imah Pikasieuneun SubgenresHoror Komedi Panik Fest 2021 Tinjauan: 'Salju Beureum' Ngompa Darah seger Kana Genep Vampir Romance

Panik Fest 2021 Tinjauan: 'Salju Beureum' Ngompa Darah seger Kana Genep Vampir Romance

by Jacob Davison

Naha aya mahluk anu sinonim sareng jinis horor tibatan vampir? Aranjeunna parantos diémbarkeun ti legenda kuno sareng carita rakyat dugi ka jutaan dolar waralaba roman sareng kotak séréal. Ku seueur pisan cara fiksi vampir parantos digambarkeun sareng diproduksi mangtaun-taun sering janten patarosan: naon ari vampir nyaan siga?

Olivia Romo (Dennice Cisneros) mangrupikeun novelis romantika vampir anu nasibna duanana dina karirna sareng kahirupan. Nyéépkeun waktosna nyalira di kabin kulawarga di Tasik Tahoe ditingalkeun ku indungna almarhum sareng kéngingkeun serat panolakan anu cekap kana naskah fiksi fang pangahirna na yén anjeunna tiasa ngeusian laci sareng aranjeunna. Sadayana teras-terasan disauran telepon ku lanceukna nalika anjeunna nyéépkeun Natal nyalira. Teras hiji wengi anu nasibna, anjeunna ngadangu keributan di luar sareng mendakan kalong anu cilaka. Ngamuatna dina kotak kardus, anjeunna mutuskeun pikeun ngabantosan sato galak di garasi na, ngan ukur telat yén sobat peutingna anu anyar mangrupikeun vampir anu namina Luke (Nico Bellamy) sareng anjeunna ngagaduhan réréncangan sareng musuhna nyalira ... sareng anjeunna panginten tiasa ngabantosan anjeunna buku na.

Diarahkeun sareng ditulis ku Sean Nichols Lynch, Salju Beureum mangrupikeun anu pikaresepeun sareng rekonstruksi pilem roman vampir, bagian anu khusus anu disorot sareng kasohor tina jinisna. Sareng nalika éta henteu kabuktoskeun sababaraha taun ka pengker, pangaruh tina karya-karya sateuacanna sapertos kang Anne Rice, Buffy the Vampire Slayer, nu reueuk waralaba, sareng seueur deui anu karaos dina fiksi vampir dugi ka ayeuna. Janten matak pikaseurieun pisan upami gaduh panulis jinis carita sapertos ditéwak di tengah konflik sareng sababaraha panyawat darah anu nyata sareng brutal.

Dennice Cisneros damel padamelan fenomenal sakumaha Olivia, utamina nalika kaayaan ningkat. Anjeun moal tiasa teu simpati kana kaayaan anu pikasieuneun sareng tiasa ngartos kabur na kana fiksi vamp. Anu ogé ngabantosan anjeunna janten pinter dina jangka panjang nalika nyanghareupan hal anu nyata dina bentuk Lukas sareng anu sanés. Anjeunna panginten gumbira ngagaduhan vampir asli di bumi na tapi anjeunna sadar ogé kumaha parahna sareng bahaya kaayaan. Sareng dina Lukas, anjeunna ngajantenkeun karakter muhrim vampir misterius anu saé. Bagéa, marahmay, sareng palinter ka Olivia ... nalika anjeunna henteu lapar teuing. Ngadamel dialog khusus anu lucu nalika anjeunna maca carita pangénggalna sareng masihan kritik anu nyaring ngeunaan éta sareng kumaha sababaraha bagian nyinggung anjeunna. Hubungan maranéhna kabuka henteu béda sareng seueur carita roman gothic tapi anjeun masih tiasa ningali aya hal anu langkung poék handapeun permukaan.

Ogé kedah muji Vernon Wells salaku Julius King, Abraham van Helsing tina pilem éta. Nunjukkeun rasa teu pikaresepeun pikeun vampir duanana nyata sareng fiksi nalika anjeunna sacara halus ngahina ka vampir Olivia anu bertemakan hiasan Natal sareng ngingetkeun anjeunna ngeunaan kaayaan tukang getih anu sabenerna. Ogé salajengna nempatkeun Olivia kana patarosan naha poko vampirna tiasa ngagaduhan plot anu langkung jahat pikeun anjeunna. Anu sabagéan ageung naha kuring resep pisan pilem na, Salju Beureum ngalakukeun polah juggling anu alus boh maén tropis vampir lempeng sareng ngarobih aranjeunna dina cara anu teu kaduga. Barina ogé, saha anu langkung saé pikeun ngurus vampir dibanding jalma anu nyobian ngadamel karir nyerat ngeunaan aranjeunna? Tanpa spoiler, sanaos ieu ngagaduhan sub-plot romantis anu mendasari, ngarepkeun seueur barang beureum nalika vampir kedah tuang.

Upami anjeun di pasar pikeun vamp-rom-com-Thriller kalayan seueur réncang / patok anu raoseun ka jinisna, Salju Beureum nyaéta sindiran anu ngigel pikeun anjeun.

Salju Beureum bakal ngalaman perdana dunya na di Panic Fest 2021 Rebo April 14th sareng bakal katingali sacara maya. Cuplikan di handap.

 

Posts Related

Translate »