina damned? 

Courtney meunang milik Ditulis sareng disutradarai ku Jono Mitchell sareng Madison Hatfield. Dihasilkeun ku Hatfield sareng Jordan Blair Brown. Eksekutif Dihasilkeun ku Stephen Beehler, Jegor Jersov, sareng Jono Mitchell. Sinématografi ku Brett A. Frager. Dikarang ku Jordan Bennett. Produksi Gambar Peach Jam.

Courtney Gets Possessed bakal sayogi dina digital sareng on Demand, Jumaah, 3 Nopémber.

Continue Reading

wartos

Kantong utah Diserahkeun di Bioskop salaku 'Saw X' Disebut Leuwih Awon Ti 'Terrifier 2'

dimuat

on

ragaji

Inget sakabeh folks puking ngalakonan nalika Pangéran 2 dirilis di bioskop? Éta jumlah luar biasa tina média sosial anu nunjukkeun jalma-jalma ngalungkeun cookies na di bioskop dina waktos éta. Pikeun alesan alus teuing. Upami anjeun parantos ningali pilem sareng terang naon anu dilakukeun ku Seni Badut ka awéwé di kamar konéng, anjeun terang éta Pangéran 2 éta teu messing sabudeureun. Tapi katingalina éta Saw X keur katempo nangtang.

Salah sahiji pamandangan anu tétéla ngaganggu jalma-jalma ayeuna nyaéta yén saurang lalaki kedah ngalakukeun operasi otak pikeun dirina pikeun nyéépkeun sakumpulan zat abu anu beuratna cukup pikeun tantangan éta. Adegan geulis brutal.

Sinopsis pikeun Saw X sapertos kieu:

Hoping pikeun tamba miraculous, John Kramer ngumbara ka Mexico pikeun prosedur médis picilakaeun sarta ékspérimén, ngan pikeun manggihan sakabéh operasi mangrupa scam pikeun nipu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, pembunuh séri anu kasohor ngagunakeun perangkap anu gila sareng akalna pikeun ngabéréskeun para seniman penipu.

Pikeun kuring pribadi, kuring masih mikir éta Pangéran 2 owns makuta ieu sanajan. Éta gnarly sapanjang sareng Seni kasar sareng henteu ngagaduhan kode atanapi naon waé. Anjeunna ngan resep killin '. Sedengkeun Jigsaw nguruskeun dendam atawa dina etika. Ogé, urang ningali kantong utah, tapi kuring henteu acan ningali saha waé anu nganggo éta. Janten, kuring bakal tetep skeptis.

Sadayana, kuring kedah nyebatkeun yén kuring resep duanana film sabab duanana nempel sareng épék praktis tibatan jalan grafik komputer anu murah.

Dupi anjeun katingali Saw X acan? Naha anjeun pikir éta saingan Pangéran 2? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

ragaji
Poto: X/@tattsandcoaster
Continue Reading