imah Berita Hiburan Pikasediheun Pembantaian Pésta Ngalenyepan 'Dijieun deui ku Ngagorowok! Studios Dicokot ku SYFY

Pembantaian Pésta Ngalenyepan 'Dijieun deui ku Ngagorowok! Studios Dicokot ku SYFY

by Waylon Yordania
Pembantaian Partai Tilem

Syfy bakal debut debut tina Amy Holden Jones sareng Roger Corman Pembantaian Partai Tilem ti taun 1982 akhir taun ayeuna.

Denmarkka Esterhazy (Pilem Pisang Belah) bakal ngarahkeun pilem dumasar kana skénario Suzanne Keilly (Abong vs Maut Jahat). Detil plot pikeun pembuatan ulang henteu acan dikedalkeun, tapi anu asli mendakan pesta tidur di SMA anu disiksa ku psikopat anu nganggo latihan kakuatan anu gedé pisan.

Syuting dina pembuatan ulang anu dibungkus di Afrika Kidul bulan kamari ngalaporkeun Deadline. Bentangna Hana Gonera (Éja), Frances Sholto-Douglas (Balung dicium), Mila Rayne, Alex McGregor (Ratu Vagrant) sareng Reze-Tiana Wessels.

Gorowok! Sudios kéngingkeun hak pilem éta saatos kéngingkeun perpustakaan New Horizon Picture taun kamari. Kasepakatan éta kalebet hak pikeun 270 pilem Corman.

"Remake salah sahiji film mani karya awal Roger Corman sareng Amy Holden Jones pikaresepeun sareng gagah. Tapi teu aya tangan anu langkung saé pikeun nempatkeun tantangan ieu ka Denmarkka Esterhazy, Suzanne Keilly, sareng tim di Blue Ice Pictures. Visi kréatipna duanana bakalan ngahargaan étos Corman sareng narik perhatian panonton dinten ayeuna, ”Brent Haynes, Kepala Shout's Original Development Development, nyatakeun dina hiji pernyataan.

Pembantaian Partai Tilem mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun ngadamel ulang. Sanaos éta nyababkeun franchise anu kalebet dua film deui, éta boro salah sahiji waralaba nami ageung ti taun 80an. Tiasa waé yén pangémutna bakal nghirupkeun kahirupan anyar kana pilem anu henteu pernah ngahontal poténsialna.

iHorror bakal ngajantenkeun anjeun dipasang nalika langkung seueur inpormasi sayogi kalebet tanggal perdana nalika urang gaduh.

Posts Related

Translate »