Connect with kami

wartos

'Pembunuhan Amityville' Nganteurkeun Teror Dina ScreamFest 2018!

dimuat

on

Pangpangna pikeun mendakan Kagiatan paranormal di 2007, festival pilem horor ScreamFest ngamungkinkeun pembuat pilem sareng panulis skénario dina genre édisi horor sareng élmu tempat dijantenkeun karya-karyana dina industri pilem. Pangadeg ScreamFest sareng produser pilem Rachel Belofsky ngalakukeun salah sahiji padamelan taun ayeuna!

Pembunuhan Amityville perdana di festival dina 9 Oktober sareng ngabantosan ngamimitian acara (9 Oktober dugi ka 18). Nu matak, kru, jeung tamu istiméwa nyandak kana karpét "hideung" sateuacan disayogikeun pilem sareng mesem kaméra.

Daniel Farrands (Diréktur, Panulis) anu hina pisan ngajelaskeun Laporan Karpét Beureum nalika ditanya: "Naon anu anjeunna pikirkeun ngadamel franchise ieu istimewa, resep sareng masih suksés ayeuna?"

“Pilem ieu sanés bagian tina waralaba. Mangrupikeun carita ngeunaan kulawarga Defeo anu sacara tragis kaleungitan nyawa di bumi éta di 1974 sateuacan aya bumi angker, atanapi sateuacan aya waralaba. Abdi hoyong hormat ka aranjeunna. Abdi hoyong nyaritakeun vérsi kuring ngeunaan carita ngeunaan naon anu aya. Jelas sababaraha hal éta asalna tina imajinasi kuring sorangan sabab teu aya anu terang pisan naon anu kajantenan di imah éta sareng éta mangrupikeun hal anu paling meresahkeun ngeunaan carita éta nyaéta henteu seueur jalma..nepi ka ayeuna para penegak hukum henteu terang kumaha rajapati dilakukeun ku cara komitmen aranjeunna sareng masih aya seueur tungtung anu pas pikeun kasus éta. "

Pastikeun anjeun parios deui sareng kami pikeun marios Pembunuhan Amityville. Dédikasi sareng kerja keras pisan resonates dina layar sareng pilem éta mangrupikeun kado anu leres pikeun warisan DeFeo dina nyaritakeun carita na sareng masihan pilem anu pantes pikeun fans. Sareng leres pikeun anjeun sadaya penggemar Amityville II, aya sababaraha unggeuk pikeun pilem kepemilikan 1982.

Diane Franklin dina Premiere 'The Amityville Murders' di ScreamFest 2018. Poto - Ryan T. Cusick ti iHorror.com

Kue Lawrence, Zane Austin, Noa Brenner di Premiere 'The Amityville Murders' di ScreamFest 2018. Poto - Ryan T. Cusick ti iHorror.com

Duta Besar Lin Shaye ScreamFest 2018. di Premiere 'The Amityville Murders' di ScreamFest 2018. Poto - Ryan T. Cusick ti iHorror.com

Lydia Hearst, Kue Lawrence, Zane Austin, Noa Brenner di Premiere 'The Amityville Murders' di ScreamFest 2018. Poto - Ryan T. Cusick ti iHorror.com

Daniel Farrands & Lydia Hearst di Premiere 'The Amityville Murders' di ScreamFest 2018. Poto - Ryan T. Cusick ti iHorror.com

Gabung sareng pamaén sareng awak nalika aranjeunna nyawalakeun pangalaman dina damel dina pilem anu rumit sareng serem ieu - Dumasar Kajadian Leres! Diatur ku Lydia Hearst. Dina Kahadiran: Chelsea Ricketts, Sky Liam Patterson, Rebekah Graf, Sana Kaproff, Steve Trzaska, Diane Franklin, Lucas Jarach, Daniel Farrands, Kue Lawrence, Zane Austin, Noa Brenner.

kira-kira Pembunuhan Amityville:

Dina wengi tanggal 13 Nopémber 1974, Ronald DeFeo, Jr nyandak bedil anu kuat sareng ngabunuh sadayana kulawargana nalika aranjeunna bobo. Dina sidang na, DeFeo nyatakeun yén "sora" di bumi maréntahkeun anjeunna maéhan. Ieu carita aranjeunna.

Set Kolektor Edisi Terbatas dikirim November 5, 2018. Bada pamesanan Pembunuhan AmityvilleKoléktor DVD Siapkeun IEUH jeung Pembunuhan Amityville Kolektor Blu-Ray Set IEUH.

VOD / Kabel sareng bioskop terbatas November 13th (Milangkala anu ka-44 tina rajapati).

Fitur husus:

  • gandengan
  • Adegan Dipupus
  • Wawancara sareng Cast & Filmmaker
  • Balik Pamandangan

Ngeunaan FESTIVAL FILM Horror Filem SCREAMFEST

Dibentuk dina bulan Agustus 2001 ku produser pilem Rachel Belofsky, Screamfest Horror Film Festival mangrupikeun 501 (c) (3) organisasi nirlaba anu masihan pembuat pilem sareng panulis skénario dina genre horor sareng fiksi ilmiah mangrupikeun tempat pikeun paméranna dipamerkeun dina industri pilem . Diantara seueur pilem anu parantos kapendak sareng / atanapi diawalan dina festival éta kalebet "Kegiatan Paranormal," "30 Dinten Peuting," "Trik 'Ngarawat" sareng "The Human Centipede." Kanggo inpormasi lengkep, didatangan www.ScreamfestLA.com atanapi email [email dijaga]

* Gambar Unggulan - Diane Franklin & Putri - Olivia DeLaurentis

 

 

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Katerangan urban: A ulang 25th Retrospective

dimuat

on

Pikeun Silvio.

Taun 90-an éta sinonim jeung rénaisans pilem slasher, kalawan loba datang panas kaluar ti heels of ngajeritkasuksésan genre-ngarobah 's. Legenda Perkotaan éta salah sahiji pilem sapertos anu lumbered dina kategori 'Scream rip-off', tapi gancang naek kana status legendaris sorangan, gaining popularitas badag alatan maéhan surem sarta undeniably haunting atmosfir na. Ayeuna, 25 taun ti release aslina, Legenda Perkotaan masih karasaeun jadi chilling jeung thrilling sakumaha eta lumangsung deui.

Miluan kuring dina ngahirupkeun deui sababaraha hal konci anu ngajantenkeun éta istimewa: tina pambukaan anu hebat sareng karakterna dugi ka maotna unik sareng legenda anu diideuan ku aranjeunna. Hayu urang ngagungkeun 25 taun pilem tercinta anu pasti aya dina daptar nonton biasa horor mana wae.

Blanks on set kalawan Leto na Rosenbaum

1998 slasher Palasik diarahkeun ku ngora, up na datang sutradara Jamie Blanks, ngan 26 taun dina waktos éta. Naon anu kuring lakukeun dina umur 26? Masih hirup jeung kolot! Blanks asalna boga panon na on Abdi terang naon anu anjeun lakukeun usum panas kamari komo diarahkeun hiji bohongan-trailer pondok tapi pamustunganana Jim Gillespie geus kungsi hired pikeun pakasaban.

Pikeun seueur, kalebet sutradara, éta kedah dirasakeun sapertos nasib sapertos Wes Craven sareng ngajerit Abdi henteu tiasa ngabayangkeun thrill sareng nada Legenda Perkotaan keur 'direbut' dina cara anu sarua lamun éta sutradara sejen. Blanks milih gaya kirang visceral sarta pendekatan langkung muted nu nyandak telat Silvio Horta's gagasan jeung ditarjamahkeun dina cara nu nyorong panongton ngagunakeun imajinasi maranéhanana, nu digawé tremendously ogé sarta, dina cara, ngagambarkeun kateupastian jeung kanyahoan tina sagala legenda urban nyata.

Nu maéhan neunggeul

Pilem mimitina disetél dina usum tiis, ku kituna kostum parka anu nyaman, tapi parobahan produksi ngarobih setting musiman. Pamustunganana, kostum éta dijaga sareng sanaos saderhana pisan dina desain, aya anu pikaresepeun sareng tiasa diaksés dina penampilanna. Slasher: Partéi kaliru, Pasti geus pasti dicokot inspirasi ti ieu, sakumaha killer na ngagem gaya parka sarua. Sanajan kitu, éta soaking baseuh jeung slick kalawan unggal getih korban ... touch ditambahkeun nice.

Naskah Horta ogé rada béda. Utamana, tungtung ieu rada dirobah: eta diulas maot sejen tur euweuh penampilan ti Brenda. Sabalikna, grup murid 'aneh' anyar diantar ku Reese. Sakali salah sahijina, Jenny, keur nyalira, sungut nya muffled ku leungeun gloved. Hiji kampak diangkat kana hawa lajeng struck handap, motong ka hideung.

Nkk
Michelle Mancini (Natasha Gregson Wagner)

Urban Legenda dimimitian ku cara visually keuna tur unsettling na, kawas ngajerit, Runtuyan bubuka na penting dina netepkeun nada sarta dibawa teror nepi deukeut jeung pribadi, maén kalawan pamanggih carita folklore awéwé terasing jeung claustrophobia. Tapi, tibatan budak awéwé nyalira waé siap-siap nonton pilem, éta awéwé nyetir nyalira dina kaayaan anu pas pikeun horor naon waé.

Skor haunting Christopher Young netepkeun urang kana naon anu bakal janten pilem atmosfir sareng poék, anu matak pikasieuneun sareng kaagungan. Urang gancang-gancang diwanohkeun ka Michelle Mancini, budak awéwé riang nyetir mobil SUV na dina wengi baseuh nyanyi sareng Bonnie Tyler… Anjeunna enggal-enggal mendakan yén anjeunna kakurangan bénsin sareng kapaksa lirén di pom bénsin anu sepi, sareng patugas anu pikasieuneun. Nalika ngeusian mobilna, patugas ningali aya anu ganjil sareng tiasa ngabujuk anjeunna asup ka jero, nganggo alesan yén kartu kiriditna henteu jalan. Jelas Michelle waspada sareng nalika sadar yén patugas ngabohong, anjeunna lumpat, sieun pikeun hirupna. Ironi lumpat tina kasalametan kana cakar bahaya memang pikasieuneun.

Brad Dourif sakumaha Michael McDonnell

Hayu urang hilap kecap-kecap anu pikasieuneun ngajerit tina jero beuteung patugas nalika anjeunna tungtungna tiasa ngabébaskeun aranjeunna tina gagapna… "aya batur di jok tukang!", Frasa anu ikonis sapertos dialog Dourif anu teu émut sareng ngirimkeun hawa tiis anu leres. handap tulang tonggong. Nalika Michelle kabur dina mobilna di jalan anu sepi dina banjir cimata, hujan pelting turun ka dirina, guludug keprok, sosok katingal naék di tukangeunna dina gelap sareng kilat kilat. Dina hiji jurus gancang tina kampak, Michelle dipegatkeun, ngirim sabeulah nabrak jandela, daging, getih jeung bulu dina ujung na. Gambarna luntur, kampak ngaleungit tina tetempoan sareng anu tinggaleun nyaéta jandela anu rusak. Runtuyan bubuka maénkeun kalayan rasa anu teu dipikanyaho dimana anjeun henteu terang iraha pembunuhna bakal nyerang sareng ku cara naon… Ieu saréat pikeun fans Sinématografi jeung ujung korsi gorehounds ogé. Bubuka aslina Horta éta saeutik leuwih macabre sanajan sarta aub sirah Michelle urang rolling arah kaméra dugi sungut nya ngeusi layar tur pamandangan lajeng transitioned ka Natalie yawning, narik kaluar tina sungut nya.

Natalie (Alicia Witt) jeung Paul (Jared Leto)

Disetél di Pendleton, Universitas New England anu hébat anu mangrupikeun karakter anu luar biasa dina dirina sorangan, caritana nuturkeun 'gadis pamungkas' Alicia Witt Natalie Simon, anu mendakan dirina neuleumkeun dina pembunuhan bertema folklore sadis… hiji sigana yakin nya. Natalie diiluan ku wartawan enigmatic Paul, dicoo ku Jared Leto (anu sigana mungkir sagala pangaweruh ngeunaan pilem) pikeun nalungtik murders, nu coincide jeung ulang 25th tina pembantaian asrama Stanley Hall. Sapanjang pikeun numpak pikasieuneun aya babaturanana, grup anu dipilih sampurna anu ngagambarkeun stereotypes horor tangtu… Brenda, satia jeung bubbly bestie Natalie, Damon, nu prankster incessant jeung tips frosted, Sasha, nu slutty sex nasehat radio show host jeung Parker, nya. kabogoh frat-guy.

