imah Berita Hiburan Pikasediheun Tonton: Trailer 'Seance' nyaéta Simon Barrett's Giallo Slasher Throwback

Tonton: Trailer 'Seance' nyaéta Simon Barrett's Giallo Slasher Throwback

by Kelly McNeely
Seance

Dina trailer pikeun Seance, Camille Meadows terang yén hartosna budak awéwé paling henteu janten masalah anjeunna di pasantrénna anu énggal. Aya hal anu jauh langkung pikasieuneun dina aula anu suci ti Edelvine Academy for Girls anu bergengsi, sareng éta henteu ngaco.

Sakumaha anu dijelaskeun ku panulis / sutradara Simon Barrett Hiburan Weekly, “Seance mangrupikeun misteri pembunuhan anu ditetepkeun di pasantrén awéwé dimana awéwé ngora nembe maot. Pahlawan urang ngalih ka kamar asrama na, anu dipercaya janten angker, sareng badé nyobian terang naon anu kajantenan. "

Ayeuna, upami anjeun nganggo cara naon waé biasa Godzilla vs Kong diréktur Adam Wingard, anjeun sigana bakal terang nami Barrett. Anjeunna damel sareng Wingard dina sababaraha pilem, nyerat Anjeun Teras, Tamu, Blair Dukun, sarta Cara Ngerakeun Paeh, ogé bagéan Wingard dina V / H / S. jeung sekuelna V / H / S 2. Nalika ieu nandaan kiridit kahijina salaku sutradara pilem fitur, anjeunna ngagaduhan seueur pangalaman ngadamel horor kualitas-luhur-dina-hiji-low-anggaran.

Barrett ngajelaskeun Seance salaku "giallo slasher throwback", anu mangrupikeun sapuluh ton penggemar pikasieuneun pasti janten getol pisan. Upami anjeun henteu kenal, giallo mangrupikeun subgenre Thriller-Horor Italia anu umumna museur ka slashers, kajahatan, érotis, sareng thriller psikologis, aya kalana ku suar pikeun alam gaib. Pikir getih beureum-permén, sarung tangan kulit hideung, péso, sareng seueur nembak POV. Pikeun kursus kacilakaan, anjeun tiasa mendakan daptar pilem anu disarankeun di dieu.

Suki Waterhouse (Kumpulan Goréng, Bangsa Pembunuhan) béntang salaku Camille Meadows, barengan Madisen Beaty, Ella-Rae Smith, Inanna Sarkis, Seamus Patterson, sareng Marina Stephenson-Kerr. Seance bakal pencét bioskop sareng VOD tanggal 21 Méi, sateuacan streaming dina Shudder akhir taun.

Anjeun tiasa mariksa trailer sareng poster di handap!

Posts Related

Translate »