Connect with kami

wartos

Perhatosan Penggemar NOES, 'FredHeads The Documentary' Bakal Datang Moal lami deui!

dimuat

on

Hiji impian jadi kanyataan keur loba Impian Di Jalan Elm nu mikaresep; tungtungna, nu lila-tunggu FredHeads dokumenter geus sadia pikeun pre-order on Amazon.com kalawan tanggal release 14 Pébruari! Lima taun ka tukang, urang dibagikeun ka wartos yén dokumenter ieu salaku eta diasupkeun tahap awal produksi jeung IndieGoGo crowdfunding, sarta ayeuna antosan ngan ngeunaan leuwih. FredHeads bakal nyaritakeun kumaha Impian Di Jalan Elm geus impacted fans sarta maranéhanana kalibet.

dokumenter ieu ceuk ngeusi footage konvénsi sarta testimonials ti Jalan Elm alum.

Poto Kahadean tina FredHeads Kaca Twitter.

Karya seni panutup ieu hebat pisan! Kamar boiler, beca, sareng luncat tali ngajerit, Fred Krueger! Sapertos seueur, séri pilem ngagaduhan tempat anu khusus dina haté kuring sapertos anu sanés, sareng kuring terang dokumenter ieu bakal cocog sareng sadaya peminat anu caket sareng tebih.

FredHeads bakal disebarkeun ku BayView Entertainment, perusahaan média anu khusus dina ngahasilkeun, pamasaran, ngembangkeun, sareng nyebarkeun kontén audio-visual.

Di dieu hiji Tingal munggaran di FredHeads DVD sareng kipas # 1 Elm Street, Diandra Lazor anu éndah (Sassysledgehammer).

Jeung inget ... "unggal kota boga hiji Elm Street!"

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Movies

'The Strangers: Bab 1' Muka Ngalangkungan 'Prey at Night'

dimuat

on

Malah ku ulasan biasa na The Strangers: Bab 1 geus sieun nepi cukup pembunuhan di box office, sahingga film horor pangbadagna dibuka dina 2024 jadi jauh. Pembeli karcis ngaléos $ 11.8 juta domestically pikeun Thriller invasi imah leuwih sabtu minggu teh, surpassing pilem panungtungan dina séri Strangers: Prey at Peuting (2018) nu nyeepkeun ampir $ 10.5 juta kana bubuka na.

Taun dimimitian kaluar promisingly kalawan fans antisipasi pilem studio badag kayaning Wengi Ngojay, Imajinasi, sarta Tarot dina batu tulis. Tapi éta murag datar duanana kritis tur komersil, casting a pall leuwih box office, sanajan Peuting ngojay urang bubuka ampir sarua jeung The Strangers bab 1.

Teu dugi Maret yén hal dimimitian pikeun ngaronjatkeun kritis jeung sékrési tina Suci beresih lajeng dina April, Omen Kahiji. Masih, ulasan anu saé tiasa narik salah sahiji film éta kana klub sabtu minggu pambukaan $ 10 juta.

Nanging, anjeunna parantos janten taun streamer pikeun pilem horor, kalayan seueur genre asli anu dileupaskeun dina jasa langganan anu mayar sapertos. Shudder. Pamirsa sigana ngahargaan kana genah cicing di bumi pikeun lalajo Ahir Peuting Jeung Iblis, Kaserang, jeung upcoming Di Alam Lodaya. Malah hit breakout taun ieu Abigail hasil pindah ti bioskop ka imah digital ngan tilu minggu sanggeus release téater na.

Kalayan satengah taun, masih aya seueur pilem horor anu nuju jalan. Pikeun sababaraha ngaran, aya Suku panjang, Cuckoo, MaXXXine, jeung senteng masih dimuat dina kamar pikeun 2024.

The Strangers: Bab 1, sakumaha judulna nunjukkeun, nyaeta kahiji di sutradara Renny Harlin urang trilogi dina jagat raya ieu. Naha atanapi henteu dua sésana bakal nguntungkeun dina sabtu minggu pambukaan najan ulasan tepid tetep ditingali.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading