Connect with kami

Games

Trailer 'Midnight Suns' anyar nembongkeun panambahan Deadpool nu bakal datang

dimuat

on

Deadpool

Deadpool sumping di Marvel's Midnight Suns pisan pas salaku bagian tina Nu Alus, Nu Goréng jeung Nu Undead DLC. Masing-masing pakét Midnight Suns DLC anu bakal datang sareng karakter énggal, tilu misi carita énggal, pamutahiran Abbey énggal sareng sababaraha kostum énggal. Contona kostum emas husus Deadpool hadir kalawan parabot moro vampir kaasup kongkorong dijieunna tina bawang bodas.

Deadpool urang trailer estu hébat sarta sagemblengna susunan nada pikeun Merc kalawan Mouth a. Aya ogé hal gaib ngeunaan nonton Deadpool ngalawan vampires sapanjang sisi sabeulah.

Ditambah Deadpool ka Panonpoé Tilelep tengah wengi ngarusak sapertos kieu:

Salaku pahlawan anu tiasa direkrut **, ngarepkeun suite pinuh kaagungan Marvel's Midnight Suns sareng Deadpool mawa kamampuan anyar anu unik sareng huru-hara tanda tanganna ka medan perang, ogé kasempetan pikeun ngawangun Persahabatan sareng janten réréncangan anu saé sareng Merc. Sungut di Abbey. Jenis musuh anyar ogé bakal diwanohkeun dina misi carita ** - tambah, anjeun bakal hoyong ngembangkeun proyék Panaliti unik Deadpool. dahareun Treuk pikeun masihan anjeun ujung taktis tambahan dina medan perang.

Deadpool's The Good, The Bad and The Undead DLC sumping via Steam and Epic Games Store, PlayStation 5, sareng Xbox Series X|S. dimimitian 26 Januari.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

dimuat

on

Dungeons

Cuplikan pangénggalna pikeun Dungeons & Naga: Ngahargaan Diantara Maling bisa geus indit salah sahiji dua arah. Ieu bisa geus Isro dina pisan serius Game of Thrones-sapertos nyandak dunya atanapi janten billy konyol sareng maénkeun kampanye; nu bakal sarua jeung anjeun maén D & D mabok jeung babaturan. Pilem anu ditulis Chris McKay mutuskeun pikeun ngiringan anu terakhir. McKay ogé nulis, The Lego Movie pikeun masihan anjeun ide kumaha anjeunna master ngadamel waralaba anu sigana teu mungkin. Anjeunna sigana parantos nambihan langkung seueur kapribadian sareng kapribadian pikeun ieu. Hasilna moal ngajantenkeun sadayana D & D fans senang tapi pasti dijieun ieu hiji leuwih ti senang.

Teu aya cara anu leres pikeun ngadamel a Dungeons jeung Naga pilem. Kaulinan sorangan relatif ka pamaén anu kalibet. Kuring geus maén hardcore patandingan serius tur Kuring geus maén Taco Bell na Vodka kaulinan wengi. Sarta teu gonna bohong Taco Bell na Vodka peuting éta salawasna leuwih senang jeung memorable. Ogé, Hugh Grant. Éta sadayana… Hugh Grant.

Dungeons

Sinopsis pikeun Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sapertos kieu:

"A maling menawan jeung band of adventurers saperti teu mirip migawe hiji heist epik pikeun meunangkeun relic leungit, tapi hal jadi bahaya serba salah nalika aranjeunna ngajalankeun afoul tina jalma salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mawa dunya anu beunghar sareng sumanget maén tina kaulinan roleplaying legendaris ka layar lebar dina petualangan anu lucu sareng pinuh ku aksi."

Pilem ieu dibéntangan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head sareng Hugh Grant.

Nyiapkeun maot D20 anjeun nalika Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sumping di bioskop 31 Maret.

Continue Reading

Games

Karakter Lucy Lawless Datang ka 'Evil Dead: The Game'

dimuat

on

Lucy

Ruby éta undoubtedly salah sahiji Ash Vs Jahat Dead urang karakter coolest jeung paling metot. Ruby nyetir mobil otot pikeun milarian Necronomicon sareng Deadites. Manehna, kawas Ash geus keuna ku gelap sarta geus robah jadi deadite nu geus kaliwat. Ku kituna, manéhna saeutik wildcard a. Nya, karakter Lucy Lawless 'Ruby nuju ka Maot Jahat: Kaulinan sarta kami moal bisa antosan.

inten beureum

Sinopsis pikeun Maot Jahat: Kaulinan sapertos kieu:

"Diideuan ku horor ikonik, humor sareng aksi tina waralaba Evil Dead, Evil Dead: The Game ngahijikeun ngaran-ngaran pangbadagna séri ieu dina perang anu ngageterkeun sareng kakuatan gelap. Gawé salaku tim tina opat Salamet pikeun nyepak butut Deadite sareng ngusir sétan Kandarian anu jahat - atanapi janten sétan anjeun nyalira, nganggo kakawasaanana pikeun ngeureunkeun jalma-jalma anu saé paéh sareng ngelek jiwana! Pilih skuad anjeun sareng karakter karesep kipas tina unggal jaman dina séri, sareng perang sareng rupa-rupa senjata pikeun salamet wengi dina misi multiplayer sareng bonus pamuter tunggal."

Ruby bakal kéngingkeun kauntungan sareng kamampuan nyalira anu bakal nambihan gaya maén taktis tim anjeun.

Pembaruan DLC kalebet Ruby sumping Maot Jahat: Kaulinan dimimitian Pébruari 2. DLC datang dina PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One jeung PC via epik Kaulinan Store.

Continue Reading

Games

'Lollipop Chainsaw' James Gunn Ditampilkeun Kahiji dina Remake nu bakal datang

dimuat

on

landian

Dragami Kaulinan geus babagi Toong resmi munggaran di diaransemén upcoming tina Lollipop Chain Saw. The Heboh over-the-top cheerleader / zombie slayer kaulinan éta kolaborasi antara James Gunn jeung Suda 51. Salila release taun 2012, Lollipop Chain Saw nempo status kultus kawas. Salila sababaraha taun, game ieu parantos ngajaga fans na. Éta sababna Dragami Games ngusahakeun remake anu diropéa pikeun masihan urang pangalaman generasi salajengna.

Simkuring teu tiasa ngantosan ningali kaulinan pinuh dina aksi, tapi pikeun ayeuna pamekar masihan kami Toong dina ulang rad upcoming.

Dina poto, urang meunang sisi-demi-sisi cheerleader zombie-slaying na, Juliette Jalak. Di kénca, urang tiasa ningali anu asli sareng di sisi katuhu versi anu diropéa. Nembongan yen teu loba robah. Juliette katingalina langkung pucat ayeuna sareng sigana henteu nganggo makeup sapertos sateuacana. Anjeunna ogé ngagaduhan pembaruan sakedik dina tékstur na.

Ieu ngan ukur ngintip tina naon anu bakal datang. Janten, kami bakal mastikeun anjeun tetep diropéa ngeunaan naon waé sareng sadaya apdet anu datang.

Sabaraha anjeun maén aslina Lollipop Chain Saw? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lollipop Chain Saw
Continue Reading