Danielle Harris sakumaha Tosh

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hootie meunang microwaved

Dekan universitas aya di gigireun pendak sareng pembunuhna, dina legenda anu ngaréplikasi 'The Ankle Slicing Car Thief' atanapi 'The Man Under The Car'. Anjeunna tangtu boga tendons ankle na sliced ​​kabuka sarta ragrag kana halangan spike ban. Geus waktuna pikeun frat-guy loudmouth maot na Parker pasti meunang eta dina cara metot nu mixs 3 atawa 4 legenda kana hiji. Dina pésta persaudaraan, Parker nampi telepon sareng dina tungtung telepon aya sora misterius anu nyarioskeun anjeunna badé maot… akrab? Sorana nyindiran anjeunna, sanaos Parker yakin éta ngan Damon nyobian nyingsieunan anjeunna nganggo legenda 'The Babysitter And The Man Upstairs', tapi pembunuhna leres-leres ngagunakeun legenda 'The Microwaved Pet' sareng parantos ngagoreng anjing Parker Hootie dina gelombang mikro, anu hasilna. dina katurunan, ngabeledug dinner uncooked daging anjing.

Pupusna pamungkas Parker sanajan asalna dina bentuk legenda 'Pop Rocks And Coke' sareng pembunuh éta ngaleungitkeun éta kalayan bantosan Draino anu ageung pikeun ngabéréskeun anjeunna. Sasha maot pas saatosna dina pulas dina legenda 'Love Rollercoaster Scream', nalika serangan sareng jeritan maotna disiarkeun langsung dina hawa, anu sadayana nganggap mangrupikeun prank pembantaian ulang taun Stanley Hall. Sateuacan pupusna anjeunna nuju di pésta dimana saurang lalaki nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan lagu 'Love Rollercoaster', anu disebatkeun ngajerit nyata ti korban rajapati.

Reese (Loretta Devine) kalayan lambang Pendleton

Salaku ogé ngabogaan fun, maot kreatif kalayan saeutik nuansa ka aranjeunna, Urban Legend nampilkeun tumpukan béntang horor, rujukan jeung endog Easter. Professor Wexler dicoo ku legenda horor Robert Englund. Ngaran kulawarga Michelle nyaéta Mancini, tangtosna pikeun ngarujuk kana panyipta Child's Play Don Mancini. The rencang SPBU, Michael McDonnell, dicoo ku Chucky dirina Brad Dourif. Duanana Joshua Jackson sareng Rebecca Gayheart aya dina kasurupan 2 sareng karakter Gayheart namina Brenda nyaéta Bates, saatos Norman Bates.

Tosh dimaénkeun ku ratu jeritan Danielle Harris, dipikanyaho maén Jamie Lloyd dina Lebaran 4 sareng 5 bahkan tukang jaga anu pikasieuneun teras maénkeun Three Finger dina pilem Wrong Turn munggaran… berbunyi 'Amicum Optimum Factum', nu ditarjamahkeun jadi 'sobat pangalusna ngalakukeunana'. Ngomongkeun éta…

Budak awéwé nganggo pita

Killer nembongkeun salah sahiji karesep kuring dina sagala pilem slasher. Tempatna di Aula Stanley anu ditinggalkeun, ayeuna mangrupikeun bumi horor dimana mayit para korban parantos ditampilkeun, Natalie enggal mendakan awak Brenda ngagolér dina ranjang. Nalika anjeunna ngajauhan kabingungan, Brenda naék di tukangeunana, nyéépkeun hiji dina rahang sareng seuri sapertos psikopat anu teu aya. Nalika Natalie hudang, pembunuhna muncul dina visi kaburna, nyentak tiung sareng Brenda nyarios, "Gotcha!".

