imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Panggilan Kawajiban' Bakal Kagila Ku Acara 'The Haunting' Anyar sareng Mode Zombies Anyar

'Panggilan Kawajiban' Bakal Kagila Ku Acara 'The Haunting' Anyar sareng Mode Zombies Anyar

'Call of Duty' parantos janten Tradisi Lebaran

by Trey Hilburn III
386 pintonan
Haunting

Lebaran pinuh ku tradisi. Anjeun terang, éta hal-hal alit anu anjeun lakukeun supados anjeun asup kana sumanget Lebaran. Salah sahiji jalma parantos janten Telepon tina Kawajiban urang acara Lebaran taunan. Taun kamari, nampilkeun lanskap dunya terbuka anu zombie sareng hantu ngalir ngalangkunganana, salian ti pamaén sanés anu némbak pikeun anjeun.

The Haunting of Verdansk balik deui ka Panggilan tugas sareng urang henteu tiasa ngantosan ngagali dunya anu seram ieu.

Babarengan sareng acara Lebaran, nyaéta tambahan tina dua kulit anyar. Taun ayeuna urang nampi a Donnie Darko kulit sareng Ghostface ti ngajerit. Taun kamari, urang ngagaduhan Kulit Kulit sareng Billy Boneka.

Sareng The Haunting of Verdansk. Aya ogé modeu Zombies anu luar biasa pikaresepeun. Ieu mangrupikeun bab pamungkas tina dongéng Zombies. Ieu nyandak hal pikeun aksi zombie dumasar misi dunya terbuka anu urang dikenalkeun taun kamari, tapi ieu nambihan mékanika sareng senjata anyar pikeun pembantaian anu ngajantenkeun pangalaman anu saé.

Kuring bener-bener ngagali tambahan ikon horor ka buruan. Masing-masing kulit, disayogikeun sareng senjata nyalira anu cocog sareng persona pilemna. Salaku conto, Leatherface sumping sareng LMG anu katingalina sapertos ranté kulawarga Sawyer ti mimiti Texas Chainsaw Uchiha.

Upami anjeun lebet ayeuna, anjeun tiasa mariksa sadaya barang sareng nempatkeun diri dina sumanget Lebaran nalika anjeun ngagaduhan pamaén sanés di Haunted Verdansk.

Dupi anjeun ucul-ucul acan? Naha saur anjeun ngeunaan acara taun ayeuna? Hayu urang terang dina bagian komentar Facebook sareng Twitter kami.

Translate »