imah Berita Hiburan Pikasediheun 'The Batman's' Riddler diungkabkeun sareng Diinspirasi pisan ku The Zodiac Killer

'The Batman's' Riddler diungkabkeun sareng Diinspirasi pisan ku The Zodiac Killer

Naon Hideung sareng Biru sareng Paeh Sadayana? ANJEUN.

by Trey Hilburn III
8,792 pintonan
Pamicu

Matt Reeve urang The Rawing bade diayun ka bioskop ahir taun ieu. Pamikiran anyar ngeunaan caped crusader parantos dibandingkeun sareng karya sutradara David Fincher anu langkung poék kalayan tekenan kana Tujuh jeung zodiak. Identitas tina goréng badag (s) di The Rawing geus lolobana diteundeun dina wraps nepi ka ayeuna. Urang terang yén duanana The Penguin (Colin Farrell) sareng The Riddler (Paul Dano) bakal mingpin bagian ieu galeri rogue Batman tapi desain The Riddler tetep rusiah.

Nya, urang ayeuna ningali desain lengkep Dano's The Riddler sareng éta saderhana sareng pikasieuneun. Gambar éta mangrupikeun persilangan antara pembunuh séri Zodiak sareng Unabomber. Rekening saksi mata nyata Bryan Hartnell ngeunaan The Zodiac Killer nyababkeun sketsa pikasieuneun pembunuh dina taun 60-an. Sketsa tina assailant masked Sigana pisan kawas Dano urang Riddler dieu.

Biasana ieu kusabab desain tanda tanya sareng garis crosshair di sakurilingna. Logo Zodiak ogé ngagaduhan desain crosshair.

Katingal beurat tina jaket gaya militér tiasa nunjukkeun yén anjeunna ogé ngagem baju di handapeunna ogé. Éta gaduh tampilan anu sami sareng seueur anu gaduh jas panyalindungan bom diffusers.

Topeng kulit anu kalebet Riddler ieu mangrupikeun tampilan slasher anu lempeng. Ieu bisa gampang jadi slasher pilem 80s B. Penampilan panon anu pikasieuneun dina topéng éta leres-leres ngajual éta sareng ngajantenkeun urang sieun The Riddler pikeun kahiji kalina dina kahirupan urang.

Kumaha saur anjeun ngeunaan desain Riddler The Rawing?

Pamicu