Pamungkasna dimaénkeun sacara maniak sapertos anu anjeun ngarepkeun sareng Brenda anu gila anu ngungkabkeun yén sababaraha waktos sateuacan Natalie sareng Michelle nyababkeun pupusna kabogoh SMA sareng tunangan nalika aranjeunna mutuskeun nyetir tanpa lampu payun sareng nyobian 'High. Legenda Beam Gang Initiation, nyaéta nalika mobil anu hurungkeun deui diburu sareng dibunuh. Ngan hartina pikeun prank bodo, Natalie jeung Michelle ngahaja maéhan anjeunna, shattering Brenda na sanity dirina kana bit.

Pilem éta klimaks bunderan pinuh ku Brenda muncul dina tonggong mobil Paul nganggo kampak sareng saatos scuffle sakedap, rokét kaluar tina jandela sareng ka walungan, teu pernah katingali deui… tapi, tangtosna anjeunna katingali deui, sareng dina pamandangan tungtung éndah nu ningali Brenda hirup tur ogé, manehna mucunghul jeung grup anyar murid ngagem pita sabudeureun beuheung na. Penampilan anyar anu menarik ieu diilhami ku dongéng/legenda 'The Girl With The Green Ribbon', dasarna carita budak awéwé anu sirahna disimpen dina awakna ku pita. Anjeun tiasa ningali ieu salaku Brenda anu rada dirobih sareng pita anu ngalambangkeun dirina tetep babarengan… atanapi anjeunna zombie tanpa sirah. Naon waé cara, éta saleresna mangrupikeun kacindekan anu unik sareng nyugemakeun sareng sareng kagilaan asli na, ngajantenkeun Brenda salah sahiji pembunuh awéwé karesep kuring.

Robert Englund salaku Professor Wexler

Nu matak stellar, kalawan loba Kujang jeung béntang hareup diulas tur salaku surat wasiat kana naskah Silvio Horta urang well-ditulis tur ketat anjeun meunang ngan cukup naon unggal karakter ngeunaan saméméh maranéhna keur ditelasan kaluar. Englund nyéépkeun kajahatan sareng nyisir unggal pamandangan kalayan glint anu sombong dina panonna. Joshua Jackson muterkeun fool sampurna sarta méré pilem relief komik na, hususna, anjeunna shines dina pamandangan batu pop kawentar dimana eta Sigana mah manehna kungsi waktos hébat convulsing di lantai. Gayheart panginten janten bintang dina acara éta salaku réréncangan anu bakti sareng pembunuh gila, khususna nalika monolog ahirna dimana anjeunna tiasa nyapek pamandangan sareng nempatkeun kakuatan tambahan kana karakterna.

Éta dina momen-momen dimana Brenda malik tina maniacal ka husk anu disiksa ditimbang ku duka dimana anjeun leres-leres tiasa percanten yén anjeunna salaku awéwé anu jiwana dicabut sareng diganti ku amarah. Sarta ulah poho Loretta Devine incomparable sakumaha Reese Wilson, toting bedil emas, maot-hard kipas tina Blaxpoitation pilem Coffy. Anjeun tiasa ningali anjeunna salaku Urban Legend's Dewey, ngan pikaresepeun sareng rada kagok, tapi sikep seuneuna leres-leres ngajantenkeun Reese janten karakter anu kuat.

Brenda (Rebecca Gayheart) jeung Natalie (Alicia Witt)

Pilem ieu pikasieuneun sareng pikasieuneun sareng leres-leres ngagaduhan suasana anu paling poék dina slasher mana waé, tapi ogé karasaeun pisan ku nostalgia 90an murni. Malahan arsitéktur neo-Gothic sareng set-pieces ngajadikeun anjeun ngarasa hoyong ngorondang kana layar, tapi éta ngan ukur kuring sabab kuring resep kana TV sareng pilem anu ngagaduhan paguron luhur bahkan ngan ukur setting universitas. Aya hal enchanting acan spooky ngeunaan aranjeunna, nu di Legenda PerkotaanKasus 's leres-leres nambihan misteri sareng aura umum. Anjeun ngarasa kawas lauk leutik di laut lega, tapi lamun killer datang, eta tembok nutup jeung anjeun trapped. Aya dimana-mana pikeun lumpat tapi teu aya anu nyumput sareng ieu pasti pilihan anu sampurna pikeun pilem slasher kalayan modus operandi anu ageung. Pramuka lokasi pencét emas sareng milih setting anu pas, anu ngajantenkeun premis saderhana janten anu langkung ageung…

siga ngajerit, Legenda Perkotaan dibayar reverence ka horor ku cara sorangan sarta mangrupa surat cinta ka genre anu. Sabenerna film horor dijieun pikeun fans horor hardcore. Éta pikeun kamungkinan misterius anu teu dipikanyaho sareng pangperangan tina legenda kota sapertos Scream pikeun pilem sareng fandom. Duanana subjék anu rooted dina inspirasi, kanyahoan jeung naon bisa jadi kanyataan pikasieuneun lamun dibawa ka hirup. Dina waktos éta seger pisan sareng gaduh jenius maén dina kasieunan anu urang sadayana gaduh di nonoman urang. Sarerea terang hiji urban legend sareng unggal kota ngagaduhan anu jero dina sajarahna. Anjeun ngarasa langsung nyambung kana témana sareng ditarik kana caritana, anu ngajantenkeun Urban Legenda langkung seueur tibatan 'ngan hiji clone Scream'. Cai mibanda warisan langgeng sorangan, nu, jujur ​​kuring miharep urang meunang nganjang deui dina mangsa nu bakal datang.

Sigana gélo mikir yén pilem ieu 25 taun heubeul, tapi éta. Dina 25 taun deui urang masih bakal ningali deui ieu kalayan resep. Sakumaha ceuk paribasa… aranjeunna henteu ngajantenkeun aranjeunna sapertos biasa.

Continue Reading

wartos

Trailer 'House of Dolls' Ngawanohkeun Masked-Slasher Anyar Deadly

dimuat

on

boneka

Slasher anu sanés nuju jalan sareng sapertos sadayana slashers kami di iHorror parantos dipikaresep. Imah Bonéka fitur slasher anu ngagem topéng lengkep sareng studs kaluar sakuliah. Tangtu, gambar brings up Hellraiser urang Pinhead, tapi dina skenario anu béda.

Sinopsis pikeun Imah Bonéka sapertos kieu:

Reuni kulawarga janten maot nalika tilu sadulur estranged balik ka bumi pikeun minuhan kahayang terakhir ramana sareng ngumpulkeun warisan. Nu nyekel éta maranéhanana kudu gawé bareng pikeun ngajawab teka nu bakal ngakibatkeun rejeki disumputkeun jero hiji dollhouse buta. Tapi geura-giru maranéhanana jadi mangsa péso wielding-maniac kalawan rencana sorangan.

boneka

Pilem ieu dibéntangan Dee Wallace, Meeko Gattuso sareng Stephanie Troyak dina pilem anu disutradarai ku Juan Salas.

Imah Bonéka datang ka VOD dina 3 Oktober.

Continue Reading

wartos

Hulu Meunang Groovy Jeung Bakal Stream Full 'Ash vs Evil Dead' Series

dimuat

on

Bruce campél teu aub dina dirina Sétan paéh franchise taun ieu iwal sora na dina catetan phonograph di Bangkit Maot Jahat. tapi Hulu henteu ngantepkeun musim ieu tanpa kunjungan ti "gado," sareng aranjeunna bakal ngalirkeun sadayana Starz runtuyan Abong vs Jahat Maot dina Minggu, 1 Oktober.

séri éta hit diantara fans. Sahingga éta lumangsung tilu musim, disaluyukeun pikeun inflasi aplikasi streaming, éta kawas lima. Leungit, éta bakal jadi hébat lamun Starz geus nyokot Geritol sarta ditajong burit keur usum final pikeun mungkus hal up.

Ieu Juli kaliwat Bruce Campbell nyatakeun alatan konstrain fisik anjeunna teu bisa deui neruskeun kalungguhanana sakumaha Ash Williams dina franchise nu dimimitian leuwih 40 sababaraha taun ka pengker. Tapi hatur nuhun kana server modern sareng perpustakaan streaming, warisan na bakal terus hirup salami mangtaun-taun.

Abong vs Jahat Maot séri bakal ngalirkeun data dina Hulu dimimitian 1 Oktober.

Continue Reading